Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

- for dig der vil på søen Der er et hav af muligheder i Skanderborg Skanderborg Junior Sejlklub.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "- for dig der vil på søen Der er et hav af muligheder i Skanderborg Skanderborg Junior Sejlklub."— Præsentationens transcript:

1 - for dig der vil på søen Der er et hav af muligheder i Skanderborg Skanderborg Junior Sejlklub

2 Optimistjollen Jollen er en lille båd af amerikansk oprindelse, som igennem tiderne har fostret mange sejlere for livet. En stabil enkeltpersonsjolle, der måler 2,30 m i længden og er udstyret med et flot 3,5 m2 spryd- stagsejl, som vist på billedet. Navnet – optimistjolle – kommer først og fremmest af, at den henvender sig til børnesejlads, og så giver den anledning til masser af sjove oplevelser, smil, kammeratskaber og - for langt størstedelen - lysten til at sejle mere, når man er vokset ud af sin ”opti”. I Danmark er der lige nu mere end 7.500 aktive optimistjollesejlere. Vil du også lære at sejle? •Er du fyldt 8 år? •Kan du svømme 200 m? •Læse? •Har du tålmodighed? • … mod og lyst til at lære at sejle? Så hop i gummistøvlerne og kom forbi Skanderborg Junior Sejlklub -SJS. Vi går på søen til april, hvor en ny sæson starter, og vi er klar til at hilse nye kammerater velkommen om bord. Hvor og hvornår? Skanderborg Junior Sejlklub har til huse i smukke omgivelser på Vestermølle ved Oddervej. Her har vi eget klubhus og plads til aktivitet både ude og inde. Vi sejler to gange om ugen, tirsdag og torsdag. Tidspunkterne kan du se på vores hjemmeside. Der er altid erfarne instruktører til stede til lands og til vands. Torsdag spiser vi ofte mad sammen efter træning.

3 En typisk træningsaften i SJS •Omklædning. I starten er det helt fint med et sæt regntøj, gummistøvler, langærmet varmt undertøj og evt. en hue om ørerne. Svømmevest er dog obligatorisk, og klubben har et par stykker til udlån de første par gange. Optimistjollen kan lejes af SJS, så er du i gang fra første dag. •Rigge til. At ”rigge til” betyder, at jollen skal gøres klar til søsætning. Sejlet sættes, etc. •Skippermøde. Inden sejlerne går på søen indkalder instruktøren alle til ”skippermøde”. Her bliver sejlerne instrueret og forberedt på dagens lektion, ligesom det også er her, man hilser på hinanden og snakker lidt ”siden sidst”. •Sejlads. Sejladsen starter umiddelbart efter skippermødet. Så handler det om at få god vind i sejlene, ride på bølgerne og ha´ det sjovt sammen. Forældre får ofte mulighed for at sejle med i følgebåd og være med på tæt hold. •Lægge til og afrigge. Efter en god time på søen går turen igen mod land. På broen står der altid forældre eller instruktører klar til at tage imod. Bådene afrigges og lægges på plads på bukkene. •Hygge, leg og snak Færdighederne på vandet opnås ved træning og undervisning i rammer, hvor det vægtes, at børnene skal føle •Tryghed •Kammeratskab •Glæde ved at sejle Der tages både hensyn til alsidighed og det sportslige aspekt i Skanderborg Junior Sejlklub.

4 - for dig der vil på søen Skanderborg Junior Sejlklub Oddervej 80 8660 Skanderborg Gratis prøvesejlads Udfyld linierne nedenfor, klip kuponen ud og byt den til en gratis prøvesejlads med instruktør i Skanderborg Junior Sejlklub. Tilbudet gælder i hele sæsonen – fra april til september – på en valgfri tirsdag eller torsdag. Det er op til dig. Du er også altid velkommen til at besøge os for at se dig lidt omkring… også på www.juniorsejlklub.dk Vi ses i SJS. Navn:________________________________________________ Alder:__________________ Tlf:__________________________ Adresse: ________________________________________________ Postnr.: ___________ By: _________________________________ Jeg har hørt om SJS via: ____ Skolekammerater ____ Familie ____ Medlemmer af SJS ____ Annonce/ brochure Opdateret 05.05.08 SF


Download ppt "- for dig der vil på søen Der er et hav af muligheder i Skanderborg Skanderborg Junior Sejlklub."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google