Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
OMRÅDESELVRANSAGELSE OG PLANLÆGNING
Advertisements

VI HJÆLPER UDSATTE BØRN OG UNGE
Inspirationstema: Børns rettigheder
Kompetenceområde 1 • Får folk til at spille sammen • Motiverer og inspirerer folk til at gøre deres bedste • Viser tillid til, at folk kan løse opgaven.
1 EKSTENSION Ny klub i området? Hvordan kan det gøres? DGe okt
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
Præsentation af den nye folkeoplysningspolitik-guide Trine Bendix Knudsen Sekretariatsleder Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS)
Regionale kulturaftaler En frivillig aftale, der indgås mellem Kulturministeriet og en række kommuner; en ’kulturregion’
Time Of Fast
Præsidie- og Udvalgstræning Distrikt Storå 7. juni 2011 Y´s Men´s klubben i udvikling v/PAP Jacob Kristensen.
Kommunikationsstrategi - et strategisk ledelsesværktøj
Rekruttering af frivillige ledere MBU’s Årsmøde 2007.
PETS 2004 Hjørring, lørdag den 20. marts Strategi for D 1440.
© Powerpointdesign.dk PR-udvalget © Powerpointdesign.dk •Professionelt netværk på tværs grænser, fag, køn, generationer mm. •Verdensomspændende.
Kompetencebeskrivelser for ledelsesteamet Skolerne i Ullerslev
Darum skole 4. november 2013.
Formidling og forankring i organisationen – hvordan
3-timers møder Aarhus Universitetshospital 2014
Det er sjovere at yde en indsats, når vi arbejder godt sammen!
SSP-Samrådet Værdier, mission og visioner
Tillid Temadag for AMIR
NOEA/Aalborg Universitet
Ungdomsudvekslinger med ”Aktive unge”
Opfølgning på TULE xxx Koncern HR
RegionsMEDudvalget Seminar juni 2010 Resultater fra evalueringen af MEDaftalen 2010.
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
Afdelingsledelsen Vision og værdigrundlag i Planlægningsområde Syd.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Medalje til Høje-Taastrup
Fremtidssikring af beboerdemokratiet – hvor er de unge henne?
Oplæg til Strategi for kreds-FDF HB møde februar 2012, bilag 4.2 Status – februar 2012 Ver.2.5.
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
Hvad fuck kan vi bruge det til ?` Af Bo Goed Watson
Barndommen er fremtiden Fremtidens institutioner 2015
Hylleholt skole ”Vi vil den gode skole”
DSKB’s Generalforsamling Vision og strategi 24. Maj 2011.
Kommunikationsstrategi – det gode samarbejde Skjoldhøjområdet.
Den nye sundhedsaftale 2015 – 2018
FDF vil styrke det lokale samarbejde med kirker, skoler og kommuner Kirken skal holde fokus på børn og unge FDF skal nå udsatte børn og unge FDF skal være.
KVIK-modellen KVIK-modellens historie Modelgennemgang
Bibliotekerne Michel Steen-Hansen "Ud-af-huset" biblioteket "Hvad kræver det af biblioteket?"
Politiske delmål og Fanefjordskolens indsatsområder.
Stenderup Kirke Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål.
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
Frivilligmesse FrivilligtSocialtArbejde Lov om social service § 18. Kommunalbestyrelsen skal samarbejde med frivillige organisationer § 18. Kommunalbestyrelsen.
Hvad gør vi sammen, når vi kommer hjem? DET FÆLLES BEDSTE – Næste-skridt-workshops søndag d. 24. april kl. 10 – 14 for dit lokalområde. Forslag til facilitering.
17. – 25. august Kl : Velkomst Kl – 17.00: Orientering og dialog om aktuelle forhold og politiske indsatser v/ Dorte Andreas og Claus.
Psykisk arbejdsmiljø med fokus på teamsamarbejdet Temadag for AMR – Gladsaxe Lærerforening.
Fælles pædagogisk og didaktisk grundlag. Ånden, ordet og hjertet Nysgerrighed. Så enkelt kan kimen til vores undervisning siges. Når man først er nysgerrig,
SportHouse –  TEAM/ RESSOURCER KRITISK SUCCES FAKTOR UDFORDRINGER/ FORHINDRINGER FASER/MILEPÆLE/AKTIVITETER xx MÅL Februar 2014 Bestyrelsens.
‘En bevægende kommune - Bevæg dig for livet’
Denne PowerPoint er til inspiration i forbindelse med at I skal planlægge og afvikle et møde, hvor I ønsker at drøfte HMUs forslag til ny strategi. I er.
- Når integration begynder i børnehøjde
Påklædning kommende bestyrelsesmedlemmer Generel del
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Strategi 2015 Svømmekonference 2012.
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Fuglevængets værdier Mangfoldighed Rumlighed Livsglæde
Vidensbaseret praksis i botilbud
Introduktion til det tværsektorielle samarbejde om kompetenceudvikling
Kvalitet i folkeoplysningen
BADMINTON Netværksmøde foråret
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Et organisatorisk koncept til udvikling og prioritering
[klik og indsæt kommunenavn]
”Baptistkirken vil:”.
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
OMRÅDESELVRANSAGELSE OG PLANLÆGNING
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere fremtidens medlemmer i et aktivt og meningsfyldt fællesskab på grundlag af regionens værdisæt. som det hedder i vor bevægelses formålsparagraf – ”på basis af Jesu Kristi lære Det betyder at Y`s Men International Region Danmark i 2015: er kendt i det kirkelige miljø og det omgivende samfund som en synlig og klart profileret organisation, der har rødder i det frivillige børne- og ungdomsarbejde – og som tilbyder et aktivt og meningsfyldt fællesskab.

Plan 2015 Det betyder at Y`s Men International Region Danmark i 2015: er kendt i det kirkelige miljø og det omgivende samfund som en synlig og klart profileret organisation Indikatorer: Region Danmark har opnået medlemsfremgang. 3900 medlemmer i alle voksne aldersgrupper, svarende til en fremgang på 3-4 medlemmer pr. klub

Plan 2015 Region Danmark har indgået strategiske partnerskaber med organisationer, der profilerer og understøtter Y`s Men`s bevægelsen. Region Danmark har udviklet en ledelsesstruktur og -form, der på alle organisatoriske niveauer er præget af åbenhed og dialog, og med flerårige mål og prioriteringer.

Plan 2015 Fra Strategiplan til handlingsplan Hvad prioriterer vi højest i år? Hvordan får vi budskabet præciseret så det blive fælles eje? Hvordan vil du som leder eller tjenesteleder yde den maximale indsats for at vi kan få gang i fremadrettet planlægning?

Plan 2015 Status Prioriteringer for dette år: Attraktive klubber Bevidst og konkret extensionarbejde Kendt lokalt Partnerskab

Plan 2015 Nyt Y's Men´s år – NY BESÆTNING Nye opgaver Nye udfordringer Klædt på til opgaven? Tanker for opgaven? Ideer for klubåret? Planer for klubåret? HVAD FORVENTER DINE KLUBKAMMERATER AF DIG?

Plan 2015 Grundpiller Være positive – inspirere – være glade Entusiasme Ledelse Forberedelse

Plan 2015 Målsætning Hvad vil jeg gerne opnå med mit år som: - DG - RSD - Præsident Hvordan vil jeg arbejde for forståelse og accept af 2015 planen

Ledelse - Fælles afsæt og ansvar Plan 2015 Ledelse - Fælles afsæt og ansvar Ledelse alfa og omega Initiativrig ledelse med indpisker og tovholder Samarbejde om synlige mål Ledelse bygger på dialog og tillid Målene skal skabe plads og rum til klubmedlemmernes arbejde Lederen i løbende dialog med ”sit folk”, (støtte, vejlede og inspirere) TELEFONERE MAILE

Den velfungerende klub Plan 2015 Den velfungerende klub Mail forud for klubmødet Glæde over klubmødet Festligt og fornøjeligt Bryd grænser - Ræk ud Sig din mening - Vær aktiv Stå frem – bliv hørt Sæt medlemmet i fokus Brug klubbens hjemmeside

Extension/medlemshvervning Vil klubben have flere medlemmer. Er klubben attraktiv for nye medlemmer. Hvordan reklamerer man for en organisation man ikke engang kan stave til Hvorfor er vi Y's Men? Hvem spørger vi ,hvordan spørger vi. Hvordan forklarer vi hvad Y's Men er

Hvad er Y's Men?

Forslag vedrørende extension Fælles temauger for hele landet. Synergieffekt. ( uge 40) Lave særlige indsatser for de klubber som skranter. Invitere de lokale foreninger mindst en gang årligt. Emne hvordan sikrer vi sammen en levedygtig Y`s Mens klub i vores område. Lav forpligtigende aftaler (Partnerskaber) Hvordan kan vi sammen styrke det lokale kristne børne- og Ungdomsarbejde Ved udlodning af penge bede de foreninger beskrive hvordan de kan og vil hjælpe Y's Mens klubben med medlemmer.

Plan 2015 Lokal handleplan Tiltag: Hvilke midler vil vi anvende? Hvordan vil vi konkret gøre det? Opstil Resultatkrav – tidsramme – antal – tilfredshed Evaluering: Målemetode – registrering – generalforsamling – distrikts- og regionskonference Vigtigt: Hvem er ansvarlig for hvad i handleplanen