Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Cykeltur ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: På linjen: alle mennesker spiller på musikinstrumenter fra firmaet Yamaha. Alle.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Cykeltur ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: På linjen: alle mennesker spiller på musikinstrumenter fra firmaet Yamaha. Alle."— Præsentationens transcript:

1

2 Cykeltur ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: På linjen: alle mennesker spiller på musikinstrumenter fra firmaet Yamaha. Alle spiller på Yamaha!

3 Cykeltur år senere ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: På linjen: et sammensat navneord som består af ’København’ og ’kanal’ i bestemt form. Københavnerkanalen

4 Cykeltur ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: På linjen: alle mennesker spiller på musikinstrumenter fra firmaet Yamaha Alle spiller på Yamaha! Mellem linjerne: Det er en reklame, og man kan derfor ikke være sikker på at det der står, er sandt, men reklamen udtrykker formentlig ønske om at alle køber instrumenter fra Yamaha, således at firmaet kan tjene en masse penge.

5 Cykeltur år senere ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: På linjen: et sammensat navneord som består af ’København’ og ’kanal’ i bestemt form Københavnerkanalen Mellem linjerne: igen er der tale om en reklame; lokalradioen gør opmærksom på sig selv i håb om at øge lyttertallet, måske således at firmaer vil betale mere for at få deres reklamer med i Københavnerkanalens udsendelser.

6 LABOREMUS PRO PATRIA På linjen: Lad os arbejde for fædrelandet (latin) Cykeltur endnu flere år senere ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: Mellem linjerne: nogen? (der kan latin!) mener det er en god idé at nogen (der kan latin?) arbejder for sit land, muligvis fordi dette arbejde medfører rigdom og dermed magt og således øger landets mulighed for at bestå. Desuden anses nationalitetsdyrkelse tilsyneladende for at være noget positivt.

7 Cykeltur ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: På linjen: alle mennesker spiller på musikinstrumenter fra firmaet Yamaha Alle spiller på Yamaha! Mellem linjerne: Det er en reklame, og man kan derfor ikke være sikker på at det der står er sandt, men reklamen udtrykker formentlig ønske om at alle køber instrumenter fra Yamaha, således at firmaet kan tjene en masse penge. Bag linjerne: vi befinder os i en virkelighed (et samfund), hvor fysisk aktivitet (fx ved at dyrke en hobby) anses for at være noget positivt.

8 Cykeltur år senere ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: På linjen: et sammensat navneord som består af ’København’ og ’kanal’ i bestemt form Københavnerkanalen Mellem linjerne: igen er der tale om en reklame; lokalradioen gør opmærksom på sig selv i håb om at øge lyttertallet, således at firmaer vil betale mere for at få deres reklamer med i Københavnerkanalens udsendelser. Bag linjerne: vi befinder os i en virkelighed (et samfund) hvor det vurderes positivt (eller er almindeligt) at være fysisk passiv og nøjes med at sidde stille og høre andre være aktive.

9 LABOREMUS PRO PATRIA På linjen: Lad os arbejde for fædrelandet (latin) Cykeltur endnu flere år senere ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: Mellem linjerne: nogen? (der kan latin!) mener det er en god idé at nogen (der kan latin?) arbejder for sit land, muligvis fordi dette arbejde medfører rigdom og dermed magt og således øger landets mulighed for at bestå. Desuden anses nationalitetsdyrkelse tilsyneladende for at være noget positivt. Bag linjerne: Huset er bygget kort efter 1864 hvor Danmark tabte en krig mod tyskerne. (Noget mærkeligt ved mottoet er at de der skulle arbejde mest, helt sikkert ikke forstod latin, og at de der forstod latin, formentlig ikke havde tænkt sig at arbejde særlig meget selv!

10 Lidt historie (sagprosa)

11 En historie (fiktion?)


Download ppt "Cykeltur ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: På linjen: alle mennesker spiller på musikinstrumenter fra firmaet Yamaha. Alle."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google