Skolebestyrelsens årsberetning 2006/07 Generelt Generelt Bestyrelsen Bestyrelsen IT IT De Fysiske rammer De Fysiske rammer Personale Personale Økonomi.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Drømmescenarie – om 2 til 3 år
Advertisements

Virksomhedens interessenter
Vision Ganløse og Slagslunde Skole
Set i forældreperspektiv
Skolebestyrelsesvalg 2012
Der er ingen programmer Det tager alt for lang tid at blive logget på
Skolen er vores fælles ansvar
Beretning Bestyrelsens kompetencer: PRINCIPPER • Udarbejder PRINCIPPER.
November 2010 Skolefusion i Fredensborg. November 2010 Fusionsplan Fusionsplanen er blevet til på baggrund af konstruktive drøftelser i: -Skolebestyrelserne.
Trivselspolitik på Løsning Skole
Forældremøde på Stestrup Skole
SOCIAL KAPITAL - EN FÆLLES SAG
1 Folkeskolereformen -hvilke perspektiver giver den i forhold til dagens overskrift set fra en politisk synsvinkel Søren Kristensen.
Grundforløbsevaluering elever 2006/ elevsvar 2007/ elevsvar 2008/ elevsvar 2009/10 – 160 elevsvar.
Frøslev-Padborg skole
Skal vi sammen gøre Hillerød til en skoleglad kommune?
Politisk udgangspunkt Byrådet besluttede den 1. november 2010, at Fredensborg kommune skal have en ny skolestruktur. Ønsket er at skolerne bedre kan imødegå.
Vi gennemførte en række interview ifm
Tofthøjskolen nu og i fremtiden Skoleplanarbejde 2011.
Billum skole Overordnet udviklingsplan Den politiske beslutning fra 2007 omkring skole/SFO danner baggrund for dette materiale. Planen er til debat og.
Skolebestyrelsens årsberetning 2012
Lokalområde 4 På skolerne i lokalområde 4 foregår der høj grad af forandring og udvikling, som er med til at sikre, at alle skoler fungerer optimalt i.
NOEA/Aalborg Universitet
ØBRO FRI SKOLE Visioner 2020 Øbro Fri Visioner 2020 København den 7. marts 2013 Vores visioner Øbro Fri 2020 Er vores visioner stadig de rigtige? og hvordan.
Forældretilfredshedsundersøgelse Lærerne og pædagogerne som har med mit barn at gøre har den nødvendige viden om mit barns vanskeligheder.
Årsberetningen For Høng Skole.
Hvad laver skolebestyrelsen på Dagnæsskolen?
VISION Det bedste til vore børn! Oplæg til Pædagogisk Råd.
Holbæk kommune Proces for skolebestyrelserne i arbejdet med ny skolestruktur.
Årsmøde på Husum Skole - En skole i bevægelse. Program – Beretning for spørgsmål Arbejdet i skolebestyrelsen Pause
En ambition for skolerne i Hillerød SB formændene i Hillerød Materiale fra mødet
Skolebestyrelsens årsberetning 2008
Om at være på vej 1. Fusionen og dens målsætninger 2 øge fleksibiliteten styrke fagligheden effektivisere bedre ressourceudnyttelsen øge kvaliteten og.
Præsentation af resultaterne fra erfaringsopsamlingen om ny klassedannelse LIM den 5. januar 2012.
SKOLEBESTYRELSENS OPGAVER FOLKETINGET BYRÅDET UNDERVISNINGSMINISTERIET BØRNE- OG UNGDOMSDIREKTØR SKOLEBESTYRELSEN: 7 FORÆLDREREPRÆSENTANTER 2 MEDARBEJDERREPRÆSENTANTER.
Oplæg til fællesmøde om Ny skole 2013 Mandag d. 2. juni – 21: 30 på Søndergård Skole v/ skolechef Per Udesen og Børne- og Kulturdirektør Klaus.
30. maj 2013Ordrup skolebestyrelse - Årsberetning1 Årsberetning Ordrup Skole V/ Pierre Vernet, Bestyrelsesformand.
Orientering fra bestyrelsesmøde 3. november 2006 Medarbejdermøde.
Velkommen til Hvordan fylder jeg lærerværelset ind i LærerIntra? LærerIntra kan erstatte lærerværelsets opslagstavler og fungere som skolens arkiv for.
Kvalitetsrapporten Det fortæller den. Skolens struktur n Vi har de seneste år oplevet et fald i antallet af elever på 6. klassetrin n Forklaring: Pres.
Velkommen Skolestruktur Aktiviteter gennem året Visionsarbejdet
Hvad gør vi nu? Oplæg til gruppearbejde. Dette er det 5. LAG Stormøde… 2002 (Nyborg Strand): Erfaringer fra LEADER II og LEADER nøglebegreberne 2003 (Pinenhus):
Skolestruktur på Lundebakkeskolen Dagsorden 1. Velkomst v. skolebestyrelsen 2. Præsentation af Næstved Kommunes skolestrukturforslag v. Skoleafdelingen.
Årsberetning 2011 Skolebestyrelsen Bavnehøjskolen Årsberetning 2011 Skolebestyrelsen Bavnehøjskolen, Trine Persson.
DN - Hvem? Hvad? Hvordan? Forstå organisationen Forstå organisationen DN’s ”hovedstol” DN’s ”hovedstol” Afdelingsbestyrelsens rolle Afdelingsbestyrelsens.
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 29. oktober 2012.
DSKB’s Generalforsamling Vision og strategi 24. Maj 2011.
Overgangsrådet Overgangsrådene, er at rådgive den siddende bestyrelse på den skole, der modtager og indskriver eleverne på netop denne skole. Rådets opgaver.
Projektafslutning – Navision Attain
SKOLEBESTYRELSEN på Gilleleje Skole
Visionsdagen Hvad kom der ud af dagenHvad kom der ud af dagen Lærernes oplevelse af dagenLærernes oplevelse af dagen Det opfølgende arbejdeDet opfølgende.
Ledelsesrum Oplæg til refleksion
Elevplaner Debatmøde med kontaktforældre. Dagsorden Velkommen Elevplaner Skolebestyrelsens indflydelse Elevplaner i den offentlige debat Fiktive elevplaner.
Skelgårdsskolens skolebestyrelse Velkommen Kontaktforældremøde på Skelgårdsskolen 23 april 2008.
Valgmøde 7. april Velkomst 2.Skolebestyrelsens arbejde - Det formelle - og i praksis 3.Tidsfrister 4.Opstilling / valgliste 5.Eventuelt.
Skolebestyrelsens årsberetning Skolebestyrelsens opgaver Skolebestyrelsen fastsætter principper for skolens virksomhed, herunder om –undervisningens.
Glostrup Kommune. Peter Sørensen. Formand for Social- og Sundhedsudvalget. Formand for Handicaprådet.
Skolebestyrelsens skriftlige beretning skoleåret 2014/2015 Lindebjergskolen Lindebjergskolen beretning 2014/2015.
Dialogmøde – VIA University College - den 16. juni.
Orientering om status på skolestrategien I dag Børne- og Ungeudvalgsmøde den 15. september 16. Juni Dialogforum.
T INDERHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING 2014/
Bedre udbytte af it i skolen Undersøgelse af erfaringer og perspektiver.
Kvalitetsrapport 2009/2010 Nuancer og variationer - et billede af et mangfoldigt skoleområde. En afrapportering fra skoleområdet med fokus på initiativer,
Godmorgen - og velkommen til alle de nye. Kulhuse-sangen Melodi: I en kælder sort som kul Nu vi samlet er igen og et år er gået Karlslunde vi sidst tog.
Filmen er tænkt som et debatoplæg og et forsøg på at skabe fokus på om det vi gør faktisk virker! Filmen viser 5 forskellige undervisningssituationer med.
Velkommen Skolestruktur 2014.
Pjece til forældre - parat til skole Skolestart august 2017
Lyt, Leg og Lær Vær den du er Ordrup Skole Årsberetning
Hvad laver Skolebestyrelsen
Årshjul Baggrund Indholdet i Årshjulet tager udgangspunkt i Folkeskolelovens § 44, stk. 1 som siger, at skolebestyrelsen har pligt til at føre tilsyn.
Præsentationens transcript:

Skolebestyrelsens årsberetning 2006/07 Generelt Generelt Bestyrelsen Bestyrelsen IT IT De Fysiske rammer De Fysiske rammer Personale Personale Økonomi Økonomi Fusion og ny ledelsesstruktur Fusion og ny ledelsesstruktur

Generelt Skoleåret 2006/07 har været præget af store omvæltninger for Sønderlandsskolen.. Vores nye leder Jens Kvist stod med fuld fagfordeling, en opgave, som blev løst med bestyrelsens fulde tilfredshed. Holstebro Kommune indledte arbejdet med en ny skolestruktur. Denne opgave har bestyrelsen deltaget i, det er dog bestyrelsens opfattelse, at politikerne ikke har været opgaven voksen, det ser ud til at udmunde i en ”alle må være tilfreds løsning”, som ikke sikrer en faglig og økonomisk holdbar situation. Ligeledes har ledelse med opbakning fra bestyrelsen iværksat en kampagne man har valgt at kalde ”Respekt for hinanden”. Dette har udmøntet sig i en del kommunikation med forældrene, positivt som negativt. I 2006 var der skolebestyrelsesvalg. Det var med stor glæde, at vi så en stor tilslutning, som udmundede i et kampvalg. Den nye bestyrelse har konstitueret sig og er kommet godt i gang med deres arbejde. Bestyrelsen er som følger…:

Bestyrelsen NY Carsten Tovborg Ane Landgren NY Kent Sommer- Mortensen Kirsten Axelsen Per Vangsgaard Hedegaard Linda Trier Hald Flemming Skindhøj Pedersen

IT Skolen har igangsat en stor IT- plan, som blev båret igennem af skolelederen, med stor entusiasme. Alle lærere er i dag udstyret med bærbare PC’ere, samtidig råder vi over et antal klassesæt (84 stk.). Hele systemet er forankret i SkoleIntra. Dette vil i 2007 blive udbygget til et optimalt værktøj, til gavn for både lærere, elever og forældre.

De Fysiske rammer Udbygningen af skolen fortsatte i Dette arbejde vil fortsætte i Det er vores håb, at vi til stadighed kan tiltrække bevillinger, så vi på sigt kan være på et acceptabelt niveau. Det er med glæde, at vi i dag kan se, at vores fysiklokale opfylder de rammer, der skal til. Skoleboden er samtidigt blevet flyttet.

Personale 2006 har været præget af en del naturlige afgange fra skolen. Ingen nævnt, ingen glemt. Det er med stor glæde, at bestyrelsen kan konstatere, at vi - når vi søger nye medarbejdere - kan vælge imellem de allerbedste. Dette er samtidigt med til at give et inspirerende miljø på lærerværelset.

Økonomi Det er stadigvæk bestyrelsens opfattelse, at skoleområdet bør tilføres flere midler.

Fusion og ny ledelsesstruktur Det har for bestyrelsen været en spændende opgave, at være en del af den nye struktur på Sønderland. Herefter overlades ordet til Jens Kvist….