Jammerbugt Kommune Viceborgmester Morten Marinus

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Anskaffelse af ny teknologi
Advertisements

Den Danske Kvalitetsmodel
Inspirationstema: Børns rettigheder
LEAN Akademy.
mellem Miljøministeriet og KL
direktør for Ældre- og Handicapforvaltningen, Aalborg kommune
Økonomien i det boligsociale arbejde Bo Andersen Konsulent Boligsocial Funktion.
UDVALG FOR BYGGEPROCESSER 27. AUGUST NØGLETAL.
Christian Plaschke, Den Digitale Taskforce
 Projektets ordinære målgruppe var ældreområdet  Efter at have foretaget interviews med ældrechefer i Vordingborg og Næstved, stod det klart, at projektet.
Hygiejne som strategisk indsats
Visionsproces Fra ord til handling.
Den gamle universitetslov: Formål §1, stk 2: •at drive forskning og give uddannelse •værne om forskningsfriheden •bidrage til at udbrede kendskabet til.
EU-indsaten for administrative lettelser1 Indsatsen for at lette byrderne i EU Anders Bering Erhvervs- og Selskabsstyrelsen Center for Kvalitet i ErhvervsRegulering.
Svømning i den danske folkeskole Pilotprojekt i tre danske kommuner Danmarks Idræts-Forbund og Dansk Svømmeunion.
Styringskrav for jobcentre
Tillid Temadag for AMIR
Hvordan kan budget og regnskabstal anvendes i praksis?
1 PRINCIPPER Organisationsstrukturen bygger på en klar adskillelse af Vision, strategi, udvikling, politik og den daglige drift Der foreligger beskrivelser.
Forslag til planlægning af årets opgaver for kontaktpersonen
Oplæg til fællesmøde om Ny skole 2013 Mandag d. 2. juni – 21: 30 på Søndergård Skole v/ skolechef Per Udesen og Børne- og Kulturdirektør Klaus.
Kompetencecenter for Hirtshals Skolecenter
Workshop om trivselsmålinger SSID – årskonference Rita Jensen Personalestyrelse 29. April 2009.
Medalje til Høje-Taastrup
Vedtaget af Byrådet den 7. oktober 2013
Lederforum Torsdag den 10. maj 2007 Dagsorden: Generel orientering Koncernmål/ servicestrategi for 2008 Opfølgning på seminar om ledelsesværdier Medarbejdertrivsel.
Møde med skolebestyrelsen, Østbirk Skole,
Arbejdsmiljøledelse – hvad er det? Oktober Formål Arbejde målrettet og systematisk på at sikre medarbejdernes sundhed, trivsel og arbejdsglæde.
VISION HVAD vil vi stræbe efter: HVORDAN når vi frem: HVILKE ‘områder er relevante: Oprettelser af projektorganisation – de overordnede rammer STRATEGI.
Sunds skole Evaluering
Skolebestyrelsen Forælder specialklasse Medarbejder Elev Leder Ekstern repræsentant?
Udarbejdelse af Viborg Kommunes handicappolitik Oplæg ved workshop på konferencen: Mainstreaming af handicapområdet 26. Maj 2009 v/Jannik Boel.
Opmærksomhedspunkter til arbejdet med selskabsdannelser Det er vigtigt, at sikre så god tid som muligt til at kvalificere beslutningsgrundlaget for selskabsdannelsen.
Green Network BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR SEMINAR 1 Seminar 2Tirsdag 8. marts Seminar 3Onsdag 6. april.
KVIK Kvalitet og evaluering Centre selvevaulerer Dec. inst. i gang Centre forbedrer Øget fokus på resultater og dokumentation Centre selvevaulerer.
Ledelse på vej Gentofte Kommunes uddannelse af ledelsestalenter Personalepolitisk Messe Bella Center, 12. januar 2010.
Introduktion af forløbet. Forløbet sættes i gang gennem kickstart. Kickstart arbejder med de to første faser. De sidste to faser arbejder hver enkelt.
Forældreansvar - vigtig rolle
Temaer for mødet Aktuelle kommunale udfordringer Formålet med det fælleskommunale kvalitetsprojekt Forventninger til regeringens kvalitetsreform Det videre.
Kontaktgruppen. Medlemmer og funktion NST, FERV og KL Skal sikre fælles forståelse og løbende fremdrift Forbereder emner til den Nationale Styregruppe.
Præcisering Oplægget baserer sig på den indstilling, der er på vej til byrådets behandling Indstillingen har været i høring i perioden 20/ /1-14.
Seminar 6 – Arbejdsmiljøledelse
Organisering Som vi plejer…… eller????.
Den røde tråd fra vision til handling
Billeder af politisk engagement i Svendborg. Indblik Engagement gennem inddragelse Inddragelse Inklusions- proces Læringsbesøg Dialogmøder Med skole-
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
Årsmøde 2012 Når alle er forskellige – er ingen anderledes Inklusion Kort præsentation af bestyrelsen Skole-hjem samarbejdet Principper / værdigrundlag.
National handicapkonference, Nyborg Strand maj 2010 Peter Sørensen Glostrup Kommunalbestyrelse. Socialdemokraterne. Medlem af Socialudvalget. Medlem.
Harmonisering af lokaleanvisning og booking Seminar den 29. januar 2007.
Herning Kommunes Handicapråd Høringer Nyborg Strand d. 9. juni 2008.
Handicapråd i Ballerup Kommune - af Servicedirektør Ole Nielsen
Sammen finder vi ud af det
Udkast til nye tekniske bestemmelser for BVT´s kontrolordning.
Borgerinddragelse Projekt Vejen til Uddannelse og Beskæftigelse Torsdag den 10.april 2014.
C O N N E C T I N G B U S I N E S S & T E C H N O L O G Y Copyright © Projektmodel for Beredskabsplan.
Miljøledelse i forhold til miljørisikoscore På vegne af MST projektleder Peter Nygaard, NIRAS samt landbrugssagsbehandler v/Brønderslev Kommune Marianne.
Kvalitetsstyringsordning for sagsbehandling på natur- og miljøområdet Maj 2010.
SSP Årsmøde 9. november 2016 Skoleforsømmere.
AT-påbud Virksomheden påbydes at sikre, at høje følelsesmæssige krav i arbejdet ikke forringer medarbejdernes sikkerhed og sundhed. Virksomheden skal sikre,
Justering af Natura 2000-områdegrænser
Sikring af kolonne 3-virksomheder
Fremtidig driftsorganisation for psykiatrien i Region Syddanmark
Få mere at vide - LYT - SPØRG
Adgang til egne data IT-Arkitekturrådet d It-Arkitekturrådet
Borgerens adgang til egne data
Målopfølgning – Klima- og Bæredygtighedsudvalget
Statens HR – Implementeringskoncept
Foreløbig tidsplan for implementering af EUD-aftalen
Præsentation af IT-sikkerhedsfunktionen
Præsentation af IT-sikkerhedsfunktionen
Præsentationens transcript:

Jammerbugt Kommune Viceborgmester Morten Marinus Vandsikker Kommune Jammerbugt Kommune Viceborgmester Morten Marinus

Kommunen med fokus på sikkerhed i og omkring vand Jammerbugt Kommune og Rådet for Større Badesikkerhed har i februar måned 2013 indgået en aftale om et pilotprojekt ”den vandsikre kommune”. Projektet skal sætte fokus på sikkerheden i og omkring vand. Kommunen arbejder for at sikkerheden omkring kommunens vandområder bliver så høj som muligt.

En kommune med fokus på sikkerhed i og omkring vand

Kommunen med fokus på sikkerhed i og omkring vand Processen Rådet kontaktede os Vi fik en præsentation af projektet Rådet indsamlede alle data - fik dem godkendt af kommunens fagpersoner Rådet udarbejder foreløbig rapport Med forslag til udvikling og forbedringer Den endelige rapport præsenteres og godkendes i diverse udvalg samt i kommunalbestyrelsen

Implementeringsplan Endelig rapport Gennemgang / udarbejdelse af sikkerheds-beskrivelser Opstart af Styregruppe Godkendelse af sikkerhedsarbejde i Styregruppen Indarbejde procedurer og holdninger Godkendelse af Direktion og Kommunal-bestyrelse Udpegning af Styregruppe Inddragelse af de relevante medarbejdere Endelig rapport Årlig gennemgang og evaluering i fagområderne

Kommunen med fokus på sikkerhed i og omkring vand Politisk fokus Beredskabsplaner

Kommunen med fokus på sikkerhed i og omkring vand Politiske intentioner Understøtte den løbende udvikling af kommunen Sikre borgerne indblik og sikkerhed Attraktiv kommune for tilflyttere og de nye generationer Anspore og motivere turisterne til at besøge os

Kommunen med fokus på sikkerhed i og omkring vand Registrering af sikkerhedsniveauerne ved vores vådområder Sikkerhed for hurtig og effektiv redningsindsats Samlet helheds beskrivelse Koordineret udviklingsplan

Styregruppe Fag 1: Svømmehaller Fag 2: Skoler Fag 3: Børneinstitutioner Fag 4: Strande Fag 5: Fritidshavne Fag 6: Information/Turisme Formand: Beredskabschef Formand Fag 4 Fag 5 Fag 6

Kommunen med fokus på sikkerhed i og omkring vand Plan for organisation Risikovurdering og opfølgning Indarbejdet i beredskabsplanen Svømmeundervisning til folkeskolens elever Retningslinjer for badeudflugter Sikkerhed i offentlige badeanlæg følges Redningsudstyr på relevante steder Information til borgere og turister