Betaling og matchning Temadag om takstberegning Tirsdag d. 27 feb. 2007. Danhostel, Herning.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Udkast til rammeaftale på det specialiserede socialområde for Specialkonsulent, Hilde E. Thun Holst Politiske visioner Faglig udviklingsstrategi.
Advertisements

Tilbudsportalen Introduktion for de 5 socialtilsyn Januar 2014
NOTUS REGIONAL NOTUS Regional hjælper regionerne med at løse opgaverne med honorering af behandlere og apoteker for de ydelser, der er leveret til borgerne.
Informationsmøde for koordinatorer i de faglige netværk – rammeaftalen for det specialiserede socialområde Konsulent Ann Kühnel Liljenberg, Sekretariat.
direktør for Ældre- og Handicapforvaltningen, Aalborg kommune
Gør kasserens arbejde lettere
Kommunernes tilbud til personer med spiseforstyrrelse eller selvskade
Finansieringsmekanismer på det specialiserede socialområde
KOMMUNIKATIONSAFTALE
Uddannelseskort Transportrabat i ungdomsuddannelser Nordisk konference 2008 Styrelsen for Statens Uddannelsesstøtte.
Finansiering af behandlingen Møde den 21. juni 2006.
3-timers møder Aarhus Universitetshospital 2014
Undervisningsdag 2014 Undervisningsdag den 18. juni og 3. september 2014.
Takstfilen ▪ DriftsherreLeverandørYdelse Målgruppe jf. Rammeaftale 2011 Dag / DøgnForanstaltningsparagraf.
Takstberegning RAMMEAFTALE 2015.
Forventninger til Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center - mission og vision ved Driftschef, Else Ammitzbøll Den 6. marts
Kommunalreformen VEU som brobygger
PRINCIPPER FOR OMKOSTNINGSBEREGNING
1 ▪ Hvorfor takststyring i den offentlige sektor? Program for dagene 09: :15Kaffe/the 09: :45Hvorfor takststyring.
Tilbudsportal & Socialportal
1 Ambulant genoptræning i Region Midtjylland: 2007 Sundhedskoordinationsudvalgsmøde 18. maj 2009 v/ senior projektleder Susanne Reindahl Rasmussen, Ph.d.,
Region Midtjyllands forslag til rammeaftaleudvidelser/ reduktioner for 2011.
Status for regionsdannelsen - hvor er vi i Region Syddanmark Dansk Selskab for Medicinsk Prioritering, den 6. april 2006 I ndlæg v/sundhedsdirektør Jens.
MSB Aarhus Kommune Takstberegning RAMMEAFTALE 2012.
Ubrudt behandlingskæde for selvmordstruede børn og unge
Eksterne samarbejdspartneres tilfredshed med samarbejdet med Psykiatrisk Center Nordsjælland Spørgeskemaundersøgelse efterår 2013 Oplæg på samordningsudvalg.
Bilag 4: Oversigt over afsluttede aktiviteter under delprogrammerne Økonomistyring og Økonomisk Balance Dato: 10. april
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014 v. Conni Christiansen Sundhedsaftale 2015 – 2018.
Temamøde Thyholm og Struer 14. december Temamøde – Thyholm og Struer 1. Svarskrivelse til Indenrigs- og Sundhedsmin. 2. Projekt- og procesorganisation.
Århus KommuneSocialforvaltningen Resultatopgørelse +/- 5 % RAMMEAFTALE 2008.
▪ Dansk kvalitetsmodel på det sociale område Forberedende møder august 2008.
Præjournalisering - automatisk journalisering?
OPP-projektet – Vildbjerg Skole. Opstart af udbudsproceduren Offentliggørelse af en udbudsbekendtgørelse i EF-tidende med opfordring til at deltage i.
Praksis Plus Sjælland 15. januar Præsentation af Primær Sundhed Den virksomhedsenhed i Region Sjælland som administrerer alle overenskomster med.
Behandling og pleje Formål: at alle borgere med behov herfor tilbydes sammenhængende behandlings- og plejeforløb af høj kvalitet.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Oplæg.
Grundaftale for hjælpemidler i et overordnet perspektiv
SMS Pilotprojekt i Region Midtjylland Telepsykiatrikonference d. 16. januar 2008.
Over-/underskudsopgørelse 2009 samt Rammeaftale 2011 Carsten Tinggaard Nielsen, Koncernøkonomi.
Velkommen til region Midtjyllands takstundervisningsdag.
Indkøb & Medicoteknik Informationsmøde vedr. Hæmodialysemaskiner udbud 2012/S april 2012.
Styringsaftale Oversigt over indhold 2012 Styringsaftale for 2012 Fordel for: DriftsherreBetalingskommune 2% reduktion af driftsherrens (kommune og region)
MSB Aarhus Kommune Undervisningsdag august 2015.
Ungeindsatsen i Center for Erhverv, Uddannelse og Beskæftigelse UU og jobcentrene; et samarbejde om udsatte unge, 3. december 2015 Leder af Ungeporten,
Undervisningsdag 2015 Undervisningsdag den 25. august 2015.
Kontanthjælpsreformen - jobparate kontanthjælpsmodtagere Oplæg den 5. december.
Forløbsbeskrivelse for helhedsorienteret udredning Kontakt til borger Nej Figur forklaring » Ja Nej Hvem har del i borgerens forløb?
Det fælles europæiske udbudsdokument Sådan virker det! Dialogmøder om ESPD i København og Odense foråret 2016.
Sundhedskoordinator og Klinisk Funktion Kenneth Kibsgård Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering Center for Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Region Midtjylland.
RSD-LS Region Syddanmark Økonomiseminar Sundhedsstyrelsen afregningssystem - Revision af afregninger til kommuner (Kommunal medfinansiering)
Det tværsektorielle netværk for utilsigtede hændelser i sektorovergange (TSN) Møde den 10. november 2011, Viborg.
Behandling af leverandørfaktura
Undervisningsdag den 25. august 2015
Workflowprojekt.
For Driftsafdelingen, Hospitalsenheden Vest
Skabelon for rammeaftalen
Martin Holmgaard Adm. direktør
Bestilling og ordrebekræftelse
Foreningsadministration
Bestilling og ordrebekræftelse
Eksterne samarbejdspartneres tilfredshed med samarbejdet med Psykiatrisk Center Nordsjælland Spørgeskemaundersøgelse efterår 2013 Oplæg på samordningsudvalg.
Tidsplan for det administrative arbejde med rammeaftalen
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014
Øget administrativ kvalitet og sammenhængskraft FASE 3 - bemandingsproces Styregruppemøde 25. maj 2018.
Nyhedsbrev December 2012 Nyt fra området Kære alle! OBS
Regnskab
Ny proces for mellemværende
Undervisnings dag 23. august 2018
Beretning – Forløbet for flygtninge med traumer I
Udbudslovens gråzoner i affaldssektoren Temadag om udbudsloven, 30
Præsentationens transcript:

Betaling og matchning Temadag om takstberegning Tirsdag d. 27 feb Danhostel, Herning

Betaling og matchning Jesper Holm-Pedersen, Region Midtjylland Jesper Holm-Pedersen, Region Midtjylland Kontakt: Kontakt: Program Program Eksisterende betalingsaftaler Eksisterende betalingsaftaler Matchning. Hvad er det ? Matchning. Hvad er det ? Indgåelse af nye betalingsaftaler mellem driftsherre og køber Indgåelse af nye betalingsaftaler mellem driftsherre og køber Spørgsmål og diskussion Spørgsmål og diskussion

Fra amter til kommuner og region Videreførelse af visitations- og betalingsaftaler efter Videreførelse af visitations- og betalingsaftaler efter Vedtaget af den administrative styregruppe 25 okt Vedtaget af den administrative styregruppe 25 okt Aftaler der entydigt kan placeres i ny takststruktur overføres automatisk Aftaler der entydigt kan placeres i ny takststruktur overføres automatisk Aftaler der ikke entydigt kan placeres i ny takststruktur indkalder driftsherren til en drøftelse Aftaler der ikke entydigt kan placeres i ny takststruktur indkalder driftsherren til en drøftelse Udsendelse af lister med de gamle amters aftaler til ny driftherre Udsendelse af lister med de gamle amters aftaler til ny driftherre Udsendt d. 20 december 2006 Udsendt d. 20 december 2006

Matchning og betaling Formalisere grundlaget for køb af ydelser Formalisere grundlaget for køb af ydelser Ubureaukratisk Ubureaukratisk Materialet Materialet Skal kunne anvendes af alle kommuner og regionen Skal kunne anvendes af alle kommuner og regionen Ensartet koncept Ensartet koncept Tilgængelig via socialportalen Tilgængelig via socialportalen Elektronisk Elektronisk

Matchning Visitationen foretages af handlekommunen Visitationen foretages af handlekommunen Formål med matchningen er at sikre leverandøren de fornødne oplysninger, så borgeren sikres det rigtige tilbud Formål med matchningen er at sikre leverandøren de fornødne oplysninger, så borgeren sikres det rigtige tilbud Matchningsskema Matchningsskema Kommunikationsværktøj Kommunikationsværktøj

Matchningsskema 1. Oplysninger om borgeren 1. Oplysninger om borgeren 2. Oplysninger om kommunerne 2. Oplysninger om kommunerne 3. Målgruppe (der kan sættes mere end 1 kryds) 3. Målgruppe (der kan sættes mere end 1 kryds) 4. Tilbudstype 4. Tilbudstype 5. Pladsen/ydelsen ønskes fra nedenstående tilbud 5. Pladsen/ydelsen ønskes fra nedenstående tilbud 6. Begrundelse for valg af konkrete tilbud 6. Begrundelse for valg af konkrete tilbud 7. Vedlagte oplysninger 7. Vedlagte oplysninger 8. Bemærkninger og særlige opmærksomhedspunkter 8. Bemærkninger og særlige opmærksomhedspunkter

Betalingsaftaler Indgås mellem handlekommunen og leverandøren Indgås mellem handlekommunen og leverandøren Leverandøren kan ikke fakturere ydelsen førend en underskreven betalingsaftale er modtaget Leverandøren kan ikke fakturere ydelsen førend en underskreven betalingsaftale er modtaget Det er handlekommunens ansvar at sørge for en udfyldt betalingsaftale Det er handlekommunens ansvar at sørge for en udfyldt betalingsaftale Anvendes til ind- og udskrivning Anvendes til ind- og udskrivning

Leverandøren kontrollerer oplysninger på betalingsaftalen. Den kommunale sagsbehandler fremsender betalingsaftale til leverandøren via afregningssystem eller i papirform Tilbuddet iværksættes, sættes automatisk til afregning og e- mailbekræftelse fremsendes til den kommunale sagsbehandler. Oplysningerne er korrekte Oplysninger mangler Leverandøren kontakter den kommunale sagsbehandler Procedure for betalingsaftaler Visitation

Regning Genereres på baggrund af oplysningerne fra betalingaftalen Genereres på baggrund af oplysningerne fra betalingaftalen Månedlig afregning Månedlig afregning Betaling inden 14 dage efter modtagelse af regning Betaling inden 14 dage efter modtagelse af regning Eventuelle reguleringer eller fejl i regninger rettes først i næste måneds afregning. Dette er for at afregningen skal køre mest effektivt Eventuelle reguleringer eller fejl i regninger rettes først i næste måneds afregning. Dette er for at afregningen skal køre mest effektivt

Arbejdsgange på udvalgte områder Akutpladser Akutpladser Tilbud hvor borgeren selv kan henvende sig Tilbud hvor borgeren selv kan henvende sig Abonnementsordninger Abonnementsordninger

Materiale Materiale som alle driftsherrer i region midtjylland kan anvende ligger på: under punktet psykiatri og social og underpunkt rammeaftaler Materiale som alle driftsherrer i region midtjylland kan anvende ligger på: under punktet psykiatri og social og underpunkt rammeaftalerwww.rm.dk Senere vil dette blive flyttet til : Senere vil dette blive flyttet til :