 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Fokusgruppe Hvad er en fokusgruppe?
Advertisements

Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
HNX Årgang 2011/2012.  Optagelseskrav  Personlige krav  Hvor?  Forløb  Indhold  Muligheder.
Overordnet målsætning:
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Flickr.com – online billeddeling
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
SEO (Search Engine Optimization) - Hvordan bliver du mere synlig på nettet?
I dag er temaet Visualisering
Indhold Problemstilling Virkemidler Hvem stoler vi på?
Udlægning af en ny cache
Internet til alvor og sjov
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
Udfordringer set fra en kommunikatørs vinkel Lars Elmsted Formand for K-Gruppen i Dansk Journalistsforbund.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Sprog/billeder på Internettet
Computerens anatomi.
ß Iværksætterens udfordringer og muligheder Louise Rønne, Republikken.
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Sociale Medier og Jobsøgning - Twitter. Intro  Twitter er et Socialt Medie  Twitter er kendt for at give nyheder et frisk pust  De fleste kendte: Skuespillere,
Jesus beskriver vejen til et stormsikret liv!
Samarbejde bibliotek og uddannelse – et bud på hvordan
OPFINDELSEN AF WEBBEN JOEK © TEC 2011 WWW blev opfundet i 1990 af Tim Berners-Lee. Berners- Lee var en fysiker ved CERN, det europæiske laboratorium for.
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
Hvor der er fokus på klimaet.
Kommunikation / it.
Mindre grimt, tak.
Tekstformidling på Internettet Claus Thor Nielsen – De nye læsere – Lektion 6 De nye læsere 1.Danskernes internetvaner 2.Læsernes adfærd på.
Irak.
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
Problemliste Listen laves vilkårligt – herefter udvælges det problem der har 1. prioritet
Titeldias (uden baggrundsfarve) Husk at vælge korrekt layout for hvert dias: Klik med højre musetast på dias i ruden til venstre i skærmbilledet og vælg.
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Cykeltur ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: På linjen: alle mennesker spiller på musikinstrumenter fra firmaet Yamaha. Alle.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Informations Teknologi IT-verden har udviklet sig drastisk over de seneste år, og udvikler sig fortsat med en dødsensfarlig hastighed. IT-moderjord har.
Skru op for lyden og læn dig tilbage
HVORFOR MARKEDSFØRING I SOCIALE MEDIER? Jean Paul 2øma Den
Reduktion AM 2009.
Mødet med kursisten - motivation og barrierer 24. Februar 2014.
UOPFORDREDE ANSØGNINGER
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Secret Key kryptering – teknikker og problemer INTRODUKTION TIL KRYPTERING.
1 Webdesign - De første trin Grundliggende begreber Internettet (1969-): En fællesbetegnelse for netværk eller tjenester der benytter samme.
Videregående pc-vejledning Modul 06: Netværk WWW = World Wide Web 60+Bornholm.
Elever med særlige behov Lidt om allerede installerede hjælpe programmer i windows vista.
Fra vidensdeling til produsage Kursisten som vidensproducent.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Introduktion til databaser (databaser, del 1)
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Introduktion til Den Kolde Krig
Digital kommunikation og æstetik i praksis 1. maj Søgemaskiner og optimering.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Med tegninger af Morten Grove OTS
Når adfærdsændring ikke er så nemt Den 18. maj
Frivillighed og sociale medier Region Syddanmarks lokalkomiteer
Overgangsproblemer i matematik ”Det sværeste var at forstå hvad læreren prøvede at sige - altså formuleringerne.” 1g-elev, stx.
TÆT PÅ DIG TÆT PÅ JOB.
Fordybelse i et projekt
Bogtrykkerkunsten Fra Gutenberg til Google Bogtrykkerkunstens betydning for udbredelsen af Luthers tanker på reformationstiden – frem til nutidens deling.
SUF - gevinstrealisering
Jan Christiansen Inspiration systime.dk
Jan Christiansen Nyborg Gymnasium Inspiration fra bla. Systime.dk.
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Præsentation af mad vafler
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Præsentationens transcript:

 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter og konsekvenser  Styrende sider  Mediet over dem alle  Vores produkt

 Vi har valgt emnet, fordi...  En del af alle folks dagligdag...  Flere millioner af timer bruges på bare et medie...  Har overhalet alt og alle... Logoet fra vores hjemmeside – Kloden symboliserer virkelig- heden, mens musen symboliserer, at verden er blevet til et stort internet.

 Internettet faldt os hurtigt ind...  Og en forskel det er da lige hvad internettet har gjort...  Vi håber I vil nyde vores præsentation, Overemne Underemne

 Internettet har en fantastisk historie...  Så gik det stærkt med udviklingen...  Det var WWW også kaldet World Wide Web... WWW gjorde det muligt at surfe på nettet. Desuden kom den første browser nogenlunde samtideig... Nemlig Mosaic.

Den første ide/formål med internettet var at skabe en sikker database.  Som sagt var det det amerikanske militær der opfandt nettet...  Det var midt i den kolde krig 50 år tilbage.  Formålet var primært også at man kunne kommunikere over hele verden, over nettet...

 I dag bruges internettet til mange forskellige formål f.eks...  Handlen på nettet er også steget meget her på det seneste... Billeder af store nettjenester.

 Mange har haft indflydelse på internettet, som vi kender det i dag.  Vi har udfra hvem vi synes er de mest betydningsfulde valgt 5 hjerner...  Paul Baran  Tim Berners-Lee  Firmaet bag mobilinternettet  Google  Mark Zuckerberg

 Langt flere mennesker i verden vælger internettet frem for andre medier...  Det har haft konsekvenser for mange ting...  Kommunikation har også taget en helt ny drejning...  Så kan det både have voldt problemer og gode ting  I tilfælde bliver du mere sikker på dig selv...  Konklusionen lyder: Komisk tegning af en bog der aldrig bliver brugt længere til.

 Det her er nok et af de mest væsentlige punkter på listen...  Internettet har nemlig alt...  Stort set alle, eller nærmere sagt alle, behov kan opfyldes her på mediet...  Grunden til, at vi har alt på internettet er, at det er frit tilgængeligt for alt og alle...  Så har vi igen vores fordele eller ulemper... Http og WWW – to ting der gør det muligt at surfe på nettet.

 Effekter og konsekvenser er en integreret del af internettets oprindelse og tilblivelse...  Globalisering og Demokratise- ring. - Globalisering: - Demokratisering: - Globalisering: - Demokratisering:  Et andet godt eksempel på en effekt er ”Det Arabiske Forår”...  Men problemer eller konsekvenser følger alt... Billede der symboliserer, at alt går begge veje.

 Det er tydeligt at se hvilke sider der har haft stor succes...  Specielt Facebook har haft stor succes.  Youtube er det underholdende site...  Google er sitet over dem alle... Magtens tre-deling på internettet...

 Inden vi viser produktet, vil vi lige slutte af konklusionen.  Internettet er fantastisk...  Fremtiden er svær at svare på, men endnu større bliver det...