Kampagne til forebyggelse af el-ulykker

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvad er Sig frem? Sig frem er en enkel og nem måde at få indsigt i viden, oplevelser og erfaringer fra patienter og pårørende. Sig frem består af en række.
Advertisements

Mødepakke for øverste chef på virksomheden
Roskilde Handelsskoles APV-procedure
Organisering af arbejdsmiljøapparatet
Nyt projekt ”Nordisk sundere mad på farten”
Introduktion Values Interweave ™. Når ledelsen sætter fokus på et område, så er ord sjældent nok til at få medarbejderne til følge med.
Præsentation af Patientens bog
Dansk El-Forbund Dansk Journalistforbund Dagbladene DDFF Emballageindustrien Grafisk Arbejdsgiverforening HK/Industri Kvindeligt Arbejderforbund Lederne.
Arbejdsmiljøcertificering
Søgeord og konverteringer En webtekst skal på samme tid skabe synlighed i søgemaskinerne og motivere brugerne til at udføre en handling, vi som afsendere.
Velkommen til en rejse gennem den nye Arbejdsmiljølov
Styr på arbejdsmiljøet
I det efterfølgende ses på tre forskellige indgangsvinkler i kommunikationen med medarbejderne De tre temaer er Samtalen Synlig ledelse og gennemslagskraft.
Tjekliste Er din myndighed klar til Digital Post? Kan din myndighed modtage og besvare digital post? Test om det virker Sørg for at teste, om myndigheden.
1 COWI BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR 1 Seminar 7 – Opfølgning og evaluering Statusmålinger Fremdrift Svedan:
Hans Jørgen Limborg & Hans Hvenegaard
AMO - på rette vej? eller snarere – hvilken vej? Refleksioner fra CAVI
TUR’s truckkonference 2012 Indlæg fra Arbejdstilsynet
Ernæring i fokus Regional ernæringskampagne. Baggrund Manglende målopfyldelse af akkrediteringsstandard: Ernæringsscreening, plan og opfølgning.
Demokratisk struktur HB September, Ny Demokratisk foreningsstruktur Grøn=uændret / Rød=Ændres nu / Blå=til debat 2 Repræsentantskab 11 kredse Reduceres.
Sikkerhedskulturen på el-området agenda »Lidt statistik »Mangler der viden omkring sikkerhed ? »Mangler der værktøjer til at undgå ulykker/skader ? »Mangler.
Forebyg arbejdsulykker - to værktøjer til den grafiske branche
Low Arousal tilgang til mennesker på et tidligt udviklingsniveau
Introduktion til informationskampagnen Ved projektleder Xenia Nedergaard Nectar Communication.
Dansk El-Forbund Dansk Journalistforbund Dagbladene DDFF Emballageindustrien Grafisk Arbejdsgiverforening HK/Industri Kvindeligt Arbejderforbund Lederne.
Sammenlægning af Boblen og Loppen – efterår 2012 En gennemgang af processen.
Seminar 2 – Kortlægning og risici APV
Den 21. september 2010 SSID Nord indlæg v. Jørn N
Faglig læsning i alle fag Nørholm Skole. Læsning er en del af alle fag Dansklæreren har ansvaret for, at eleverne lærer ”at knække koden” Alle lærere.
Travel Awareness Campaigns Opmærksomheds Kampagner på rejser.
Trafiksikkerhedspolitik Ringkøbing-Skjern Kommunes køretøjer Forsikringskonsulent Conny Høy – Forsikringskonsulent.
EBF seminar - Tirsdag den 24. april 2012 Velkommen til MIELE A/S.
Teaterhåndværk - en værdifuld kunstart - med fokus på menneskene bag.
Førstehjælp TCAA & Førstehjælp
1 COWI BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR 1 Seminar 7 - Opfølgning og evaluering Deltager valgte emner Seminar 7 -Leverandør-
Fællesoffentlig kampagne for offentlig digital selvbetjening 2013 Fokus og mål: Informere om overgangen til obligatorisk digital kommunikation - med.
Hvad er en APV og en arbejdspladsbrugsanvisning?
Glostrup Kommune. Peter Sørensen. Formand for Social- og Sundhedsudvalget. Formand for Handicaprådet.
Seminar 1 Arbejdsmiljøledelse og lovgivningen
Danmark i 1. Verdenskrig Oplysningskampagne. Nærhed og danskernes deltagelse Medie: Plakater/kampagner på opholdspladser for offentligtransport Kampagnen:
Arbejdsmiljørådgivning i Region Sjælland - en historie om støvkampagnen på GAPS. 6. feb Charlotte Degn Chefrådgiver, bygherrerådgivning og sikkerhedsrådgivning.
SPS Ny procedure for opmærksomhed og ansøgning. Problemstillingen er –Forskel på rettigheder i kommunalt regi og i ungdomsuddannelserne –Derfor er der.
Alexander, Lasse og Martin
NATUR OG VEJ SERVICE Center for Byens Anvendelse Aarhus Kommune Instruktion til fremmede håndværkere hos NVS Version:
W3 Reviderede AO-kurser Gennemgang af de nyreviderede sikkerheds- og arbejdsmiljøkurser (48143, 48145, 48049, 48050) Casper Burlin Industriens Uddannelser.
Fra sidevogn til mainstream Organiseringen af virksomhedernes arbejdsmiljøarbejde ( ) AMO projektet Niels Møller Aalborg Universitet.
Sådan oversætter du centrale budskaber. Dette værktøj er for dig, som vil Blive bedre til at kommunikere overordnede budskaber til egne medarbejdere,
1 [Firmanavn] Forretningsplan NB Mine popsmarte figurer bør slettes, hvis denne template anvendes !
Kommune 3.0 Teknik og Miljø. Kommunen er mere end 6000 medarbejdere Det er borgere!
Oplæg til medarbejderne
Et suppleringskursus til den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse
Tips til dig, der har ansvaret for at arrangere Awareness Day på din arbejdsplads Forbered dig godt, og brug tjeklisten på næste side til at sikre, at.
Uddannelse i forhold til produktivitet
Synergi Sådan rapporterer du om arbejdsmiljøet i NCC
Sikkerhedseftersyn af El-værktøj og kursusbeviser
Kjeld H. Jensen 3F Susanne Linhart, DI BAR -> BFA -> BAU
Diasserie – om de handicapkompenserende ordninger målrettet jobcentrets samarbejdsvirksomheder Nedenfor finder I forslag til dias, som I i jobcentret kan.
Ældning af installationer
Præsentation af forretningsplan
MEDvirk NU - en digital tjekliste til at nå i mål med arbejdsmiljøet
Præsentations portfolio
Del 2 - Synliggørelse af hvordan vi hver især bidrager til løsningen af kerneopgaven. Til proceslederen: Inden du gennemfører processen med medarbejderne,
Foreningsliv & Persondataforordning
Flere gode år på arbejdsmarkedet
Rolle og arbejdsområder
Talt med 23 ledere og medarbejdere
Afholdelse af journal club i egen klinik:
Narcotics Anonymous’ SERVICESTRUKTUR.
APV - Arbejdspladsvurdering
Præsentationens transcript:

Kampagne til forebyggelse af el-ulykker

Kampagnen Formål: Forebygge og reducere antal el-ulykker Forebygge og reducere risikabel adfærd i forhold til el

Sætte fokus på den enkelte medarbejderes kompetenceniveau Virkemiddel Sætte fokus på den enkelte medarbejderes kompetenceniveau Inddeling af medarbejdere inklusiv eksterne håndværkere i 5 grupper i forhold til kompetencer vedrørende el.

Symbolforklaring Blå+ Blå Hvid+ Hvid Grøn Teknikere med el-faglig uddannelse (sagkyndig). Blå+ Blå Teknikere uden el-faglig uddannelse, men særligt instrueret i forhold til at løse specifikke problemer på det el-faglige område. Produktionsmedarbejdere, der er særligt instrueret i forhold til at løse specifikke problemer på det el-faglige område. Hvid+ Hvid Produktionsmedarbejdere i almindelighed, der ikke er særlige instrueret på det el-faglige område. Grøn Chauffører og terminalmedarbejdere, der ikke er særligt instrueret på det el-faglige område. Eksterne håndværkere håndteres tilsvarende

Kampagnemedier

Præsentation af kampagne og kampagneindhold - denne slidesserie

Kick Off-møde for ledelse og arbejdsmiljøorganisationen (AMO) Er 1. step efter beslutning af igangsætning af kampagnen helsikker Kan være ét eller to møder Mødeleder er øverste chef / formand for AMO Se mødepakke Slides til Kick Off-møde

Instruktionslister til de 5 kompetenceniveauer Samt liste med fokusområder til vedligehold 5 Instruktionslister tilpasset kompetenceniveauer 1 liste til vedligehold

Instruktioner om førstehjælp Hvis ulykken er sket er korrekt førstehjælp vigtig. Liste kan bruges ved instruktion og til opslag på App., hvis ulykken er sket 1 instruktionsliste til brug hvis elulykken er sket - og / eller brand efter elulykke

Checkliste med beredskabspunkter Efter en ulykke skal der handles på en række punkter, som er oplistet i tjeklisten med tilhørende gode råd 1 checkliste med beredskabspunkter

Faktaark Faktaark om el-sikkerhed er føjet til listen over faktaark i mejeriindustrien 1 faktaark

Til kampagnen er lavet en plakat

Til brug for at skabe opmærksomhed på kompetenceniveauer Klistermærker Til brug for at skabe opmærksomhed på kompetenceniveauer Kan sættes på udvalgte steder, hvor der er udfordringer i forhold til korrekt adfærd 1 klistermærke

Til kampagnen er lavet en flyer

Hvor finder man materialerne? www.helsikker.dk Du kan også scanne QR-koden som fremgår på materialerne