Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Guds arvinger og Kristi medarvinger

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Guds arvinger og Kristi medarvinger"— Præsentationens transcript:

1 Guds arvinger og Kristi medarvinger

2 500-året for reformationen!

3 Paulus brev til Romerne
v16 For jeg skammer mig ikke ved evangeliet; det er Guds kraft til frelse for enhver, som tror, både for jøde, først, og for græker. v17 For i det åbenbares Guds retfærdighed af tro til tro – som der står skrevet: »Den retfærdige skal leve af tro.« (Rom 1,16-17)

4 v14 For alle, som drives af Guds ånd, er Guds børn
v14 For alle, som drives af Guds ånd, er Guds børn. v15 I har jo ikke fået en ånd, som giver trællekår, så I atter skulle leve i frygt, men I har fået den ånd, som giver barnekår, og i den råber vi: Abba, fader! (Rom 8,14-16)

5 v16 Ånden selv vidner sammen med vores ånd om, at vi er Guds børn
v16 Ånden selv vidner sammen med vores ånd om, at vi er Guds børn. v17 Men når vi er børn, er vi også arvinger, Guds arvinger og Kristi medarvinger, så sandt som vi lider med ham for også at herliggøres med ham. (Rom 8,17-18)

6 De ti bud Du må ikke have andre guder end mig
Du må ikke misbruge Herren din Guds navn Du skal holde hviledagen hellig Du skal ære din far og din mor Du må ikke slå ihjel Du må ikke bryde ægteskabet Du må ikke stjæle Du må ikke sige falsk vidnesbyrd imod din næste Du må ikke begære din næstes hus Du må ikke begære din næstes hustru, folk eller fæ eller noget, der hører din næste til

7 Den danske grundlov Kapitel I Kapitel II
Den evangelisk-lutherske kirke er den danske folkekirke og understøttes som sådan af staten.  Kongen skal høre til den evangelisk-lutherske kirke. 

8 Paulus brev til Romerne
v31 Hvad er der mere at sige! Er Gud for os, hvem kan da være imod os? v32 Han, som ikke sparede sin egen søn, men gav ham hen for os alle, vil han ikke med ham skænke os alt? v33 Hvem vil anklage Guds udvalgte? Gud gør retfærdig. v34 Hvem vil fordømme? Kristus Jesus er død, ja endnu mere, han er opstået og sidder ved Guds højre hånd og går i forbøn for os. (Rom 8,31-34)

9 Paulus brev til Romerne
v35 Hvem kan skille os fra Kristi kærlighed? Nød eller angst? Forfølgelse, sult eller nøgenhed? Fare eller sværd? v37 Men i alt dette mere end sejrer vi ved ham, som har elsket os. v38 For jeg er vis på, at hverken død eller liv eller engle eller magter eller noget nuværende eller noget kommende eller kræfter v39 eller noget i det høje eller i det dybe eller nogen anden skabning kan skille os fra Guds kærlighed i Kristus Jesus, vor Herre. (Rom 8, 35,37-39)


Download ppt "Guds arvinger og Kristi medarvinger"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google