Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Lidt om Compliance House…

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Lidt om Compliance House…"— Præsentationens transcript:

1 Lidt om Compliance House…
Vi er et mindre konsulenthus, der rådgiver virksomheder om de krav og risici, der er forbundet med deres produkter og dermed også kerneforretningen. Resultatet er forretningsmæssige fordele og løsninger, som din virksomhed kan bruge til vækst, innovation og udvikling. Din virksomhed får hjælp til at foretage et strategisk valg, så I opfylder betingelserne inden for en række forskellige krav, lovgivninger og forventninger fra B2B og slutforbrugerne. Det giver din virksomhed konkurrence fordele, og er samtidigt økonomisk rentabelt. Som en sideeffekt har det også en positiv indvirkning på miljøet, sikkerheden og sundheden, hvilket gavner samfundet og den enkelte forbruger. Vores rådgivning er altid er opdateret på både nuværende og planlagt lovgivning inden for forbrugerprodukter som f.eks. Tekstiler, legetøj, husholdnings- og plejeprodukter, møbler og fødevarekontaktmaterialer. I forrige runde var vi konsulent/rådgiver for møbelvirksomheden International Furniture. Desuden har vi på vegne af Miljøstyrelsen/Nordisk Ministerråd, udført et 1 årigt projekt omkring fælles nordiske retningslinjer, som skal hjælpe SMV’er med leverandør styring og krav til brugen af kemikalier i tekstiler.

2 VORES YDELSER OG SERVICE
CH PRODUKTSIKKERHED Kemikaliestrategi og -styring, tests og testprogrammer. Uddannelse af leverandører og medarbejdere. Lovgivning om produktsikkerhed og krav i EU, USA og Asien. Ansvarlig og bæredygtig leverandørstyring, og sporbarhed i værdikæden. INNOVATION OG CIRKULÆR ØKONOMI Innovation og substitution af kemikalier, materialer og produktudvikling Forretningsmodeller indenfor Cirkulær økonomi og C2C tankegang.  Miljømærkning og certificeringer af forbrugerprodukter (tekstiler, møbler, boliginteriør og produkter til baby og barn).

3 VORES TEAM Vivi, konsulent/ejer – speciale indenfor kemikalier, produktsikkerhed og lovgivning, LCA, klimakompasset og miljøpåvirkning i værdikæden. Anna, konsulent/ejer – speciale indenfor ansvarlig og bæredygtig leverandørstyring, social ansvarlighed/CSR og kommunikation. Anette, konsulent – speciale indenfor kundedrevet produkt innovation og forretning udvikling. Strategiske beslutningsprocesser og koncept udvikling.


Download ppt "Lidt om Compliance House…"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google