Indtægtsskabende aktiviteter. Hvad er vores afsæt? Vores hovedformål er at støtte de omkring 12.800 danskere med sclerose og lette vilkårene for dem,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Velkommen til medlemsmøde 29
Advertisements

Hvorfor denne opgave Fordi erfaring og forskning viser, hvad der duer
Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
Den danske befolknings syn på handicappedes rettigheder
SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Barrierer for solidaritet i velfærdssamfundet
Set i forældreperspektiv
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Manga.
Intro til kommende praktikanter og praktikvejledere
Helt Sikker Solen skinner meget. Hele kroppen bliver brændt.
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Uddannede færingers tilpasning til arbejdsmarkedet og erfaringer med studieophold i udlandet En spørgeskemaundersøgelse blandt færdiguddannede
Borgernes barrierer for brug af IT
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Advisory board-møde, MDI, den 17. april 2013, Mathilde Hjerrild Carlsen, Holger Højlund Oplevelser fra felten.
Hvordan bruger de unge folkebiblioteket – fysisk og digitalt Adfærd, betydning, interesser & forventninger Lotte Hviid Dhyrbye Tænketanken Fremtidens Biblioteker.
Tre kampagner målrettet unge
Kvinder i den uformelle økonomi i Indien - på arbejde uden fast job
Hvad vil det sige at leve i tro?
LæseUdviklingsSkemaet
Børns udvikling Af Sasja og Caroline.
Nyt fra sekretariatet Mette Bryde Lind.
”Udsatte unge med Sjældne Diagnoser” Oplæg til Sjældne Diagnosers repræsentantskabsmøde d. 15.september 2006.
Kommunikationsstrategi Scleroseforeningen
Ventilen - på biblioteket Ventilen Danmark –
VERDENS BEDSTE NYHEDER HVAD SIGER DE LAVT HÆNGENDE FRUGTER? Interview med en forældre fra min datters Vesterbro-vuggestue.
Velkommen til Generalforsamling i SAK 77 Tirsdag d Svømmecenter Nordvest.
EU-indsaten for administrative lettelser1 Indsatsen for at lette byrderne i EU Anders Bering Erhvervs- og Selskabsstyrelsen Center for Kvalitet i ErhvervsRegulering.
Dansk 1. klasse.
Newcomers – Bibliotekerne og de nye arbejdsmigranter En ny rapport fra Det Nationale Forskningscenter for Velfærd 16. september 2010 Highlights.
Evolution.
Chefanalytiker, Oxford Research
Irak.
Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar A&B ANALYSEs Danmarkspanel - Boligselskabernes Landsforening - Januar 2010.
”Religion er opium til folket”
At vente på Guds time.
Den gode, den onde og den grusomme - om digital selvbetjening SnitkerGroup 6. September 2011 af Usability Specialist Thomas Visby Snitker.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Beboere med anden sproglig eller kulturel baggrund end dansk
Sygeplejerskeuddannelsen
MARTS 2013 NATIONAL BENCHMARKUNDERSØGELSE RESULTATER OG ANBEFALINGER BEDRE BIBLIOTEKER 2013 NATIONALE RESULTATER Alternative title slide.
Ambassadør for Vidunderlivet
Relationer – børn og voksne
Folkeskolereform Version 1.0
Søg støtte til projekter… København, 8. februar 2008.
SFO – mellem skole- og fritidspædagogik
Spørgsmål: 1 Hvad er en knallertansvarsforsikring? Svarmuligheder: Ja
RUL Grønlænderrulninger. Næsten alle kajakroere ønsker at beherske et rul, men det er ikke alle det lykkes for. Et tilbagevendende problem er ”hoftevrikket”.
Litteratursiden / anmeldelser / analyser / boglister / temaer / forfattere / klassikere / læseklubber / debat Litteratursiden er bibliotekernes website.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Litteratursiden Litteratursiden er bibliotekernes website om litteratur. Litteratursiden er for dig, der vil inspireres til gode læseoplevelser, blive.

ved læsevejleder Dorthe Clausen
1 Borgerpanelet i Silkeborg Kommune.
‘Retorik om KOL og rygning’
1. BERETNING VED FORMAND OLE KJÆR 2 GAMMEL KÆRLIGHED RUSTER IKKE Man skal stoppe, mens legen er god! Hvor blev den gode idé af? En mavepumper til vores.
Uddannelse til elever med særlige kompetencer - en perspektivering set ”udefra” Slutkonference i Projekt ”Kan og Vil” 21. september 2009, Vartov, København.
Børns udvikling Indholdsfortegnelse Finmotorik & grov motorik Vækst
Præsentation af resultaterne fra casestudie
Senior Festival Hvor ord svigter, ”taler musikken” Udarbejdet af: Peter, Younas, Katarina og Nina.
Stress En folkesygdom?.
Omsorg for børn og unge, der har en hjerneskadet mor eller far
Projekt ”Unge med psykiske vanskeligheder – overgang fra barn til voksen” Vingsted den 18.marts 2015.
Hej 8. klasse… Jeopardy.
Karen Blixen
Introduktionsdag for frivillige Den 20. oktober 2015.
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Præsentationens transcript:

Indtægtsskabende aktiviteter

Hvad er vores afsæt? Vores hovedformål er at støtte de omkring danskere med sclerose og lette vilkårene for dem, der har sygdommen inde på livet. Det kræver, at vi i vores daglige arbejde i marketing har fokus på: – Fastholdelse og tiltrækning af nye medlemmer/ støttemedlemmer – Fokus på indtægter og udviklingen i disse

De største udfordringer for vores fremtidige indtjening Det er blevet sværere og dyrere at rekruttere støttemedlemmer Vi mærker en nedgang i testamenterede beløb Vi bruger markant flere mandetimer på indsamlinger end på de øvrige indtægtsgrupper Indsamlingsindustrien bliver mere professionel/ strategisk i deres tilgang til markedet

Hvor skal vores fremtidige indtjening komme fra?

Hjælp os med at løse mysteriet

Hvorfor denne kampagne? Behov for flere faste støttemedlemmer: Målsætning nye faste støttemedlemmer + enkeltbidrag online + ca leads til viderebearbejdning

INDSIGT OM MÅLGRUPPEN STORFORBRUGERE AF LITTERATUR: KRAFTEN BAG BØLGEN INDEN FOR NORDISK KRIMI STØTTER FORDI DE KAN SE AT DERES BIDRAG BETYDER NOGET - OG DE GØR EN FORSKEL BEGAVEDE, KRITISKE, SELEKTIVE. DE VIL HAVE NOGET TIL BÅDE HJERNE OG HJERTE, KROP OG SJÆL. Charlotte, 48 år, Valby, mor til to børn, der ikke bor hjemme mere. Souschef på folkeskole, går i fitness og i læseklub.

VI VIL HAVE MÅLGRUPPEN VAKT PÅ DERES EMPATI, FORARGELSE OG NYSGERRIGHED. En ny type historie for Scleroseforeningen

Syn på sclerose Viden om sclerose ☐ ☐ ✓ Sygdommens omfang ”Sclerosens pris” ☐ ☐ ✓ Telefonnummer ☐ ☐ ✓ Parathed ☐ ✓ VIDEN, KUNDSKAB OG DATA ✓ ✓ ✓

Sclerose i voldsom stigning blandt kvinder Siden 70’erne er sygdommen sclerose eksploderet blandt kvinder. Og det er helt almindelige raske, unge kvinder i alderen år, der først og fremmest står for skud. Pludseligt og ubarmhjertigt får de vendt op og ned på deres liv og den fremtid, de havde liggende for deres fødder. På et tidspunkt i livet, hvor de fleste tror sig vaccineret mod sygdom, begynder nu en ulige kamp mod en alvorlig og uhelbredelig nervesygdom, der ned- bryder krop og hjerne. For nogle sker det voldsomt og pludseligt, for andre langsomt og gradvist. For alle gælder, at det er umuligt at forudsige, hvordan og hvor hurtigt sygdommen vil udvikle sig. Den konstante uvished udgør en høj og til tider ødelæggende psykisk belasting for de unge kvinder selv, men også for deres familier. ”Uhyggelig læsning, der lyder som noget fra en krimi…”

” [Listen] viser, at det ikke alene er kvinder, der læser, men at de også helst læser bøger skrevet af kvindelige forfattere” Analyse af Top 20 mest lånte bøger fra biblioteket.

”Man fandt ud af, at der var seertal i serier, hvor hovedpersonen var en stærk kvinde” Kirsten Klitgaard Povlsen - om Helen Mirren som Jane Tennison

© 2013 // Slide 14

© 2013 // Slide 15

© 2013 // Slide 16

© 2013 // Slide 17

© 2013 // Slide 18

OPSUMMERING AF KAMPAGNEN I 7 PUNKTER 1.Strategi: Vi gør forskeren til helten og os andre til hjælpere 2.Positionerer Sclerose anderledes og begavet 3.Går hurtigt og dramatisk til sagens kerne 4.Rammer den rette, handlekraftige målgruppe 5.Øger kendskab til Sclerose som en alvorlig sygdom 6.Skaber kvalificerede leads – og konverterer leads til 2000 støttemedlemmer 7.En kommunikativ platform med brandstyrke i – og en mekanik, der kan gentages

Event fundraising Folk vil gerne gøre en forskel Man vil gerne gøre det sammen med andre Vise at man gøre en forskel – dele det med andre

Inspiration 27 deltagere donerede kr. til Scleroseforeningen (ca kr. pr. deltager)

Analyse Der findes i dag rigtig mange cykelløb i Danmark, hvilket betyder, at der er stor konkurrence om at tiltrække de ivrige cykelmotionister Hvis vi i Scleroseforeningen skulle lave en cykelevent var det afgørende, at vi kunne adskille os fra de andre cykelevents – Location – Udfordringen – Længden