Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Time Of Fast 2013 -14.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Time Of Fast 2013 -14."— Præsentationens transcript:

1 Time Of Fast

2 SPIRIT OF Y´S MEN Der udleveredes en pung til DG (Distriktsguvernør).
Den skal inspirere os til at opfylde mindst det budgetterede kr. Vi skal fuldt ud leve op til de forventninger, der stilles internationalt i vort motto: Hvad sker hvis det internationale går ned økonomisk - så vælter de gode intentioner, og der har været underskud i flere år.

3 ”At vedkende sig den pligt, der følger med enhver ret”
Vi har i år 4 danske i det internationale hovedsæde. Vi skal gøre vores pligt : - at de kan virke troværdige. Vi (Klubber / medlemmer) skal levere varen!

4 Hvad gør vi Pungen er første ide og udfordring.
– kan vi sammen med projektet gøre en forskel for vore egne medlemmer ved at fortælle om faste? Klubberne vælger en TOF ambassadør, der samler ideer og styrker præsidentens arbejde for TOF. Emner til en aften i time of fast kan fås ved tjenestelederen.

5 Alle TOF projekter er godkendt af YMCA og/eller Y`s Men i det aktuelle land, inden de kan blive aktuelle til økonomisk støtte. – der er kontrol med bevilgede midler. Nye projekter vedtages på International Counsil i juli.

6 Hvor mange kan finde siden med TOF på Y´s Men hjemmeside ?
Hvor mange har prøvet at faste ? Hvor mange har fundet Distriktets Hjemmeside ? Har i læst den sidste Gongongen?

7 TOF - frit tolket til dansk
Turde at leve Overleve Faste så det gør ondt – det gør godt. Få valgt den klubambassadør for TOF, på mødet. Klubbernes initiativer skal beskrives i gongongen løbende i året. Sendes til: Klubinitiativerne (ikke beløbsstørrelsen) bliver bedømt af ledelsen ved afstemning.

8 Vinderklubben . Klubben vælger 2 personer , til et Y´s Men weekend ophold med. Gourmet middag Underholdning efter aktuel ønske f.eks. (Aalborg nye musikhus, kunstmuseet, vikingespil, fodbold, minigolf) – efter aftale med de 2 udvalgte. 2 mænd, 2 kvinder, mand/kvinde

9 Find en aktivitet og en analyse
Model til aktivitetsanalyse findes på Himmerlands hjemmeside under TOF. Styrke klubfællesskabet i aktiviteten. Vis ansigt udad, så flere kan blive interesseret i at være Y`s Men i netop jeres klub.

10 Alle har en aktiv opgave – også de ældre og dem i kørestol.
Brug IT´s muligheder, så i bliver øvede. Har vi øjne for kommende TOF projekter?


Download ppt "Time Of Fast 2013 -14."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google