Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

PERU´17 - EN SMITTENDE TRO

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "PERU´17 - EN SMITTENDE TRO"— Præsentationens transcript:

1

2 PERU´17 - EN SMITTENDE TRO
- Fakta om Peru Peru ligger på Sydamerikas vestkyst. Det mest talte sprog er spansk. Hovedstad: Lima, ca. 9 mio. indbyggere Religion: 82% katolikker, 12 % evangeliske kristne. Vigtigste aktiviteter er minedrift, landbrug og fiskeri Det peruanske køkken byder på friturestegt marsvin, alpacabøf, grillet oksehjerte og et stort udvalg af eksotiske frugter.

3 PERU´17 - EN SMITTENDE TRO
- Glimt fra Peru Arequipa med vulkanen Misty i baggrunden.

4 PERU´17 - EN SMITTENDE TRO
- Glimt fra Peru Peru er kendt for deres Alpaca.

5 PERU´17 - EN SMITTENDE TRO
- Glimt fra Peru Optog i Arequipa. Peruanerne er verdensmestre i at feste.

6 PERU´17 - EN SMITTENDE TRO
- Glimt fra Peru Arequipa Downtown

7 PERU´17 - EN SMITTENDE TRO - Baggrund for projektet
Den Lutherske kirke i Peru er på omkring 1000 medlemmer. Kirken er forholdsvis ung og arbejder på at finde sin form og egenart. Ungdomsarbejdet i Peru er udfordrende. Det er småt og foregår på tværs af store geografiske områder og kulturelle forskelle.

8 PERU´17 - EN SMITTENDE TRO
- Formål med projektet Formålet med missionsprojektet 2017 er fortsat at være med til at støtte og udvikle arbejdet blandt unge i den Lutherske Kirke i Peru, så de unge styrkes i troen, og kirken vokser.

9 PERU´17 - EN SMITTENDE TRO - Beskrivelse af projektet
I 2017 samler LMU ind til bibelskolen på Setela i Arequipa. Pengene går konkret til følgende: Antallet af pladser på skolen øges fra 12-15 Reduktion af egenbetalingen til bibelskolen, så flere har råd til et ophold Mulighed for fuldt stipendium til 4 elever fra dårligt stillede familier Tilskud til leje og renovation af flere lokaler En ekstra evangelisationstur

10 PERU´17 - EN SMITTENDE TRO - Glimt fra bibelskolen
Undervisning på bibelskolen i Arequipa

11 PERU´17 - EN SMITTENDE TRO - Glimt fra bibelskolen
Volley på bibelskolen

12 PERU´17 - EN SMITTENDE TRO
- Indsamlingsmål Målet er kr. Ca kr. sendes direkte til bibelskolen til de ovenfor beskrevne ting. Resten gives til LM’s generelle missionsarbejde i Peru.

13 PERU´17 - EN SMITTENDE TRO
- Indsamling og støtte Giv penge via - MobilePay - Telefonnummer: - Skriv “LMU’s Missionsprojekt 2017” i din kommentar - Netbank Reg.nr.: 2230 Konto.nr.: Skriv ”LMU’s Missionsprojekt 2017” - Bliv fastgiver – Se lmu.dk for mere info

14 PERU´17 - EN SMITTENDE TRO
- Takke – og bedeemner Tak for muligheden for at have en bibelskole. Tak for eleverne på bibelskolen. Tak for kirken i Peru. Bed for det nye bibelskolehold - at opholdet må blive til velsignelse og opbyggelse for eleverne. Bed om, at der må komme nok ansøgere til bibelskolen. Bed om, at alle ansvarlige må få ro til at forberede sig på et nyt hold elever. At de må få gode ideer og glæde i tjenesten. Bed for Oscar, som er ny ansvarlig for bibelskolen. Bed for LM’s volontører og missionærer i Peru. Bed om mod på og overskud til arbejdet – at Gud må udruste til opgaverne. Bed om vækkelse blandt peruanerne.

15 PERU´17 - EN SMITTENDE TRO
- Kontakt Der findes mere materiale og informationer om missionsprojektet på lmu.dk Kontakt missionsprojektsleder Louise Høgild, hvis I har yderligere spørgsmål - - Telefon:


Download ppt "PERU´17 - EN SMITTENDE TRO"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google