Ikke til at komme udenom… MJUK er etableret bl.a. på baggrund af støtte fra: Morsø HK, Nordvestmors boldklub, Ø. Jølby Borger og Erhvervsforening, Ø. Jølby.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolens profil Den lille skole er et trygt og udfordrende læringsmiljø for elever 0 til 9 klasse, hvor den faglige og sociale læring er forankret i en.
Advertisements

Trivsel - et fokusområde
Velkommen på Skibet Skole
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Hjerterum og opsøgende funktion
BAGSVÆRD FORT´s INFO-SKÆRM.
Skolereformen - mål Ambitiøst løft af folkeskolen: •Børnenes læring og faglige niveau skal styrkes •De unge skal have de bedste muligheder for at tage.
Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper, i hverdagen er.
For børn der har svært ved/ikke kan begå sig i en ” almindelig ” idrætsforening. R.H.I.F.
Buskelundskolens børnehave Fokus for år
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
Et væksthus for børn og voksne
Netværksgrupper for 7.–9. kl. i UU Skive •Den politiske målsætning er at 95% af en ungdomsårgang gennemfører en ungdomsuddannelse. •De unges muligheder.
Velkommen til Lagoni SFO
Medindflydelse • Ligeværd • Arbejdsfællesskab • Frivillighed • Fokus på ressourcer ARK´en Satspuljemidler 2010 kr. afsat midler til etablering af Arbejdsrehabiliteringsklubber.
Lemvig Ungdomsgårds Specialafdeling Er du ung med særlige behov
Børns udvikling Af Sasja og Caroline.
Træningstilbud i Vedbæk Tennisklub Vi håber at kunne byde dig velkommen til vores klub, og at du/I vil benytte et af vores mange træningstilbud Motionisttræning.
Amtsorientering 27. juni-5. juli Indhold •Hvorfor deltage i et Landsstævne? •Hvem står bag ved L09? •Priser •Bredetved •Program •Tilmelding •DGI.
Velkommen til juleafslutning Aftenens program: • Gennemgang af vores udlandsrejse/aktiviteter • Spørgsmål vedr. indbetaling! • Igangværende og kommende.
BESØG VORES HJEMMESIDE JÆVNLIGT. GERNE HVER DAG - DOG MINDST ET PAR GANGE OM UGEN. Her finder du vigtige informationer om SFO Asgårds dagligdag. VIGTIGT.
Børnehaveklassen Velkommen til Hunderupskolen.
Velkommen til valgmøde
Rullende skolestart August Forældre samt personale i daginstitutionerne Velkommen til orienteringsmøde 10. februar kl
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Forældrerådslagning Keld Bjørbæk, Ungdomskonsulent Tlf
SFO pr. 1. August 2014 På skoledage:
Møde vedr. Ny Skolereform og Ny Struktur i SFO
Program Velkomst og intro! Opdeling i arbejdsgrupper.
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Skolens AKT- gruppe består af fire lærere og to pædagoger,
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Folkeskolereformen2014.
Dagsorden: Demokrati i klubberne – konkrete eksempler Klubberne og medborgerskab Fritidsspilfordeler og ungdomsskolen placering i nærdemokrati.
FOLKESKOLEREFORMEN Ellekærskolen.
Astrup Skole 1. august 2014 Fritidsmodul – frivillig og gratis undervisning Alle skoledage kl
Folkeskolereform Version 1.0
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
- Hvad kan I forvente som forældre?
forældre og klassens sociale liv.
GRUPPEDRØFTELSER En af forældrene bedes lave notater på det omdelte papir. Vælg eventuelt en ordstyrer blandt forældrene.
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Løjtegårdsskolen tirsdag d. 12. januar 2010
Krudtuglerne Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper,
Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015.  Vi er et aktivt hus med nærværende voksne og vi vægter børnene har en god eftermiddag i samværet med deres kammerater.
KULTURSTYRELSENS ÅRSMØDE ”FREMTIDENS KULTURBRUGERE OG DET DIGITALE”. Læs For Mig.
Forældre som ressource i skolen. Konceptet tager udgangspunkt i:  At forældre er en ressource  At skabe forældre og netværksdannelse  Fælles holdninger.
Fritidstilbuddene pr. 1/ Det betalte modul ( morgen, afslutning samt ferie) på alle ”ikke skoledage” v/ institutionsleder Erik Vadsager Det gratis.
Børn og unge med handicap siger deres mening
INDSKRIVNINGSMØDE.
VELKOMMEN Familiespejder DUD 27. september KORPSETS NYE FAMILIETILBUD Liane Brandt, udviklingskonsulent KFUM-spejderne.
Dit barn gør ikke hvad du siger men hvad du gør
Hylleholt skole ”Vi vil den gode skole”
Program Velkomst Digital indskrivning Forårssfo på Holluf Pile Skole
For førskolegruppens forældre
Velkommen til forårs SFO på Hunderupskolen
Fritidspas.
Folkeskolereform august 2014 Velkommen til oplæg om implementeringen af folkeskolereformen på Haldum-Hinnerup Skolen.
PRÆSENTATION AF PROJEKT V/AFDELINGSRÅDET, BYGADEN TORSDAG, DEN 3. APRIL 2014.
Skelgårdsskolens skolebestyrelse Velkommen Kontaktforældremøde på Skelgårdsskolen 23 april 2008.
Præsentation af forårs-sfo
Informationsmøde for forældre til kommende børnehaveklassebørn
Samarbejde på tværs Baris Atak Integrationskoordinator
CFK  Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Høskovkollegiet 2014 Høskovkollegiet 2014 opgørelse Dataindsamlingen er foretaget i perioden fra.
Vokslev Friskoles klub Efterskoletilbud med hygge, leg, ro og mulighed for brug af forskellige klubtilbud !
Veje til deltagelse Unge i Fælleskaber Damir Balalic.
Ødis SFO klubtilbud Tilbuddet til målgruppen klasse
Velkommen til Engen &Poplen 
Pjece til forældre - parat til skole Skolestart august 2017
Præsentationens transcript:

Ikke til at komme udenom… MJUK er etableret bl.a. på baggrund af støtte fra: Morsø HK, Nordvestmors boldklub, Ø. Jølby Borger og Erhvervsforening, Ø. Jølby Bridgeklub, Ø. Jølby Skole, Ø. Jølby Friskole, og Morsø ungdomsskole. MJUK er etableret bl.a. på baggrund af støtte fra: Morsø HK, Nordvestmors boldklub, Ø. Jølby Borger og Erhvervsforening, Ø. Jølby Bridgeklub, Ø. Jølby Skole, Ø. Jølby Friskole, og Morsø ungdomsskole. MJUKMJUK MJUK er et fritidstilbud for børn/unge fra 4. til og med 7. klasse (10 – 14 årige). MJUK tilbyder de unge en sjov og aktiv fritid i en tryg ramme omkring samværet med deres kammerater. MJUK er et fritidstilbud for børn/unge fra 4. til og med 7. klasse (10 – 14 årige). MJUK tilbyder de unge en sjov og aktiv fritid i en tryg ramme omkring samværet med deres kammerater. MJUKMJUK MJUK er det først og fremmest samværet, der er i højsædet. Tryghed, udfordringer, accept af andre, ansvar og medbestemmelse er vigtige nøgleord. MJUK kommer børnene/de unge for at møde hinanden og for at deltage i spændende aktiviteter, som de selv er med til at planlægge Men de kommer også for at møde voksne, som de har tillid til, og som har tid og lyst til at lytte. Personalet i MJUK består af frivillige samt udvalgte juniorledere /klubassistenter (Kursus uddannede årige). MJUK er det først og fremmest samværet, der er i højsædet. Tryghed, udfordringer, accept af andre, ansvar og medbestemmelse er vigtige nøgleord. MJUK kommer børnene/de unge for at møde hinanden og for at deltage i spændende aktiviteter, som de selv er med til at planlægge Men de kommer også for at møde voksne, som de har tillid til, og som har tid og lyst til at lytte. Personalet i MJUK består af frivillige samt udvalgte juniorledere /klubassistenter (Kursus uddannede årige). Midtpunktets Fritids– og Ungdomsklub Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til: Tonny Nielsen Fritids og juniorkonsulent Lene Schøler Svenninngsen Morsø Ungdomsskole MJUK / Ø. Jølby skole Poul Dalsvej 4 Galtrup, 7950 Erslev Midtpunktets Fritids– og Ungdomsklub Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til: Tonny Nielsen Fritids og juniorkonsulent Lene Schøler Svenninngsen Morsø Ungdomsskole MJUK / Ø. Jølby skole Poul Dalsvej 4 Galtrup, 7950 Erslev Tankerne bag Midtpunktets Junior- og Ungdomsklub er at skabe et SAMLEPUNKT for de 10 til 18-årige. Midtpunktets Junior- og Ungdomsklub vil komme til at består af to klubber.  Juniorklub er for børn/unge fra 4. til og med 7. klasse (10 – 14 årige).  Ungdomsklub er for unge fra 7. klasse til og med 18 år Men først starter vi altså op med Juniorklubben til august Tankerne bag Midtpunktets Junior- og Ungdomsklub er at skabe et SAMLEPUNKT for de 10 til 18-årige. Midtpunktets Junior- og Ungdomsklub vil komme til at består af to klubber.  Juniorklub er for børn/unge fra 4. til og med 7. klasse (10 – 14 årige).  Ungdomsklub er for unge fra 7. klasse til og med 18 år Men først starter vi altså op med Juniorklubben til august 2010.

Ikke til at komme udenom… MJUK MJUK er et fritidstilbud for børn og unge fra 4. til og med 7. klasse. MJUK er fritidstilbud uden kontrol af fremmøde. Børn og forældre aftaler således selv børnenes "komme-og-gå- tider” eller efter særlig aftale. MJUK er stedet hvor de unge kommer for, at være sammen, for at have et sted at ”hænge ud”, at være/mødes og for at snakke. - Snak om fritiden, skole, familie, venner og meget andet. MJUK er stedet, hvor de unge kan komme i deres fritid. Klubbens tilbud er derfor tilrettelagt, så der er størst mulig frihed for den enkelte til at beskæftige sig med, hvad han/hun nu har lyst til. MJUK stiller rammerne til rådighed, men det er medlemmerne selv, der skal fylde dem ud!. Dagligdagen vil være præget af frihed til at vælge, hvad eftermiddagen skal gå med. MJUK er et fritidstilbud for børn og unge fra 4. til og med 7. klasse. MJUK er fritidstilbud uden kontrol af fremmøde. Børn og forældre aftaler således selv børnenes "komme-og-gå- tider” eller efter særlig aftale. MJUK er stedet hvor de unge kommer for, at være sammen, for at have et sted at ”hænge ud”, at være/mødes og for at snakke. - Snak om fritiden, skole, familie, venner og meget andet. MJUK er stedet, hvor de unge kan komme i deres fritid. Klubbens tilbud er derfor tilrettelagt, så der er størst mulig frihed for den enkelte til at beskæftige sig med, hvad han/hun nu har lyst til. MJUK stiller rammerne til rådighed, men det er medlemmerne selv, der skal fylde dem ud!. Dagligdagen vil være præget af frihed til at vælge, hvad eftermiddagen skal gå med. MJUK TILBUD Alle medlemmer kan frit komme med ideer, forslag eller ønsker om aktiviteter. Klubben er indrettet med forskellige værkstedsfaciliteter. Det kan f.eks. være et musik rum, computer- og spillerum, male-, sløjd-, sy-værksted eller køkken med professionel vejledning. Der er mulighed for at udfolde sig med fysiske aktiviteter, ligesom der er mulighed for mere socialt samvær med diverse spil og hyggekroge. Ind imellem arrangeres der oplevelsesture, med mere. Der vil også være mulighed for bl.a. lektiehjælp. Medlemmernes udvalg planlægger sammen med de voksne de kommende aktiviteter. Medlemmerne har dermed medbestemmelse og ansvar for egen trivsel og for, at MJUK er et rart være-/fristed for alle medlemmer. MJUK TILBUD Alle medlemmer kan frit komme med ideer, forslag eller ønsker om aktiviteter. Klubben er indrettet med forskellige værkstedsfaciliteter. Det kan f.eks. være et musik rum, computer- og spillerum, male-, sløjd-, sy-værksted eller køkken med professionel vejledning. Der er mulighed for at udfolde sig med fysiske aktiviteter, ligesom der er mulighed for mere socialt samvær med diverse spil og hyggekroge. Ind imellem arrangeres der oplevelsesture, med mere. Der vil også være mulighed for bl.a. lektiehjælp. Medlemmernes udvalg planlægger sammen med de voksne de kommende aktiviteter. Medlemmerne har dermed medbestemmelse og ansvar for egen trivsel og for, at MJUK er et rart være-/fristed for alle medlemmer. MJUK’s normale åbningstid er mandag og torsdag fra kl til MJUK er lukket i skolernes ferier. MJUK’s normale åbningstid er mandag og torsdag fra kl til MJUK er lukket i skolernes ferier. MJUK koster 150,00 kr. om måneden som indbetales den 1. På konto nr.: gang OKT 2010 og Juli er betalings fri. Tilmelding, regler og alt det andet kan ske ved hen-vendelse til Tonny Nielsen eller i MJUK eller via vores hjemmeside MJUK koster 150,00 kr. om måneden som indbetales den 1. På konto nr.: gang OKT 2010 og Juli er betalings fri. Tilmelding, regler og alt det andet kan ske ved hen-vendelse til Tonny Nielsen eller i MJUK eller via vores hjemmeside Takster i 2010 MJUK ligger i Ø. Jølby skoles ”Morgensanglokale” MJUK ligger i Ø. Jølby skoles ”Morgensanglokale”