Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Www.transportlearning.net MOBILITY MANAGEMENT INTRODUKTION MOBILITY MANAGEMENT & BEVIDSTHED INTRODUKTION.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Www.transportlearning.net MOBILITY MANAGEMENT INTRODUKTION MOBILITY MANAGEMENT & BEVIDSTHED INTRODUKTION."— Præsentationens transcript:

1 www.transportlearning.net MOBILITY MANAGEMENT INTRODUKTION MOBILITY MANAGEMENT & BEVIDSTHED INTRODUKTION

2 www.transportlearning.net MOBILITY MANAGEMENT INTRODUKTION DEFINITION Mobility bevidsthed og Mobility management er „bløde“ politiske virkemidler. De kan blive brugt som individuelle aktiviteter men også sammen med „hårde“ virkemidler såsom infrastruktur investeringer. De bløde virkemidler kan optimere fordelene af investeringerne.

3 www.transportlearning.net MOBILITY MANAGEMENT INTRODUKTION DEFINITION MOBILITY MANAGEMENT Mobility Management er hovedsagligt en kravsorienteret tilgang til emnet for passagere og fragttransport, som involverer nye samarbejdspartnere, og et sæt værktøjer der støtter og opfordre til en ændring i opførsel og attitude hen mod en mere bæredygtig transport. Disse værktøjer er somregel baseret på information og organisation, koordination og behøver reklame.

4 www.transportlearning.net MOBILITY MANAGEMENT INTRODUKTION FORMÅL MED MM OG ØGET BEVIDSTHED At opmuntre en holdningsændring og ændret brug af bæredygtige transportformer i. e. kollektiv transport, gang, cykling og kombinationer. At forbedre adgang for alle mennesker og organisationer ved at styrke forholdene for bæredygtig drift. At indfri behovet for mobilitet via en mere effektiv og integreret brug af allerede eksisterende transport og brug af landets infrastruktur At reducere trafikken ved at indskrænke antallet, længden og behovet for motoriserede køreture. At forbedre sammenhængen mellem transportformer og faciliteter At forbedre økonomien og effektiviteten i hele transportsystemet

5 www.transportlearning.net MOBILITY MANAGEMENT INTRODUKTION KVALIFIKATION OG FORMÅL MED DETTE MØDE At realisere sammenhængen mellem de hårde og bløde politikker og se værdien og virkningen af transportbevidsthed og Mobility Management At realisere transportproblemerne på gadeplan og definere disse problemer At få analyseret og implementeret programmet for disse steder og situationer At få viden på anerkendte arbejdsmetoder (case studier) At finde mulige fælder af aktiviteter for jer alle Annoncere om udlicitering for transportrelaterede bevidsthedskampagner og vejlede dem der får kontrakten for licitationen

6 www.transportlearning.net MOBILITY MANAGEMENT INTRODUKTION MOBILITY MANAGEMENT ER / ER IKKE

7 www.transportlearning.net MOBILITY MANAGEMENT INTRODUKTION FORSKELLE MELLEM MM OG INFRASTRUKTUR


Download ppt "Www.transportlearning.net MOBILITY MANAGEMENT INTRODUKTION MOBILITY MANAGEMENT & BEVIDSTHED INTRODUKTION."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google