Fra Hal til Hav.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vinterbaderåd.
Advertisements

Velkommen på Skibet Skole
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Forældrearrangement om folkeskolereform
Tre klare mål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan –Mindst 80 pct. af eleverne skal være gode til at læse og regne.
Forældremøde i svømmeskolen Hørsholm Svømmeforening
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
”Digitalisering & Lokalebooking ”
Folkeskolereformen på Dronninggårdskolen Version 1 Skoleåret
Psykoedukation til unge i OPUS
Breddesektionens områdemøde 13. April 2013
Dialogmøde 16. maj 2013 Skolebestyrelser og Familie- og Kulturudvalget.
V ELKOMMEN TIL ÅRSMØDE Kollerup Skole Tirsdag d. 11. juni 2013.
Final take - Værdigrundlag Maj 2007
Skolereformen Trivsel Faglighed Læring.
februar februar 26. marts januar – festsalen set fra fysiklokalet 22. januar – festsalen set mod scenen 6.
- for dig der vil på søen Der er et hav af muligheder i Skanderborg Skanderborg Junior Sejlklub.
Skolereform august 2014………………
Særlige krav til foreninger i svømmehaller …. Sikkerhed Aktiviteter i svømmehallerne sker på foreningens eget ansvar I har det fulde ansvar for Jeres medlemmers.
Dansk Svømmeunions politiske program
GENERALFORSAMLING 18. MARTS 2014 FORMANDENS BERETNING
Svømning i den danske folkeskole Pilotprojekt i tre danske kommuner Danmarks Idræts-Forbund og Dansk Svømmeunion.
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Bestyrelsesmøde 30. september 2013 Stavnsholtskolen Folkeskolereform – de helt overordnede rammer.
Stormøde om reformen Gjøl skole
Hvad skal folkeskolen? For det første skal folkeskolen udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. For det andet skal folkeskolen mindske.
Rosenlundskolen - på vej ind i folkeskolereformen
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Psykoedukation for patienter med skizofreni
Psykoedukation for patienter med bipolar affektiv sindslidelse
FOLKESKOLEREFORMEN Ellekærskolen.
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Skolebestyrelsens årsberetning 2014 Skolebestyrelsen Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Nu og fremad Trørødskolen.
Folkeskolereform på Ørum Skole 2014
Aftale om et fagligt løft af folkeskolereformen
Folkeskolereformen - et overblik. Et fagligt løft af folkeskolen Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Folkeskolen skal.
Pressemeddelelse Sportscollege Lolland-Falster –
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
Inspiration til reformarbejdet
SFO – mellem skole- og fritidspædagogik
Nye Veje i Specialundervisningen. Målet for Nye Veje Det overordnede mål er, at alle børn skal inkluderes mest muligt med respekt for deres funktionsniveau.
En portfolio er den bevidste indsamling og løbende vurdering af eller refleksion over undervisningens og læringens processer og produkter.
Folkeskolereform på Vestre Skole 2014
SUNDBY. SUNDBY Sundby kantine/café Sundby kantine/café; I Sundby Cafe lærer du at finde opskrifter om sund mad, både almindelig mad, men også det søde.
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
Informationsmøde om skolereformen 17. Juni 2014 Nordals Skolen.
Folkeskolereformen Lystrup Skole. Dagsorden Reformen generelt Skolehverdagen i børneperspektiv Skole-hjemsamarbejdet.
Nørre Aaby Realskole - en skole jeg er stolt af Velkommen til info-møde om Ællinger 2015 tirsdag den 4. november 2014.
Vandpolo seminar 18. september Velkommen Formålet med i dag er: –at I alle tænker over, hvordan vi udvikler dansk vandpolo I den rigtige retning.
SkolenSputnik Program SkolenSputniks historie
Velkommen til forårs SFO på Hunderupskolen
Kokkedal Skolens børnehaveklasse
Målet er … En længere skoledag med mere tid til undervisning Nye og mere varierede undervisningsformer Mere fokus på faglighed Mere fokus på trivsel Og.
Gentofte Kommune Skolestart Børnehaveklasse er obligatorisk Skolestart og barnets alder - Børn der fylder 6 eller 7 år i 2014 skal starte i børnehaveklasse.
Folkeskolereform august 2014 Velkommen til oplæg om implementeringen af folkeskolereformen på Haldum-Hinnerup Skolen.
DIF inklusive specialforbundene har behov for at forberede sig til næste spillelovgivning skal forhandles i DIF har koncentreret udviklingsmidler.
Vandpolosektionen Slagelse 18. september 2010 Vandpoloseminar.
Skolebestyrelsens forældremøde tirsdag d. 4.marts Den nye skolereform - rammen Ved Kirsten Brønd 2. Fremtiden for Høsterkøb Skole Ved bestyrelsen.
GENERALFORSAMLING 2015 Sigma Swim Birkerød 25. marts
Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009.
Den frivillig idræt i Hillerød Kommunes læringsreform kvalitet ved inddragelse af idrætsforeningerne Kurt Curth Idrætskonsulent Hillerød Kommune 26.marts.
Team Nordahl og Skibet Skole
77. At tale uden at råbe Indhold: ”At tale uden at råbe” vil give dig redskaber til at definerer hvilken type underviser du er, og hvordan du skal placere.
Informationsmøde Førskolen
Skolereformen Trivsel Faglighed Læring.
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Skolestart på Hillerød Vest Skolen
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Præsentationens transcript:

Fra Hal til Hav

Hvorfor skal børn lære at svømme ? Red dig selv. Red andre. God motion. Godt redskab til mange sportsgrene.

Hvad tilbyder skolesvømning Red dig selv svømning Hvor ? 200 m Overlevelse Fysiske forhold Hvornår skal de have lært det.

Hvad kan vi også bruge skolesvømning til. De fire andre : Vandpolo Udspring Livredning Synkro. Havjagt Bølgesurf Havsvømning Fridykning Sejlads Roning

Udvikling af skolesvømning. Hvor vil vi hen Øge sikkerheden ved og omkring vand. Udfordre eleverne indenfor de givne rammer. Sikre at eleverne ikke spilder deres tid. Fastholde gode sociale relationer. Synliggøre mulighederne for at dyrke idræt i det akvatiske miljø Skabe aktiv adgang til naturen. Samarbejde med alle aktører på feltet.

Opskriften. . Ildsjæle og karismatiske instruktører Svømning er et værktøj , som kan bruges hele livet . . DEN NORDSJÆLLANDSKE KYSTLIVREDNINGSTJENESTE Effektiv: Januar 2013 Side nr. 7

Pilotforsøg ”Bliv badeklar” Kort intensivt svømme forløb for børnehaveklasserne på Bjørnhøjskolen. Samarbejde mellem skolen, svømmehallen, svømmeklubben, Livredningstjenesten

Hvordan gør vi 3 hold af 20 børn, der hver får 10 undervisningstimer i løbet af ca. 3 uger. Hvert hold vil få undervisning 3 gange om ugen – mandag og onsdag og torsdag kl. 13-14 inkl. leg og omklædning. Skolen vil sikre at der vil være voksne til stede i svømmehallen under træningsforløbet Projektet køre i marts,april maj, juni 2014 Svømmeklubben kan stå for træningen. Svømmehallen lægger svømmehal til Bjørnehøjskolen søger for transport af børnene til og fra svømmehallen Der bør mindst 3 voksne til stede ved undervisning. 1 underviser, 1 livredder og 1 pædagog/lærer 

Økonomi : Bassin og livredder stilles tilrådighed af svømmehallen og det er derfor kun instruktør der skal aflønnes. 3 hold x 10 timer x 200 kr. = 6.000 kr. Beløbets tænkes finansieret ved at skole, svømmehal og svømmeklub betaler 1/3 hver.   Succeskriterier At børnene bliver fortrolige med vand Opnået en interesse for svømning/livredning osv. som idræt Mindske risikoen for drukning og øge badesikkerheden for kommunens borgere. Flere brugere af svømmehal, klub og strand

Bliv bade klar i Gribskov svømmehal - Formål Passe på sig selv og andre (hygiejne, regler, overblik, læse situationen, respekt for egne og andres grænser) Tillid og respekt for vand (leg) Glæde ved bevægelse i vand (leg) Undervisningen bygger på de 4 grundelementer for: vejrtrækning, balance, bevægelse, elementskifte. Socialaspekt (leg) Livredning / førstehjælp i svømmehal og evt. kysten. Lære mindst 1 svømmestil (cr.) Opbygning kan f.eks. være efter Gribskov Svømmehals struktur Skab tryghed og tillid til vand (underviseren er i vandet) Balance i vand (underviseren er delvis i vandet) Forberedende svømning Livredning og førstehjælp

Ida Haugegaard, 48 år, tidligere elitesvømmer Ida Haugegaard, 48 år, tidligere elitesvømmer. Fuldtids ansat i Svømmehallen. Uddannet Socialpædago og Speciallærer. Jeg har undervisnings erhvervserfaring i skoleverden gennem 20 år. Gennem de sidste 3 år har jeg efteruddannet mig i DGI´s grunduddannelsen og træneruddannelsen i svømning, hvilket jeg har brugt som træner i Helsinge Svømmeklub. Lene Anine Krogh Mortensen, 44 år. Timebetalte underviser i Svømmehallen. Jeg har 10 års undervisningserfaring og uddannelse inden for svømning af børn som voksne. Udover skolesvømningen står jeg også for undervisning af børnehaver og babysvømning. Gitte Raagaard, 43 år, Er ansat som timebetalt underviser i svømmehallen. Tidligere elite svømmer – er stadig aktiv, har lige vundet EM guld i Masters svømning (25år+) Jeg har undervist i svømning gennem de sidste 20 år - på stort set alle niveauer. Bolette Schjoning, 20 år. Jeg har svømmet hele mit liv og er nu tidligere elite svømmer. Om sommeren er jeg kystlivredder på nordkysten.