Bestyrelsens beretning 2010 Mundtlig

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Etablering af virksomhed
Advertisements

Gammelheds-Philosophy
Strategi-dage for redaktion, kursusudvalg, webmaster og bestyrelsen Kolding torsdag og fredag den 13/ Fagforum for Børnefysioterapi som specialebærende.
SFO Nydamskolen Medarbejderundersøgelse i Sønderborg Kommune 2012
PengeSpillet.
Bolig tiltag Gersagerparken i Greve. Økonomi •Tilskud Greve Kommune Kr i fire år ( ) •Husleje Mælkebøtten og Perlen Kr pr.
4/3/2017 Ændringer i forvaltningen af boligorganisationernes og afdelingernes økonomi.
Solvarmeprojekt MKV Ekstraordinær generalforsamling 5. Marts 2013.
direktør for Ældre- og Handicapforvaltningen, Aalborg kommune
Boligforeningernes strategi for samarbejde med biblioteker og medborgercentre ……
Handleplaner Repræsentantskabsmøde den 8. juni 2012.
Sønderjydsk Fodbolddommerklub Strategi 2009 – 2011.
De Aktive Kultur Samvær Fitness Netværk De Aktive Generalforsamling 16. maj 2012.
Junior til Junior Konceptet
Egebjergnettet Stiftende Generalforsamling for den midlertidige forening 24 oktober 2005.
Erhvervs- & Sponsorklub
Udvikling Fyn A/S – en ny vej til vækst på Fyn.
Lokalcenteret Rækker Mølle
ESCO Energy Service COmpany
Bolig selskabernes Landsforening– Almene lejeboliger - Maj/Juni Almene lejeboliger - Danmarkspanelet - Maj/Juni 2010.
Jesper Loose Smith Direktør i Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe – ca boliger Direktør fagforeningsejet ejendoms- og administrationsselskab i.
Velkommen til Generalforsamling i SAK 77 Tirsdag d Svømmecenter Nordvest.
UU Center Kolding Mentorprojekt i UU Kolding •Ide og finansiering •Ungepakke II •Samarbejdspartnere Taxameter - institutionsuafhængig.
Fælles forældremøde Thurø
26.2 Kapacitetsomkostninger
Præsentation af sæsonen 2012 i SSIF Cykling og et tilbageblik på det 2. år i cykelklubbens historie.
Et projekt i Beskæftigelsesafdelingen (BA) på Københavns Fængsler
KORINTH I.F. MULTIBANE.
For de kreative, nytænkende, sære, unormale og geniale tankegange.
Puljerådsmøde - Oliebranchens Miljøpulje marts 2011 Miljøpuljerådsmøde 25. marts 2011 Oliebranchens Miljøpulje 1.
NYHEDSBREV Årgang 8 Nummer 1, marts 2011 Bestyrelse Formand Jesper Holm, Bernstorfflund Allé 15, 2920 Charlottenlund, Kasserer Michael Ørnø,,
Den fremsynede virksomhedsledelse Hvilke udfordringer har Danmarks almene boliger? Styringsreform Moms på administration Konkurrenceevne Boligerne.
Gennemført af YouGov for Bolius Omnibus – mandag uge 31.
Seniorbofællesskaber
1 Wischmann Innovation © BESTYRELSENS OPGAVER. 2 Wischmann Innovation © - udvikle visioner, mål og strategi Det er generalforsamlingen, som godkender.
Velkommen til Grundkursus Tema 1
Økonomiseminar maj måned 2009 Mål: Langtidssikret fornuftig økonomi i SVØM. Skaffe nye indtægter i form af frie midler, som samlet set ikke belaster SVØMs.
Ekstraordinær generalforsamling 11. november 2004.
Mandag den 18. august Udedag Vi laver snobrød på bålet. Marianne fri Jens vikar.
Generalforsamling i Støtteforeningen for Kulturstedet Lindegaarden 1.Valg af dirigent og referent 2.Godkendelse af dagsorden 3.Bestyrelsens beretning om.
Udvikling i GODS Transporten Sammenfatningsrapport maj 2010.
SRF’s Generalforsamling 23. maj 2012 Landsformand Leo Holm Landsformandens beretning SRF Skattefaglig Forening 1.
NYHEDSBREV Årgang 3, Nummer 4, september 2006 Bestyrelse Formand Jesper Holm, Bernstorfflund Allé 15, 2920 Charlottenlund, Kasserer Birger.
Møde tirsdag den 1. december 2009 Kl hos Sydbank A/S, Aabenraa URS møde den 1. december 2009.
God ledelse og god bestyrelseskultur Ledelse og samarbejde Temamøde BL´s 6.kreds Den 11.November 2014.
Ekstraordinær Generalforsamling i Støtteforeningen for Kulturstedet Lindegaarden 1.Valg af dirigent og referent (Mikael) 2.Orientering om Fonden ”Den selvejende.
STABILITET I EN FORANDERLIG VERDEN Hvordan skal itSMF udvikle sig fremadrettet Michael Imhoff Nielsen
Introduktion til arbejdet som kasserer
Skanderborg Kommune Valgmøde 3. marts 2014 Baggrundsviden for at kunne varetage skolebestyrelsesarbejdet.
Malmö Festivalen har ca besøgende. Malmöfestivalen är en årlig festival i centrala Malmö. Festivalen är Nordens största stadsfestival med ca.
1 Budgetorientering 13. oktober 2010 v. Borgmester Flemming Eskildsen Kulturcenter Limfjord.
SOMMERHUS- TUR 2011 Velkommen til…. Årets tur foregår: Fredag den 3. juni kl til søndag den 5. juni kl
Egenbetaling på sygeplejeartikler til sårbehandling i Odder Kommune.
Hedebygadekaréen. Indledende tanker Grøn utopi Engagerede beboere Et særligt rum i forhold til resten af samfundet.
NYHEDSBREV Årgang 6, Nummer 1, marts 2009 Bestyrelse Formand Jesper Holm, Bernstorfflund Allé 15, 2920 Charlottenlund, Kasserer Michael Ørnø,
Preben Egebo Jagttegns lærer Nyjæger koordinator
Informationsmøde Velkomst 2.Orientering om økonomi på baggrund af de valgte modeller for indbetaling. 3.Spørgsmål + svar 4.Pause 5.Orientering.
Vores frivillighedspolitik Næstformand Mads Kildegaard Larsen.
Godkendte visioner og målsætninger Lejerbo Frederiksberg Maj 2015.
Nordsjællands smukkeste bane Fredensborg Golf Club – 19. september 2016 Medlemsmøde Nordsjællands smukkeste bane 1.
KAB’s målsætningsprogram 2015 – en støtte til jeres lokale arbejde.
Københavns Kogræsserlaug
Stramning i VO Lovforslag L200 fremsat 11. juni 2014
Sælg mere, og finansier din virksomhed. Med statsgaranti.
Orientering omkring Budget
Efterskoleforeningen
Nyhedsbrev Ladegårdsparken Nr
Føns Nærvarme Generalforsamling d. 24 april 2019
Vision 1- Lejerbo Herning
Generalforsamling 2019 Velkommen
Præsentationens transcript:

Bestyrelsens beretning 2010 Mundtlig Gersagerparken - et godt - trygt og aktivt sted at bo”

Eget boligselskab og administration Virksomhedsoverdragelsen 2011 var året, hvor vi fik fod under eget boligselskab Organisationsbestyrelsen har overtaget administrationen af BS61fra KBEA. Det er løbende foregået over de sidste 3 mdr. af 2010. Så den endelige overtagelse foregik pr. 1. januar 2011. De ansatte er dermed overgået til Organisationsbestyrelsen i BS61 med Per Felby som direktør. De relevante fagforbund har godkendt. Besparelse moms på 600.000 kr.

Direktøren er ansvarlig for den daglige drift i de 4 boligafdelinger. Organisation Repræsentantskabet vælges blandt bestyrelserne i de 3 boligafdelinger, der vælger en Organisationsbestyrelse. Består af 4 afdelinger Hedelyparken – Gersagerparken - Grønlykkeparken – Skoleholmen lille afdeling Organisationsbestyrelsen er juridisk ansvarlig for boligafdelingerne og ansætter direktør Direktøren er ansvarlig for den daglige drift i de 4 boligafdelinger. Skoleholmen

Regnskab Regnskabet for 2010 udviser et underskud på kr. 168.662,00. Dette skal dog ses i sammenhæng med, at der i året 2010 er afdraget kr. 600.000,00 på det overførte underskud fra tidligere år således, at den samlede gæld, der skal afvikles over de kommende år, er nedskrevet med kr. 431.338,00. Det er dog nødvendigt, at vi i de kommende år får styrket vores henlæggelser således, at vi kan imødegå de økonomiske udfordringer, som vi vil komme til at stå overfor i de kommende år.

SEAS NVE seneste nyt På et møde den 24. august med vores administration og SEAS NVE er følgende vedtaget: Resterende tilslutninger til parabolanlægget er sat i værk. Overgangen til ny platform er forløbet tilfredsstillende. Harddiskoptagere er under produktion og ankommer til Danmark i uge 40. Programpakker og priser forbliver uændrede. Fakturaer for bestilte programpakker for tiden efter 1. juli 2011 fremsendes snart. Forhandlinger om afklaring af betalingen for perioden før 1. juli 2011 vil muligvis føre til en nedskrivning af beløbet eller en mindelig afklaring heraf

Sponsorer Bestyrelsen har en ekstra dimension, når det gælder økonomi. Der gør det nemmere at være frivillig. Vi er det boligselskab der har flest sponsorer i Danmark. Seneste skud på stammen er Nordea, ATEA og Lions Club.

Sponsoraftale?

Presse. Gersagerparken har også utrolig mange gange været i pressen, med positiv omtale. Her er det ikke mindst ældreindkøb vagt pressens bevågenhed. En stor tak til Elbilcenteret Casper Svensson i Folehaven for sponsorat af El-bilen. Tak til beboerbladet og Sydkysten

Varmeværket Det er lykkedes , at holde priserne for varme nogenlunde i ro. Trods nogle ekstreme kolde vintre. Det skyldes to ting. Vi fyrer med affald, det er der blevet mere af VEKS har afviklet et lån der har bevirket en nedsættelse, som kommer forbrugeren til gode. 2011 ser også godt ud da vi har fået direkte tilslutning til Gersagerparken, og dermed undgår varmespild. Besparelse pr. år ca. 95.000 kr.

Sikkerhed Hvem betaler ? Når systemet er indfaset – luk aldrig nogen ind Dem der skal have nøgler har nøgler Hvem betaler ?

Nye standarder indenfor erhvervsrengøring, som holder vand SANIVA Facility A/S har den højeste kreditværdighed AAA 2010 Kreditrating AAA gives til virksomheder med meget solid økonomi og særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtigelser. AAA er derfor et kvalitetsstempel.

Kunst i Gersagerparken Maleriudstilling i Mælkebøtten, Gersagerparken 48. Der har været fernisering med en dobbelt udstilling, billederne af de to kunsterne Niels Veggerby & Jan Frydkjær kan ses til midt i januar. Maleriudstilling i Mælkebøtten, Gersagerparken 48, med Greve kunstneren Birgith Stradel 7. maj til 5. juni, hvor der blev serveret afrikansk mad, som et arrangement for kultur Husk !!!!!!!!!!! Fernisering den 3. September Kl. 13.00 -15.00 i Mælkebøtten Kunstner Carin Andersson

Aktiviteter Almene boligdage 2. 3. september Bella Center Det har været et usædvanligt travlt år, med utrolig mange tiltag og aktiviteter. Et aktivitetsudvalg der nærmest har ligget vandret igen i år med nye tiltag, flere klubber er etableret, Kunst – klubben, Zumba, Taekwondo, Hip Hop for børn, Krea – klubben, Musik og sang – klubben, Akvarie-klub, Petanque – klub, Senior – klub og 18+ Klub, Cykelklub, Stavgang og gymnastik + de kendte og etablerede klubber. Så, klublivet blomstre i Gersagerparken, og med kompetente mennesker ved roret. 2 rejser er det blevet til, Bornholm og Sønderjylland, og nyhedsbreve og aktivitetsblade der informativt omtaler de mange aktiviteter. Bestyrelsen takker alle de frivillige der gør Gersagerparken, ”aktivt og trygt til et godt sted at bo” og Gersagerparken er repræsenteret ved: Almene boligdage 2. 3. september Bella Center Tak til alle 147 facebook venner for positive tilbagemeldinger

En stor tak til: De ansatte i vores nye administrationen De ansatte medarbejdere i Gersagerparken Aktivitetsudvalget og de frivillige Samarbejdspartnere Velfærdsansatte Beboerne Hundeejerne Alle har været med til at gøre Gersagerparken til et pænt og unikt boligområde