Medlemsmøde 2 i BVU*net 30. august 2011 i Horsens 1. Præsentation af BVU*net og samarbejder Indledning, præsentation og indmeldelse i BVU*net Niels Haldor.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dias 1 Datalogisk Institut DIKUs virksomhedsklub Klubmøde 25. november 2010 DIKU Nørre Campus Vært: Billedgruppen.
Advertisements

Eventudvikling i Rebild Kommune
Årsmøde 2013 i NORDFYN. Scleroseforeningens lokalafdeling NORDFYN.
Program – 10.00: opsamling på cases og innovationsdage - hvor er vi med vores cases? - hvad mangler vi for at komme videre? – 11.00: Innovation.
22. juni 2014 Status på projektet ’Kvalitetssikret IKV – et bidrag til løft fra ufaglært til faglært’
1. november 2007 Carl P. Knudsen
Kan Netværkstedet drives som socialøkonomisk virksomhed?
Ballerup fra 50´erne til i dag Involvering af borgerne 2020-strategien For med og af i praksis.
L EGENDE I NNOVATION Fremtidskonference om mulighederne for at understøtte især 2-sprogede børns sproglige udvikling med ny teknologi Projektet Legende.
Boligforeningernes strategi for samarbejde med biblioteker og medborgercentre ……
1 Hvordan gør vi bibliotekerne interessante for andre samarbejdspartnere i forhold til it-svage og it-læring? It for alle – nå ”glemte” grupper gennem.
Ny digital bro mellem byggemarkederne i Øresundsregionen Afslutningskonference for projektet Integrering mellem bæredygtige byggeprocesser 12. september.
Cuneco – en del af bips.
MODERNE MEDIER – et 6 ugers kursus for lærere august-oktober 2012 Foto fra rapporten: Digitale medier i folkeskolen.
De Aktive Kultur Samvær Fitness Netværk De Aktive Generalforsamling 16. maj 2012.
”FRA SYGEFRAVÆR TIL ARBEJDSEVNE” 27. FEBRUAR 2013 KONFERENCE TORVEHALLERNE I VEJLE Sund By Sekretariatet.
Red Barnets frivillignet
Kommunikationsstrategi Scleroseforeningen
En præsentation af Senior Erhverv Nordsjælland
Organisering af undervisningen. Det er muligt at indsætte links til diverse filer, hjemmesider, video- og lydklip eller åbne dem direkte i OneNote, så.
Skolen i Verden november 2006 Tove Heidemann CVU Sønderjylland.
Kort statusopgørelse til styregruppen Efterår 2013 Projekttitel: Innovation i 1. linje – Praksisnær Lederuddannelse Navn på institution: VEU Center Øst.
ATU: FAGLIGT UDBYTTE, FRA EN DELTAGERS SYNSPUNKT TALENTUDVIKLING I UDDANNELSESSYSTEMET, TAGENSVEJ 86, D. 23 AUGUST 2011.
Teknik og videnskab for samfundet § 2 Fondens formål er at fremme DTU´s virksomhed inden for forskning, uddannelse og erhvervssamarbejde og som teknologisk.
Indblik i medlemmer og aktiviteter i Guldborgsund Frivilligcenter 2013 Fra 170 foreninger – repræsenterer 2151 – har kontakt med borgere 177 borgere.
Medialisering og organisationsudvikling Taarnby,
9 steps på vejen – frem til i dag?. Siden 2010 = 6 årlige kalendere på 5 regioner. Del af kommunikationsstrategien = se på, om det er en bedre løsning?
NordDanmarks EU-kontor ”Lokale visioner – Internationalt samarbejde”
Implementering af brandingstrategi på nettet
Organisering af virksomhedernes interne AM-arbejde
”Meningsmåling” viser at planlægning og politiske forhold har høj prioritet. Hvad kan du gøre? Hvem gør hvad hvornår, hvordan og med hvem? I første.
Center for Sundhedsteknologi Baggrund:  Sikre regionerne uden for storbyerne gode rammebetingelser for vidensbaseret vækst og udvikling Formål:  At etablere.
Forventninger til professionshøjskolerne Oplæg for University College Sjælland v/ Børne- og Kulturdirektør Per B. Christensen.
Præsentation til opstartsmøde for projektledere 12. oktober 2010.
- et bedre sted at lære Velkommen …..vi glæder os til en spændende dag med jer.
Afdelingsbestyrelsernes rolle i særligt udsatte boligområder Konference 19. november 2011.
Informationsmøde om Kvalitet i MUS - Et projekt i Udviklings- og Omstillingsfonden.
KBC/KBCM Stiftende Generalforsamling KBCM/KBC sammenlægning Godkendelse af vedtægter Valg af Formand, Kasserer og Bestyrelse 15. April 2013.
- sikkert og enkelt netværk for ældre Greve Bibliotek Præsentation af AgeForce med fokus på seniorer, livslang læring og nye.
Ansøgning Uopfordret ansøgning Ansøgning via jobannonce.
Passivhus Nordvest Generalforsamling 28. september 2011.
It-hjælp til mindre it- parate virksomheder Kjersti Lunde, Projektleder, Erhvervsstyrelsen.
Gør drømmen til virkelighed i KFUM og KFUK i distrikt nord/vestjylland.
Hotel Nyborg Strand, 24. april 2012
Generalforsamling i Støtteforeningen for Kulturstedet Lindegaarden 1.Valg af dirigent og referent 2.Godkendelse af dagsorden 3.Bestyrelsens beretning om.
Status for Det Internationale Kulturpanels arbejde Oplæg på Kulturseminaret 30. august 2011 ved Jesper Hermansen, formand for Det Internationale Kulturpanel.
Lokale grønne partnerskaber
Landsorganisationen i Danmark LO-fagbevægelsens synspunkt på en styrket indsats i forhold til efter- og videreuddannelse af voksne Oplæg på opstartskonference.
Teknik og videnskab for samfundet. Den polytekniske læreanstalt - Danmarks Tekniske Universitet (DTU) Oprettet af H.C. Ørsted i 1829 som Den Polytekniske.
GRUPPEARBEJDE Opsamling for København 27 grupper (ca. 6 pers. i hver gruppe)
DEN SELVEJENDE INSTITUTION (FOND) NYBORG IDRÆTS- & FRITIDSCENTER DEN ALMENNYTTIG FORENING NYBORG IDRÆTS- & FRITIDSCENTER HI - Campus 2014 – Fremtidens.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Workshop for forsvaret Kompetenceudvikling og samarbejde i lokalområdet – fra ord til handling.
Velkommen til Fællesledermøde. Program for i dag.
Orienteringsmøde Status for dispositionsforslag for Abdominalcenter og Inflammations-center i DNU-projektet
AKADEMIET FOR DE TEKNISKE VIDENSKABER ATV - Akademiet for de Tekniske Videnskaber Faggruppe Konstruktion og Produktion Formand Erling Stenby, professor,
Ekstraordinær Generalforsamling i Støtteforeningen for Kulturstedet Lindegaarden 1.Valg af dirigent og referent (Mikael) 2.Orientering om Fonden ”Den selvejende.
Skolens samarbejde med omverdenen Tanker og erfaringer fra Rudersdal Kommune Politiske møde om folkeskolen 3. december 2014 – Fredericia Martin Tinning.
Præsentation af Horsens Erhvervsråd VBI Park Breakfast Club.
Foreningen DFM-nøgletal 1 Handlingsplan 2004 DFM-nøgletal 2003 Diskette med spørgeskema udsendt februar Svarfrist 30. april Rapport primo juli Udvikling.
Etablering af regional MRSA-enhed cheflæge Hans Peder Graversen, afdelingschef Kvalitet og Sundhedsdata.
Teknik og videnskab for samfundet 50 års Jubilæumstræf for årgang 56 den 26. januar 2006.
Oplæg til LO Torsdag den 30. august 2007 Bedre vejledning og rådgivning.
Velkommen Første seminardag om RKV Den 23. februar 2010 i Silkeborg.
Velkommen til Netværk4U Velkommen til Netværk4U Netværk4U:  er en forening bestående af 50+’ere, der samarbejder i netværk for jobskabelse til sig selv.
Kompetencerejsen Program informationsmødet 14. maj Velkomst ved Henrik Hjortdal, SCKK Hvad karakteriserer et godt forskningsmiljø?
Velkommen til mødet imellem Brødeskov Lokalråd og foreningerne i Brødeskovområdet 6. okt
Prioritering og håndtering af kulturens mange muligheder Center for Ledelse og Styring.
Forskningsnetværk i Region Sjælland Yngre Læge Dag 2015.
Oplæg om PLO-K Om PLO-K’s organisering, økonomi, opgaver og roller, kontaktperson i PLO-R, samt om PLO’s kommuneudvalg.
Mød UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Præsentationens transcript:

Medlemsmøde 2 i BVU*net 30. august 2011 i Horsens 1. Præsentation af BVU*net og samarbejder Indledning, præsentation og indmeldelse i BVU*net Niels Haldor Bertelsen, SBi Formand for BVU*nets Koordineringsråd

1. Stiftelsen af BVU*net •Foreningen blev stiftet den 13/ på DTU •Foreningen er et tværfagligt samarbejde med videns-, uddannelses- og forskningsinstitutioner i byggeriet: 1.Arkitekt- og designskoler 2.Universiteter og ingeniørhøjskoler 3.Erhvervsakademier og professionshøjskoler 4.Erhvervsrettede uddannelser 5.Vidensinstitutioner •Centrale arbejdsfelter pt.: Produktivitet og digitalisering

2. Organisering af BVU*net •Vi er nu ved at organisere os og indmelde medlemmer •Samordning sker i Koordineringsråd på 12 medlemmer •Medlemsmøder – fx i dag - er formidlende og besluttende •Vi har oprettet hjemmesiden •Udvalg: Softwareindkøb til skoler og filnavngivning •Projektsamarbejder: IEE Skills-ansøgning og cuneco •TG’er: BIM, Bygningsdele, Uddannelse og Forankring •……

3. Indmeldelse i BVU*net •BVU*net vil gennem samarbejde styrke formidling, forsk- ning, innovation og udvikling samt deltagernes kompe- tencer og muligheder for at tilbyde læring og uddannelse •Indmeldelse jf. Medlemmer/Indmeldelsewww.bvunet.dk •Grundlag er samarbejdsaftalen af 13/ •Kontingent for 2012 foreslås til kr. pr. institution •Tilmelding fra i dag - Brug BVU-Indmeldelsesblanket og send den til sekretæren Christian Bolding

4. Medlemsmøde 2 - Dagsorden 1.Præsentation af BVU*net og samarbejder •Indledning, præsentation og indmeldelse •Softwareindkøb til skoler og filnavngivning •Energiuddannelsen i håndværksfagene – IEE Skills ansøgning •Cuneco (Center for produktivitet i byggeriet) hensigtserklæring 2. Samfundets ønsker til BVU*net ved EBST 3. Etablering af fire nye temagrupper i BVU*net •BIM-ydelser, Bygningsdele, Uddannelse og Regional forankring •Oplæg til arbejdsgrundlag, gruppearbejde og resultatresumé

5. BVU*Net Innovationsmodel