Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Landsbrancheklubbens regionsudvalg Velfungerende Regionsudvalg er som 5 cylinder i maskinen/Landsbrancheklubben. Antal registrerede medlemmer i regionsudvalgene.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Landsbrancheklubbens regionsudvalg Velfungerende Regionsudvalg er som 5 cylinder i maskinen/Landsbrancheklubben. Antal registrerede medlemmer i regionsudvalgene."— Præsentationens transcript:

1 Landsbrancheklubbens regionsudvalg Velfungerende Regionsudvalg er som 5 cylinder i maskinen/Landsbrancheklubben. Antal registrerede medlemmer i regionsudvalgene er PT. 87 medlemmer Vigtigt at have et tæt samarbejde med afdelinger og regionssekretæren. Det er positivt at afdelingsrepræsentanter prioriterer deltagelse hvis der ikke er tillidsrepræsentanter der kan deltage i regionsmøderne. Regionsudvalgene har gode erfaringer i samarbejdet med den offentlige gruppes netværk i regionerne med fælles arrangementer.

2 Landsbrancheklubbens regionsudvalg Regionsudvalgene er vigtige kompetencebaser i regionen, som afdelingerne også kan gøre brug af. Vigtigt at synliggøre hvad der ligger af erfaringer som afdelingerne i deres servicering af medlemmerne kan hente. Regionsudvalgene udveksler erfaringer for udmøntning af KTO-politikkerne og indgåelse af lokalaftaler. Nogle aftaler findes sammen med referaterne fra regionsudvalgene på 3f-kommunale.dk Der udvises stor ansvarlighed med at udarbejde referat fra møderne. Referaterne er blevet indarbejdet som en fast rutine. Referaterne er tilgængelige på 3f- kommunale.dk. Møderne afholdes regelmæssigt, vigtigt at melde afbud hvis man er forhindret, evt..med et lille notat/mundtlig tilbagemelding om hvad der rør sig i kommunen.

3 Landsbrancheklubbens regionsudvalg Regionsudvalgenes betydning for den enkelte tillidsrepræsentant: At få sparring, At få gode ideer At få argumenter til dialogen på arbejdspladserne At få inspiration til indgåelse af gode aftaler Regionsudvalgenes betydning for landsbrancheklubben: medvirker til et godt overblik over hvad der rør sig på arbejdspladserne. medvirker til præcise faglige og politiske meldinger til omverden. Medvirker til budskaber, så den offentlige gruppe får kendskab til hvilke værktøjer der er behov i arbejdet. Landsbrancheklubben kan igennem regionsudvalgene hurtigt indsamle svar på spørgsmål der berører den kommunale specialarbejder. At informationer fra landsbrancheklubben hurtigt når ud til mange tillidsrepræsentanter. Vi skal have tilpasset vedtægterne så der vidt muligt sikres repræsentation fra alle kommunerne i regionsudvalgene.


Download ppt "Landsbrancheklubbens regionsudvalg Velfungerende Regionsudvalg er som 5 cylinder i maskinen/Landsbrancheklubben. Antal registrerede medlemmer i regionsudvalgene."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google