Vækst og arbejdspladser

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
”Omkring en tredjedel af al verdens mad bliver produceret direkte til skraldespanden”.
Advertisements

Genvej til salg til kommuner? Offentlige private innovationsprojekter som adgang til det offentlige marked Juni 2014.
Jarnes A/S Ud af krisen Hvem er Jarnes A/S? • Start: Palle Jarne Clausen 1961 • Nu: 50% Morten Jarne Clausen & 50% Gitte Clausen Bruun Jarnes A/S.
Mere om vækst på mange måder… Finansiering, globalisering, partnerskaber, vækst i netværk FRA BIKS TIL BUSINESS.
Erhvervsakademi DANIA
Globalisering og kompetenceudvikling
SKP-projektlederværksted 14. nov. 2012, Vejle Regina Lamscheck-Nielsen.
Fundraising Jakob Ugelvig Christiansen
Vækstforum Hovedstaden
Kort indspark til strategiprocessen - Afsætningen • MA’s Rolle • Sådan tænker vi • Hovedområder • Målsætninger/område • Udfordringer i markedet • 3 Dilemmaer.
VELKOMMEN ”Fælles distribution og afsætning”
Brug en bydel som dit bæredygtige show-room 28. oktober 2010.
Udvikling Fyn A/S – en ny vej til vækst på Fyn.
Vækstforum Hovedstaden 9. september 2010 Marlene Haugaard
Præsentation Michael Ahring Petersen Projektchef/Manager Projects Tel  Business Kolding Akseltorv 8, 6000 Kolding.
Vækstskabere og klynger Adgang til arbejdspladser.
Velkommen til workshoppen ”Fornyelse af aftenskolen”
Hans Peter Wolsing iværksætterkoordinator SKYD IKKE DIG SELV I FODEN Nordjyske Medier 17. nov
1 Helge Munk, Munk IT Fremtidige satsninger - et kik i krystalkuglen Innovation i IT-erhvervet.
Samarbejde bibliotek og uddannelse – et bud på hvordan
Vejle som vækstlokomotiv i 2020
Præsentation af e-takeaway.dk
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret EU-støtte til forskning og udvikling 7. Rammeprogram for forskning og udvikling Andre relevante EU-programmer Landscentrets.
Danmarks passion og stolthed Strategi for Økologisk Landsforenings Kommunikationsteam
Midtvejsevaluering 3. April FORMÅL: Et udviklingsprojekt med det formål at udvikle og styrke samarbejdet mellem Jobcentre, Uddannelsesinstitutioner.
Baggrund Mål Fremtidsperspektiver Lidt historie ApEx – Center for anvendt oplevelsesøkonomi – Dansk videncenter for oplevelsesøkonomi.
Sted og dato (Indsæt --> Diasnummer) Dias 1 Navn på enhed (Indsæt --> Diasnummer) Studentervæksthuset, Katapult Projektchef Mikkel Trym Andersen Projektleder.
BackIIBasic En undervisningscase i entrepreneurship
Hvorfor er vi her? Strategisk ønske om samfundsmæssig forankring Derfor en erhvervskonference, hvor jeres behov er i centrum.
Mikrobiologi Vakuumpakning.
SKP-projektlederværksted 22. nov. 2012, Silkeborg Regina Lamscheck-Nielsen.
Offentlige data i spil d. 24. juni 2009 Christian Lanng, Kontorchef, Videnskabsministeriet, ITST Kontoret for it-infrastruktur og implementering
Erhvervsrettede tiltag i Odsherred Kommune Thomas Adelskov Borgmester Politisk Forum den 8. maj 2014 Temamøde 9: Det lokale erhvervsklima – hvilken rolle.
Kick-off seminar Öresund Cleantech Testbed Finn Lauritzen, Direktør, Öresundskomiteen.
En ny strategi for transportforskning Workshop - Trafikdage i Aalborg 28. august 2006.
Køge Erhvervsservice 6. Februar Agenda -Præsentation af os -Lidt om Køge Erhvervsservice -Vores biks og værdier.
Nye veje for landbruget i producentperspektiv Fremtidens landbrug – barrierer og muligheder.
Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau.
Projekt - Rent vand i en økologisk kommune Undervisningsprojekt for skoler i Lejre Kommune.
Videncenter for virksomheders globalisering v/Tine Svane Hansen
Flere vækstiværksættere i Danmark Oplæg på rådgiverkonference den 20. november 2008 V/ Lars Nørby Johansen Formand for Danmarks Vækstråd.
Jette Bangshaab, UCN projektleder, Lab. X
Præsentation af Horsens Erhvervsråd VBI Park Breakfast Club.
Innovationsnetværket Livsstil - Bolig & Beklædning Birk Centerpark 40 DK Herning
Lauritz B. Holm-Nielsen, Rektor Oplæg for statslige topledere 2006 A A R H U S U N I V E R S I T E T Internationalisering af uddannelser.
FoodNetwork Etableret i 2009 med bevilling fra Forsknings- og Innovationsstyrelsen : 12 millioner 2012-medio 2014: 8 millioner En del af innovationsnetværksfamilien,
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Weekplanner og SOP - Idé til minikampagne i ”Din bundlinie nu” Workshop for kampagneledere den 8 juni 2010 V. Ulrik Toftegaard, projektleder, Farm Management,
Region Midtjylland i Shanghai.
Globalisering, side
Nicheafgrøder 2 eksempler på kulturer og ”Kunsten at løfte i flok” d. 8. januar 2008.
Erfaringer med offentlig-privat samarbejde
Kick-off seminar Öresund Cleantech Testbed Finn Lauritzen, Direktør, Öresundskomiteen.
Forretnings innovation ! 1/15 Det overordnede mål er værdiskabelse i virksomheder Metoder til afklaring af hvilke veje der skal følges. Idé og Udviklingshuset.
Globalisering. Kan mikrofinans skabe vækst i et udviklingsland?
GASA NORD GRØNT I/S GASA NORD GRØNT i 2010 Med en markedsandel på 65% er GASA NORD GRØNT Danmarks største salgsorganisation indenfor friske.
Erfaringer fra krydsfeltet mellem forskning, hospitaler og private virksomheder med vækstambitioner Direktør Henrik Kagenow, 7. oktober 2013.
ATV temamøde Den Danske Fødevaresektor – globale og fremtidige muligheder 10. december 2012 Flemming Nør-Pedersen Direktør, Landbrug & Fødevarer.
GUDP bestyrelsens virke v/ Director Grith Mortensen Arla Foods, Arla Strategic Innovation Centre, Ingredients & Milk Science Informationsmøde 19. august.
LEIF and FOOD SCIENCE Research – Management - Innovation Dr. Leif Kjaergaard Den danske fødevaresektor Globale og fremtidige muligheder.
Tilskud til fremme af grøn teknologi April 2013 Michael Rasmussen.
CEPOS Vækstkonference
Lidt om Compliance House…
Vækstforum Hovedstaden
Fødevarer & Gastronomi Thomas Holdgård Jensen
Videnbroer til vækst MEA arrangement, 23. august 2017.
Vækstforum Hovedstaden
Idékatalog for design af fødevareemballage som kan mindske madspildet
Introduktion til Væksthuset KlimaKlar møde den
forretnings-modeller
Præsentationens transcript:

Vækst og arbejdspladser Differentieringspuljen (produkter, sporbarhed og emballage) Erhvervsrettede ph.d.’er Internationalisering Konferencer og workshops Networking - fødevarenetværkene Formidling af kapital muligheder www.futurefoodinnovation.dk

Differentieringspuljen Dansk And – produktudvikling af andekød. Andelskartoffelmelsfabrikker - oprensning af proteiner - GUDP Mad & Folk – øge salg af lokale fødevarer Soy4you - vegatabilsk kød fra soja protein Sporbarhedssystem – DNA – mørhed hos kød Mad med hjem – frisk og sund mad med hjem Riberstinol – molekyler med medicinsk virkning KROMA – ny og effektiv fiskeslagtemaskine - GUDP Økologisk Proteinbarer – bedre optagelse af proteiner Ørredrogn hele året – øget holdbarhed + emballage – eksport Hedens Blå Guld – sunde blåbær Moesgaard Meat 2012 – biprodukter som forarbejdes til eksport www.futurefoodinnovation.dk

Erhvervsrettede ph.d.’er 9 projekter nu: Karakterisering af nye laktose-reducerede mælke produkter. AU Årslev og ARLA Et gran salt – AU og Thise Mejeri, Arla Foods, Chr. Hansen + Mejeribrugets ForskningsFond Funktionelle egenskaber af specifikke fraktioner af kartoffelprotein. KMC, AKV Langholdt og AU Foulum Nedbrydning af bindevæv i relation til mørhed. AU Foulum, Danish Crown, Carnad og Kemikalia Monitorering friskhed af frugt og forbedre emballage - AU Årslev og Gl. Estrup Gartneri, Yding Grønt og Dansk Klæberulleindustri. www.futurefoodinnovation.dk

FFI 1.1 = 2013 & 2014 Mere af det samme Lidt nyt Bygge op til FFI 2.0 bl.a. via cluster analyse www.futurefoodinnovation.dk

Differentieringspuljen Midtvejsevalueringen: Giver hurtigere bundlinje og bedre Bedre innovation ved samsarbejde/videnstilførelse Kommercielle kompetencer Smidig sagsbehandling – afhjælper dem med bureaukrati Udfordringer: Mange iværksætter virksomheder – yderligere kapital pga. likviditet ERST og PWC www.futurefoodinnovation.dk

Suppleringspuljen Supplere nogle af vores nuværende projekter Støtte innovation i hele værdikæden Tænke innovationspuljens formål ind i Differentieringspuljen www.futurefoodinnovation.dk

Innovationsfremmende forskning Ca. 2 – 3 erhvervsrettede ph.d’er Teste ”post doc” ordning – forskningsviden til virksomheder Evt. gæsteprofessor inden for det ”hotteste” emne ud fra cluster-analysen www.futurefoodinnovation.dk

Kapitalformidling Opsøge virksomheder – fortælle om mulighederne – FM European Food Venture Forum Forretningsmodeller Kapitalplatformen Innovationskonkurrencen www.futurefoodinnovation.dk

Dokumentation Workshops – 8 nu – match making 4. april Sundhedsvisionen – 4 workshops – projekter Innovationssynliggørelse – inspiration for andre virk. Markedsføring af ovennævnte arrangementer www.futurefoodinnovation.dk

Internationalisering Opsøgende arbejde – databaser, profiler og netværk Matchmaking messer Kina – Gateway to Shanghai – samarbejde med mange partnere indenfor dette. Test og udvikling af smag til udenlandske markeder www.futurefoodinnovation.dk

Sekratiatsledelse ABP – økonomi Centralisering: Journalist/markedsføringsperson Projektleder – undervisning/kompetenceopbygning InnovationsCamps – ABP og AT 4 forskellige typer camps – varighed Camps – Business canvas – test af innovationer Samarbejde med andre satsninger (Genvej til ny viden - Connect) Samarbejde med UDDANNELSESINSTITUTIONERNE! www.futurefoodinnovation.dk

Konsortiet Godt samarbejde – tør udfordre hinanden og gribe gode muligheder som kommer forbi – tage hinanden med i projekter – fortsat møde hver måned. Enige om ikke at prioritere international konference – samarbejde med andre – gode råd? KIC, Cluster, FoodFestival, Innovationssamarbejde i Vrinners. Innovationsmiljø – frihed/luft til at gribe muligheder www.futurefoodinnovation.dk

Future Food Innovation www.futurefoodinnovation.dk