Elevplaner forældreinformation. - at styrke grundlaget for undervisningens planlægning og tilrettelæggelse - at styrke den løbende evaluering af elevens.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

Aktivitet – hvor/hvornår: Videns- og erfaringsseminar i Middelfart, lørdag den 19. marts. MKR var der sammen med Pia fra Herredsåsen og Claus fra Rynkevangen.
PPR og Samarbejdet om børn som mistrives
SYDBYSKOLENS FORTÆLLING OM FOLKESKOLEREFORMEN
Skolebestyrelsesvalg 2012
Dialogmøde på skoleområdet – Planche 1 Tidsfrister  Første kvalitetsrapport omfatter skoleåret  Inden den 15. oktober 2007 skal Byrådet drøfte.
Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Elevplaner på Skolen på Herredsåsen
Bekendtgørelse om den afsluttende evaluering i folkeskolen
Folkeskolereform 2014 En gennemgang af hvor vi på TDS er nu i forhold til forliget om ny folkeskolereform.
Elevplaner Elevplan Dialog ! Evalueringer Elevmål.
på vej til vores evalueringskoncept
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Trivselsgrupper for forældre
Elevplaner: Lov f.o.m. 2007/08 Grundlaget nævnes også i ”En guide til arbejdet med elevplaner”, Aalborg Kommune. Brev til forældrene er undervejs, men.
Undervisningsplanlægning
Et væksthus for børn og voksne
Sæt lyd og billeder på din sprogundervisning
Folkeskole-reformen August 2014.
Lærerprofessionen.
Prøveformer og evaluering af kompetencer i biologi
Evaluering.
Workshop 1 Styrket forældresamarbejde og elevinddragelse.
Folkeskolereform Et fagligt løft af folkeskolen.
Forældremøde X årgang.
Selvevaluering - manual
Billum skole Overordnet udviklingsplan Den politiske beslutning fra 2007 omkring skole/SFO danner baggrund for dette materiale. Planen er til debat og.
De nationale test Dette oplæg er målrettet mod forældre og har fokus på tre områder: Formålet med de nationale test Testenes funktion og indhold Brug af.
Skolereform august 2014………………
Portfolio -hvordan man arbejder med portfolio i billedkunstundervisningen og til eksamen.
Brugen af Angusakka Juliane Enoksen.
Vestre Skole og Åløkkeskolen 2014
Arbejdsgruppe Mariagerfjord kommune
Implementering af inkludering af børn i vanskeligheder indenfor adfærd, kontakt og trivsel på skolerne i Horsens Kommune.
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Elevplaner 2009 Det reviderede fælles elevplanskoncept Fælles Mål 2009
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Kontaktforældremøde 23. april 2007
1 Evaluering af faget grønlandsk I forhold til Forordningen nr. 8, 2002 Bygdeskoleledermøder Qaasuitsup Kommunia Ilulissat 2011 Institut for.
Tema 3 Samarbejde om indsatsen for barnet Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Reformen på Stavnsholtskolen. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de udnytter deres potentialer optimalt Folkeskolen skal mindske betydningen af.
Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden.
Forældre som ressource i skolen. Konceptet tager udgangspunkt i:  At forældre er en ressource  At skabe forældre og netværksdannelse  Fælles holdninger.
Fælles Mål Styrket faglighed Steen Harbild Undervisningskonsulent, UVM August 2006.
Sunds skole Evaluering
Åse Bille Jensen Uddannet Odense seminarium 1992 Åløkkeskolen 1993
Bo Ravn Kommunernes indsats En samlet, strategisk indsats i kommunen En tidlig og differentieret indsats i grundskolen (overgang til ungdomsuddannelse)
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
1 Baggrundsinformationer ”Politiets kontakt med lokalsamfundet skal styrkes via lokalpolitiet på de enkelte politistationer, ved etablering af kredsråd.
Forældremøde 8. klasse Orientering om Vejledning & UEA-undervisning.
J. Schirmer 26. oktober 2007 Portfolio Undervisning Læring Evaluering Dokumentation Jørgen Schirmer Nielsen.
Elevplaner Debatmøde med kontaktforældre. Dagsorden Velkommen Elevplaner Skolebestyrelsens indflydelse Elevplaner i den offentlige debat Fiktive elevplaner.
Tinderhøj Skole Status på FUEL 13. november 2012 Gurli Hartmann.
Skolebestyrelsens årsberetning Skolebestyrelsens opgaver Skolebestyrelsen fastsætter principper for skolens virksomhed, herunder om –undervisningens.
Skolestart Program Velkomst Lovgrundlag og trinmål for 0. klasse
Fælles møde med Børne- og Ungeudvalget og strategiudvalget 18. august 2008.
Velkommen til forårs-sfo. Målet med i aften 1)Se omgivelserne. 2)Få praktiske oplysninger 3)Give et indblik i en forårs-sfo-dag. 4)Tid til de 1000 spørgsmål.
Teams i områderne Ansvar og opgaver April Teams på Cphbusiness Medledelse i teamet. Planlægning og afvikling. Faglighed.  Medansvarlig og samskabende.
Model for læsevejledning baseret på aktionslæring Formål med modellen:
Evaluering af Aktiv rundt i Danmark lærernes observationer Følgende resultater er på baggrund af 1215 lærerbesvarelser af vores elektroniske spørgeskema.
Gode relationer, tydelige rammer og klar kommunikation - 10 trin til det gode samarbejde mellem efterskoler og kommuner omkring sårbare og udsatte unge.
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Evaluering.
Temadag for TR.
KRAP Sammenhæng Mål Tegn Tiltag Evaluering
Ungdomsskolen 2021 MISSION
Princip for kontaktforældre
Skolestart på Hillerød Vest Skolen
Præsentationens transcript:

Elevplaner forældreinformation

- at styrke grundlaget for undervisningens planlægning og tilrettelæggelse - at styrke den løbende evaluering af elevens udbytte af undervisningen - at styrke samarbejdet mellem skole og hjem

 Alle elever på alle klassetrin skal have én skriftlig elevplan, som alle lærere kan bidrage til.  Elevplanen er en del af den regelmæssige underretning om elevens udbytte af skolegangen.  Elevplanen skal udleveres mindst én gang om året til forældrene.  Skolen skal sikre sig, at forældrene har modtaget planen, fx ved kvittering.

for elevplaner i Furesø Kommune. Elevplanen skal fastholde helhedssynet på barnet således, at de enkelte fags bidrag tager udgangspunkt i organiseringen af fagene indenfor det humanistiske, det naturvidenskabelige og det praktisk/musiske område.  Elevplanen skal være overskuelig og indeholde korte, præcise formuleringer med udgangspunkt i trin - og slutmål.  Elevplanen skal betragtes som en integreret del af undervisningen, hvor eleven inddrages på en aldersrelevant måde.  Elevplanen skal betragtes som et dynamisk redskab, hvor den aktuelle vurdering af eleven skal ses som en form for milepæl og ikke et standpunkt.  Udarbejdelsen af elevplanen skal holdes inden for de ressourcer, der er afsat til teamsamarbejdet samt lærernes forberedelse og efterbehandling af undervisningen.  Det tilstræbes, at elevplanen udarbejdes elektronisk. for elevplaner i Furesø Kommune.

Det er vigtigt af fastslå, at der ikke skal laves elevplaner for hvert fag, og alle fag skal ikke være lige meget i fokus hvert år.

Elevplanen SKAL i børnehaveklassen oplyse om evalueringsresultater i forhold til børnehaveklassens mål og indhold. indeholde oplysninger om resultater af den løbende evaluering af undervisningen indeholde den besluttede opfølgning på ovenstående indeholde opfølgning på resultater af de centrale tests indeholde eventuelle aftaler om forældrenes og elevens medvirken til, at eleven når de opstillede læringsmål kun indeholde oplysninger, der er relevante for elevens udvikling.

Elevplanen KAN indeholde andre oplysninger end de nævnte oplysninger om forældres ansvar for at eleven får en god skolegang ved eksempelvis at sørge for, at eleven møder til tiden, møder udhvilet osv. oplysninger om andre forhold som fx elevens adfærd. Elevplanen udleveres første gang i foråret 2007.