It i undervisningen Et møde for politikere og ledelsen på landets lærerseminarier. Foregår på Silkeborg seminarium den lørdag 26/6 2004 kl. 11.00-13.30.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Aktivitet – hvor/hvornår: Videns- og erfaringsseminar i Middelfart, lørdag den 19. marts. MKR var der sammen med Pia fra Herredsåsen og Claus fra Rynkevangen.
Advertisements

Forældreorientering Skolereformen.
Forældrearrangement om folkeskolereform
Information om folkeskolereformen tirsdag den 29. april 2014 mellemtrinnet.
SÆT MEDBORGERUNDERVISNING PÅ SKOLESKEMAET!
Information om folkeskolereformen mandag den 28
VELKOMMEN TIL HUSET VENTURE FRIHED UNDER ANSVAR…. DIT LIV – DIT VALG……
Aalborg Handelsgymnasium på vej imod Det Digitale Handelsgymnasium.
Elevens læringsuge for Hovedforløbet PV MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Kl. 8.15– ¾ timers blok inkl. 15 min. pause Kl. 8.15– ¾ timers blok.
VELKOMMEN TIL FORÆLDREMØDE. REFORMENS MÅL ER: • AT GØRE FOLKESKOLEN ENDNU BEDRE OG UDFORDRE ALLE ELEVER, SÅ DE BLIVER SÅ DYGTIGE, SOM DE KAN • AT HÆVE.
Sæt lyd og billeder på din sprogundervisning
Læringscentret og nye vejledningsformer
Skolepolitiske visioner og mål
IM-Strategi.
Lærersamarbejdet Gruppe 1 Intro til erhvervsuddannelserne.
Flipped Classroom IT-faciliteret omlagte undervisningsformer.
Folkeskolereform Et fagligt løft af folkeskolen.
Job & Uddannelse i Øresundsregionen Projektmål: at øge hverdagsintegrationen og mobiliteten over Øresund.
Ændringerne Understøttende undervisning Uge-struktur ??
Dogmegruppe – 10.30Kaffe samt highlights fra fokusgrupper / Karin – 11.30Observation af undervisning med iPads – 12.00Frokost.
Temalinjer •Samfundsfaglig •Naturfaglig •Kunst & Design •Drama & Musik •Idræt •Karrierepilen •Medie og It Samt: •Base 10 •ITO.
Transport på landet Konference 5.november Transport på landet • Kompliceret • Ingen nemme løsninger • Mangler nytænkning Tendens: Find selv på løsninger.
De nationale test Dette oplæg er målrettet mod forældre og har fokus på tre områder: Formålet med de nationale test Testenes funktion og indhold Brug af.
Folkeskolereform 3 overordnede mål:
Den åbne skole.
Velkommen til valgmøde
Introduktionsaften 10. klasse på Hjalleseskolen
IT-sikkerhedsmøde Dato: Kl.: 10:00 – 15:00 Sted: Danish Crown A/S, Østbirkvej 2, 8700 Horsens.
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Undersøgelse af lærernes behov for faste arbejdspladser på Erhvervsskolen Nordsjælland og Handelsskolen København Nord.
ØBRO FRI SKOLE Visioner 2020 Øbro Fri Visioner 2020 København den 7. marts 2013 Vores visioner Øbro Fri 2020 Er vores visioner stadig de rigtige? og hvordan.
FOLKESKOLEREFORMEN Ellekærskolen.
Usability 17. marts Oplæg: Om heuristisk inspektion: Metro Om tænke højt forsøg: Virk 2. Fremtidige oplæg 3. Dagens øvelse 4. Aflevering af testrapporter.
It i folkeskolen SkoleIntra-træf 2011
Faglig fordybelse i indskolingen
Bæredygtig udvikling genbrug, hvorfor?
For de kreative, nytænkende, sære, unormale og geniale tankegange.
Bedre udbytte af it i skolen Et seminar til skoleudvikling Marianne Hornskov og Sanya Pedersen Danmarks Evalueringsinstitut.
Temadage i kulturområdet Studieområdet del 1: 3 områder: Det samfundsøkonomisk/samfundsfaglige - område Det erhvervsøkonomiske område Sprog- og kulturområdet.
Kanondag på Skovvangskolen i Hammel
Fællemødet 1. årgang januar Kl Velkomst v/ praktikkoordinator Thomas Thorning Kl Mødet med skolen set fra praktiklæreren? Praktiklærer.
Velkommen - Informationsmøde om kommende skoleår.
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Studiepraktik Program:
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Folkeskolereform 2014.
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Matematik. » varetage udformningen af de nationale moduler » varetage den fremadrettede udvikling af disse med sigte på at styrke fagligheden i læreruddannelsen.
Team4a1 IT-Udvikling Team 4a Modulopgave H, stor..
Malling Skole -implementering af Folkeskolereformen år 1 – 14/15 Udskolingen.
Tidsplan for eksamen 40s umd
Fordybelse og formidling. Udvælge, inddrage og anvende. Overskue, bearbejde, disponere, sammenfatte og formidle.
Folkeskolereformen Lystrup Skole. Dagsorden Reformen generelt Skolehverdagen i børneperspektiv Skole-hjemsamarbejdet.
Lederseminar 2014 Varde Kommune
MOBILITY MANAGEMENT INTRODUKTION MOBILITY MANAGEMENT & BEVIDSTHED INTRODUKTION.
DUB møde 18. Oktober 2001  9.30 ankomst  Orientering fra bestyrelsen  Unicenter 3.0  Frokost  SLMO  Spørgetid 
Åse Bille Jensen Uddannet Odense seminarium 1992 Åløkkeskolen 1993
Univeristy College Syddanmark, 23. marts 2015 – set fra evaluators perspektiv Dorthe Carlsen. Odense,
Overdragelse af Naturfagsprøven November Punkter Prøvebekendtgørelsen for Trekronerskolen Vores prøveoplæg Afvikling Erfaringer.
Usability – øvelse 1: Kortsortering
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Obligatoriske fag Dansk A Teknik A Engelsk B Fysik B Kemi B Matematik B Teknologi B Biologi C Kommunikation/it C Samfundsfag C Teknologihistorie C 3 studieret-
Digitalisering Et projekt på Frederiksberg Seminarium.
Terminsprøver december  Kom i god tid. Helst 15 min. Før prøven begynder  Find din plads. Dit navn og prøvenr. Står på bordet.  Du skal selv.
Studiestartsprøve 2014 d. 18 September 2014.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Velkommen til SCKK til temamøde om ”Kortere uddannede og kompetencestrategier.
Program – før frokost Velkommen ved Bjarne Larsen, Ulandsudvalget i Økologisk Landsforening Oplæg fra Østafrika, hvad er mulighederne i de respektive lande.
Lær Microsoft Office Online. Er du tilfreds med din præsentation? PowerPoint er et fantastisk værktøj, men… De færreste kan få deres præsentation til,
Schweiz ctr. Kalaallit Nunaat
IT undersøgelse på Breum Skole
Præsentationens transcript:

It i undervisningen Et møde for politikere og ledelsen på landets lærerseminarier. Foregår på Silkeborg seminarium den lørdag 26/ kl

Danmark som en førende IT nation Kræver investeringer og skærpede krav på skole området

Ændringsforslag Forslag til ændringer Øgede krav til de lærerstuderende Forbedring af de fysisk forhold på seminarierne Øgede krav til seminarie- lærerne om integration af it i undervisningen

Krav til de lærerstuderende Undervisning i it skal være en obligatorisk del af undervisningen De studerende skal i løbet af uddannelsen op i en form for prøve, der viser deres kundskaber og ekspertise indenfor it. I de respektive liniefag skal der stilles krav om, at de studerende viser de muligheder, der ligger for integration af it.

Forbedring af fysiske forhold På seminariet bør der være min. 1 computer til hver 8 hvis udviklingen af it skal fremmes De programmer de studerende bruger hjemme, bør også kunne anvendes på seminariet, hvilket kræver investeringer i nye programmer. Det skal gøres muligt at stille flere computere decentralt på skolen, så der bliver nemmere adgang til disse i den daglige undervisning.

Øgede krav til seminarielærerne Der skal stilles krav til lærerne om at de inddrager it i deres undervisning så mulighederne ved brug af it bliver synlige for de studerende. Lærerne bør lige som eleverne gennemgå et obligatorisk it kursus så deres kvalifikationer og kompetencer på området styrkes.