Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv."— Præsentationens transcript:

1 Klik for næste billede eller vent 30 sek.

2 Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv levede jeg sammen med min mor og mine 8 andre søskende og nogle to-benede. Da jeg blev 3 uger skete der noget! Der kom nogle andre to-benede og legede med mig og mine brødre og søstre. Lige pludselig var der én af de to- Benede, der tog mig op og syntes at jeg skulle ligge og sove i stedet for at lege! De var nu meget sjove og vi havde en skæg eftermiddag. Rando 3 uger Klik for næste billede eller vent 30 sek.

3 De næste uger kom de og andre to-benede og legede med os. Klik for næste billede eller vent 30 sek.

4 6 uger gamle – og vores mor er stadig udsat for at give os mælk – men – vi kan skam også godt selv! Klik for næste billede eller vent 30 sek.

5 Det var nu lidt mistænkeligt med de der to-benede! Det var altid de samme der tog os op! De begyndte også at kalde os et eller andet – godt vi ikke kunne deres sprog! Klik for næste billede eller vent 30 sek.

6 Jeg ved ikke, hvor lang tid efter vi var kommet til verden, der var gået, men lige pludselig begyndte mine brødre og søstre at forsvinde én for én! Også jeg blev hentet! Jeg blev lagt på et tæppe og så begyndte min rejse mod mit nye hjem. Det meste af vejen gik helt fint – men lige før vi nåede hjem, kom jeg til at kaste op! Nøj for en stor og farlig verden – og nu havde jeg ikke mor og mine søskende at støtte mig til! Jeg havde fået et sovested og et tæppe der lugtede af noget jeg kendte – det var dejligt – og trygt, så der sov jeg om aftenen og én af de to-benede sov ved side af mig! Klik for næste billede eller vent 30 sek.

7 Jeg sov godt – var kun oppe én gang før jeg syntes at det var morgen! Mine nye to-benede bofæller havde købt noget legetøj til mig, men jeg fandt også selv noget! Klik for næste billede eller vent 30 sek.

8 Det er altså hårdt at lege når man er en lille hvalp! Klik for næste billede eller vent 30 sek.

9 Havearbejde og rengøring – det er lige mig! Klik for næste billede eller vent 30 sek.

10 Nu vil jeg slutte for denne gang – men jeg skriver snart igen. Og så har den nye to-benede og jeg byttet sengeleje – jeg var hurtigst!


Download ppt "Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google