Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Pressemeddelelse Sportscollege Lolland-Falster –

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Pressemeddelelse Sportscollege Lolland-Falster –"— Præsentationens transcript:

1 Pressemeddelelse Sportscollege Lolland-Falster –
skal "løfte" idrætten på Lolland-Falster.

2 Men hvad er et Sportscollege?
Et Sportscollege - og Sportscollege Lolland-Falster er i særdeleshed et sted hvor der kan tilbydes følgende: Tid til at dyrke sport på et seriøst og ambitiøst niveau En struktureret hverdag der forener uddannelse og sport Gode og veluddannede trænere En hverdag, hvor sport og uddannelse er i fokus Nye venner på tværs af idrætter Spændende foredrag, masser af tilbud om gode sportsoplevelser Sportscollege Lolland-Falster startpakke med lækkert idrætstøj College-tur til udlandet

3 Uddannelsesmuligheder
Ved starten til august kan Sportscollege Lolland-Falster tilbyde følgende: 9. klasse - "en ren sportscollegeklasse" (på en folkeskole i Nykøbing F.) Bro10 - et godt 10. klasses tilbud på CEUS "en ren sportscollegeklasse" Grundforløb på teknisk skole HG på Handelsskolen HHX på Handelsskolen HTX HA i Almen Erhvervsøkonomi Bachelor of Leisure Management Øvrige uddannelser Tilbud bliver selvfølgelig forsøgt stærkt udvidet allerede ved næste skoleår i 2008/2009.

4 Træningstider På Sportscollege Lolland-Falster vil det blive muligt at træne sin idrætsgren på følgende tidspunkter det første år: Tirsdag kl Onsdag kl Fredag kl (evt. morgentræning inden skolegang som alternativ) Desuden får du så mulighed for klubtræning om aftenen 2-3 gange om ugen efter aftale med egen klub.

5 Vores Idrætsgrene Ved det første skoleår er der foreløbig tilknyttet 3 idrætsgrene og det er: Fodbold i samarbejde med LFBU Håndbold i samarbejde med LFHF Brydning i samarbejde med Brydeklubben Thor  Det er dog målet at der allerede i 2008/2009 vil være 2-3 nye idrætsgrene koblet på Sportscollege Lolland-Falster.

6 Initiativtageren og ansatte
Initiativtageren til Sportscollege Lolland-Falster er: LF-NATURligvis (har givet projektet den fornødne økonomisk saltvandsindsprøjtning) CEUS Målet er at hele Lolland-Falster skal involveres i projektet i nærmeste fremtid. For at projektet kan blive en realitet allerede nu har man ansat Morten Ahlefeldt Hansen: daglig leder af Sportscollege Lolland-Falster også kendt som BK Thors formand ansat Alexander Koch som praktikant

7 Flere Informationer Hvis man vil gå på Sportscollege Lolland-Falster –
så er fristen den 15. marts 2007 ligesom alle andre uddannelsessteder. Infomøder på Lolland og et på Falster finder sted følgende dage: Tirsdag den 27. februar 2007 kl. 1900 i Maribo Boldklubs klubhus, Blæsenborg Allé 5, 4930 Maribo Onsdag den 28. februar 2007 kl. 1900 i Nykøbing Falster hallen, sal 14 og 15, Nr. Boulevard 4 A, 4800 Nykøbing Falster Der afholdes endvidere et åbent-hus arrangement: Torsdag den 8. marts 2007 kl i Nykøbing Falster hallen – sal 14 og 15 Nr. Boulevard 4 A, 4800 Nykøbing Falster

8 Priser og Bomuligheder
Prisen for at gå på Sportscollege Lolland-Falster er kr hvis man fuldfører et helt skoleår: der betales kr i startgebyr derefter betales kr. 350 om måneden i 10 måneder Dette beløb er for at gå på selve sportscollege Lolland-Falster, og er eksklusiv betaling for overnatning. Bomulighederne på Sportscollege Lolland-Falster det første år er: at bo på skolehjemmet på Kringelborg Allé at bo på et værtsfamilie at bo hjemme Målet er dog helt klart for Sportcollege Lolland-Falster, at man i løbet af 2009 eller 2010 har bygget sit helt eget sportscollege!

9 Kontakt Sportscollege Lolland Falster Kringelborg Allé DK-4800 Nykøbing Falster Der kan læses mere om Sportscollege Lolland-Falster på Har man spørgsmål til projektet, så er man velkommen til at kontakte:  Morten Ahlefeldt Hansen Leder af Sportscollege Lolland-Falster Mobil :  :


Download ppt "Pressemeddelelse Sportscollege Lolland-Falster –"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google