Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Der er ingen programmer Det tager alt for lang tid at blive logget på

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Der er ingen programmer Det tager alt for lang tid at blive logget på"— Præsentationens transcript:

1 Der er ingen programmer Det tager alt for lang tid at blive logget på
Nettet virker ikke Der er ingen programmer Det tager alt for lang tid at blive logget på Der er ikke tilstrækkeligt mange PC’er Der er ingen smartboard Lærere bruger det ikke Lærere ved ikke nok om det Vi må gøre noget!

2 Dybbøl-Skolen: IT-handleplan
Det skal sikres, at alle elever får de faglige it kvalifikationer, de har krav på ifølge ministeriet Alle skal have kendskab Faghæfte 48 Skolens intranet er fuldt udbygget og kan håndtere opbevaring og databehandling af alle nødvendige data til brug i undervisningen og den interne kommunikation mellem lærere, pædagoger, teknisk/administrativt personale og ledelsen. Der skal på skolen udarbejdes en plan for IT-aktiviteter og vidensdeling IT-Vejledere skal være tydelige omdrejningspunkter i planlægningen af digitale undervisningsforløb og IT-cafeer på skolen. Der skal sikres ordentlig støtte til planlægning og udførelse af undervisningen med digitalt indhold. Kurser til lærerne. Alle skal bruge web 2.0 Lærerne skal bruge Smartboardet som noget andet end bare en tavle der kan vise film Eleverne skal kunne håndtere deres pc’ere effektivt på skolen. Der skal på et tidspunkt indføres et stop for indkøb af gammeldags taskebøger. Skolen skal være klar til digital folkeskole sommeren 2014

3 Digitalisering af undervisningen
Sønderborg Kommune IT i skolerne Digitale læremidler Trådløst netværk PC’er/ Devices Lærer-kompe-tencer

4 Digitale læremidler Digitale lærermidler anskaffes for midler der finansieres med 50% støtte fra staten og 50% fra skolerne Trådløst netværk Trådløst netværk betyder accesspoints i alle lokaler på alle skoler. Sky-baserede programmer og opbevaringsmuligheder. PC’er/ Devices Elevernes egne PC’er/devices. Med mulighed for støtte/udlån til elever med behov for det. Opbevaringsskabe til PC’er evt. med strøm. Lærer-kompe-tencer Lærerne kompetenceudvikles ved hjælp af tid fra skolernes kursuspuljer og kroner fra kommunens kursusbudget.

5 Aftale mellem regering og KL 2. juli 2012
”It-infrastruktur i folkeskolen Det er en del af økonomiaftalen for 2012 mellem KL og regeringen, at kommunerne frem mod 2014 inden for de nuværende investeringsrammer vil sikre, at alle elever har adgang til den nødvendige it-infrastruktur i folkeskolen, blandt andet i form af stabile trådløse og sikre netværk med tilstrækkelig kapacitet, sikker opbevaring, strømføring mv. Udbygningen af it-infrastrukturen blev aftalt i sammenhæng med, at regeringen afsatte 500 mio. kr., som primært anvendes til støtte af kommunernes indkøb af digitale læremidler i perioden ” ”Udover digitale læremidler og tilstrækkelig it-infrastruktur i form af trådløse netværk, så kræver digitaliseringen af folkeskolen også, at eleverne kan arbejde på hver deres digitale enhed (pc’ere, tablets m.v.). Den ambitiøse satsning på digitalisering af folkeskolen, som er aftalt med regeringen, bygger på den forståelse, at hovedparten af eleverne selv medbringer deres egne digitale enheder, men at kommunerne stiller den digitale enhed til rådighed for de elever, som ikke medbringer egen enhed. Det er her tale om vigtige forventningsafstemningsprocesser i forhold til forældrene til eleverne i folkeskolen, som KL anbefaler, at kommunerne fastlægger en strategi for og påbegynder i god tid.”

6

7 Eleverne tager ikke deres PC’er med, fordi lærerne ikke anvender IT i undervisningen i tilstrækkelig grad. Lærerne anvender ikke IT i undervisningen i tilstrækkelig grad, fordi eleverne ikke har tilstrækkeligt antal PC’er til rådighed. BYOD Hvad skal der til? I afdelinger drøftes hvilke tiltag, der kan iværksættes af Den enkelte medarbejder Skolen


Download ppt "Der er ingen programmer Det tager alt for lang tid at blive logget på"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google