Evangelisk Luthersk Netværk - for fremtidens kirke.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Debatmøde Drøftelse af debatoplæg fra Styringsudvalget.
Advertisements

FDFs Værdigrundlag 1. Det kristne menneskesyn Vi tror på, at mennesker har brug for et udgangspunkt for deres pejling i livet, og at kristendommen er er.
St.George’s kirke i Bagdad Den anglikanske kirke i Bagdad arbejder med forsoning og nødhjælp i Irak.
Flickr.com – online billeddeling
Det er boble boble. Når der er børnekirke For det er boble boble. Når der er børnekirke her. DP©
”Præster hænger ikke på træerne” Oplæg v. TU-udvalget forår 2013.
1 Vi skal have et godt tilbud!  En bevægelse, der giver mening og resultater  Hjælpearbejde, der nytter  Personlig udvikling  Et kristent fællesskab.
Set fra Humanistisk Samfunds perspektiv
Folkekirke og stat – tid til at justere relationerne?
PRODUKTER – DEL 1. Ledergruppen • Melde ærligt ud og slå ihjel – i både drift og udviklingsprojekter gennem ledelsesmæssige prioriteringer • Skabe motivation.
Peder Ohrt Fagligt netværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Tid til lægetjek! Kaldet fra Kristus til den trofaste kirke! Filadelfia.
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Hvad så med kirkernes sociale ansvar? Konference og høring på Christiansborg d. 22. oktober 2013.
Emne: Kirke og gudstjeneste
- som i menigheden /det kristne fællesskab, ikke som i bygningen
Velkommen til 1. lektion •Velkommen til en lektion som er en del af Folkekirkens Nødhjælps ungdomskampagne slutsult.nu.
Det åndelige landkort i DK  2 ud af 3 danskere tror på Gud  34% tror på reinkarnation  38% på et liv efter døden  2% i kirke på en given søndag (godt.
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
En forfatning for folkekirken? Foredrag, Folkeuniversitetet Aalborg/Hasseris kirke
Introkursus for frivillige
Bibelens syn på homoseksualitet
Leder APV v/ arbejdsmiljøkonsulent Maj-Britt Stobberup
Præsentation af PUC TÅRNBY KOMMUNE
Skolebestyrelsen & værdier
Nye højder Mod Drømmen om fremtidens frikirke i Danmark Alene – eller en del af det større fællesskab?
Evangelisk Luthersk Netværk - for fremtidens Kirke.
De teologiske og kirkelige konsekvenser af et vielsesritual for homoseksuelle parforhold Mandag d. 31. maj 2010 Foredrag ved rektor på Dansk Bibel-Institut,
Menighedsnetværket i Evangelisk Luthersk Netværk.
Unge og Kirke Hvordan virker vi sammen. Smittende tro… ”2010 har været et helt fantastisk år for mig. Jeg vil huske det igennem hele mit liv for at være.
Baggrund for forslagene: På overfladen: – indre anliggender, ritualer, salmebøger – initiativpligt, høringsret. (mod.1) – uomgængelig dialog med ministeren.
1 Velkommen. 2 Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Vores kirke  Menighedsrådet i dag.
Hvorfor netværk? Det er en udfordring for ledelsen at: -kunne give fagspecifikke råd -samle alle god erfaringer og give dem videre -Formidle alle aktiviteter.
Tirsdag den 18. september 2007 Freddie Rieper-Holm
Guldet i nabolaget – om læring og fællesskab i lokalsamfundet Børne- og Kulturchefforeningen.
Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse. Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009.
FDF vil styrke det lokale samarbejde med kirker, skoler og kommuner Kirken skal holde fokus på børn og unge FDF skal nå udsatte børn og unge FDF skal være.
Efterskole og kirke Kirken er kun en generation fra at uddø Carey.
KIRKERNES ROLLE I FRIVILLIGHEDSSAMFUNDET Nyborg Strand den 4. november 2011 Centerleder Laust Kristensen 1.
V O R E S H I S T O R I E H V E M E R M S ? ”Mellemfolkeligt Samvirkes formål er at fremme mellemfolkelig forståelse og solidaritet, for gennem et samarbejde.
Landsbrancheklubbens regionsudvalg Velfungerende Regionsudvalg er som 5 cylinder i maskinen/Landsbrancheklubben. Antal registrerede medlemmer i regionsudvalgene.
Dette er en trin for trin vejledning til om hvad siden indeholder
Elevproduceret materiale Mulernes Legatskole 27. marts 2014.
Fyraftensmøde Nord-Bo Runners Tirsdag d. 11. februar 2014.
Overvejelser for elevernes brug af IT og mobiltelefoner på Østervangsskolen.
- indføring i kristentro for mennesker med trosbagage fra islam og nyåndelighed TPC - TEOLOGISK PÆDAGOGISK CENTER - LØGUMKLOSTER Præstehøjskolen Folkekirkens.
Specialisering: Det civile samfund og sociale bevægelser Ann-Dorte Christensen & Lars Skov Henriksen.
Diakoni i lys af skabelse og forløsning hvad er diakoni?
Stenderup Kirke Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål.
- Peru ligger på Sydamerikas vestkyst. - Det mest talte sprog er spansk. - Hovedstad: Lima, ca. 9 mio. indbyggere - Religion: 82% katolikker, 12 % evangeliske.
17. – 25. august Kl : Velkomst Kl – 17.00: Orientering og dialog om aktuelle forhold og politiske indsatser v/ Dorte Andreas og Claus.
Kap. 14 – Den uformelle magt i Danmark hg 21 og hg
Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Jægerforbundet kan tilbyde dig at blive meldt ind.
Ny Nordisk Skole Oplæg for NLS 13. okt.. Ny Nordisk Skole er Nyt politisk signal om værdier og mål for uddannelsessystemet – herunder folkeskolen Inspiration.
DIAKONIENS ÅRHUNDREDE diakonale opgaver og behov i dag.
PERU´17 - EN SMITTENDE TRO
Bogtrykkerkunsten Fra Gutenberg til Google Bogtrykkerkunstens betydning for udbredelsen af Luthers tanker på reformationstiden – frem til nutidens deling.
”Tror du på julemanden?”
Politik og organisation
Velkommen til generalforsamling 2. marts 2018 !
FRIHED FOR ALLE I TRO OG TALE 2
“Herre, din højre hånd er mægtig i styrke” (2. Mosebog 15, 6)
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Velkommen til medlemsmøde den 11
Guds arvinger og Kristi medarvinger
Hvordan kommer vi ind ad døren?
DÅB. Folkekirkens fire ritualer i billeder: Dåb Konfirmation Vielse Begravelse.
PRODUKTER – DEL 1.
”Baptistkirken vil:”.
politisk fredagsbar i vartov
Præsentationens transcript:

Evangelisk Luthersk Netværk - for fremtidens kirke

Hvad er ELN? Et netværk der ønsker at kæmpe for at bevare kirken på Bibelens grund Et netværk der består af både præster og lægfolk Et netværk der ønsker at skabe sammenhold og samansvar på tværs af organisationer, menigheder og kristne Et netværk der går på tværs af sognemenigheder, valgmenigheder og frimenigheder

ELN i medierne Personer fra ELN optræder ofte i medierne, hvor de markerer Bibelske sandheder, og kommenterer kirkepolitik og kristendommens plads i samfundet ELN ønsker at markere bibelske sandheder i samfundsdebatten

Medlemmer Enkeltpersoner kan melde sig ind i ELN og støtte netværket økonomisk og moralsk Menigheder og mindre fællesskaber kan melde sig ind i ELN, og blive en del af M-netværket

Vielse af homoseksuelle ELN er modstandere af, at der indføres et ritual for vielse af homoseksuelle i Folkekirken ELN arbejder på at give enkeltpersoner, præster og menigheder mulighed for at markere denne modstand ELN indgår i dialog med politikere, biskopper og andre omkring fremtidens Folkekirke

M-netværket Menigheder og menighedslignende grupper kan melde sig ind i ELNs menighedsnetværk Som medlem af M-netværket får man: – Fællesskab og erfaringsudveksling med menigheder, som man åndeligt og teologisk er på linje med – Inspiration til praktisk menighedsliv – Interaktion på internettet og ved arrangementer

Meld dig ind Bliv medlem og støt ELN Meld dig ind på luthersk-netvaerk.dk eller her på standen Det koster 200 kr. for et år