Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Føns Nærvarme Generalforsamling d. 24 april 2019

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Føns Nærvarme Generalforsamling d. 24 april 2019"— Præsentationens transcript:

1 Føns Nærvarme Generalforsamling d. 24 april 2019
Det er lysten der driver værket - og flis!

2 Dagsorden: Indledning og valg af dirigent. Beretning for det forløbne regnskabsår. Fremlæggelse til godkendelse af den reviderede årsrapport. Orientering om budget for igangværende regnskabsår. Forslag fra bestyrelsen, herunder fremlæggelse af investeringsplan for det kommende år. Indkomne forslag fra andelshavere/energiaftagere. Valg af bestyrelsesmedlemmer: Michael og Per er på valg. – De modtager gerne genvalg Valg af suppleanter til bestyrelsen: Alex og Torben er på valg. Valg af ekstern revisor. Eventuelt.

3 Dagsorden: Indledning og valg af dirigent. Beretning for det forløbne regnskabsår. Fremlæggelse til godkendelse af den reviderede årsrapport. Orientering om budget for igangværende regnskabsår. Forslag fra bestyrelsen, herunder fremlæggelse af investeringsplan for det kommende år. Indkomne forslag fra andelshavere/energiaftagere. Valg af bestyrelsesmedlemmer: Michael og Per er på valg. – De modtager gerne genvalg Valg af suppleanter til bestyrelsen: Alex og Torben er på valg. Valg af ekstern revisor. Eventuelt.

4

5 Det 3. fulde driftsår er gået, og dette er vores 5
Det 3. fulde driftsår er gået, og dette er vores 5. ordinære generalforsamling

6 -Vi har produceret 997,4 mWh -Vi arbejder med kedlernes effektivitet. -Vi har haft store omkostninger til reparationer – det er fortsat i 1. kvartal 2019

7 Et korps på 9 frivillige passer værket, skiftevis 1 uge ad gangen.
Arbejdsopgaverne indebærer: Passe vagttelefon. daglig kontrol af forbrug, varme- parametre mm. Håndtering af aske. Påfyldning af flis. Forfaldende oprydning, vedligehold, rengøring mm.

8 På nuværende tidspunkt fyrer vi med flis, der er hugget på stedet.
Stammer leveres og flises ind i flislageret. Vi arbejder på at ændre dette, for at optimere vores produktion.

9 Ved opstart i 2015 var vi 43 husstande, nu er vi 47
Ved opstart i 2015 var vi 43 husstande, nu er vi 47. De fleste forbrugere skiftede fra oliefyr. Potentialet på den nuværende hovedledning er 79 husstande.

10

11 Vision og formål: Selskabets hovedformål er at etablere og drive energiforsyningsanlæg og distribuere energi i forsyningsområdet. Selskabet skal tilstræbe, at energi produceres på vedvarende energikilder, i den udstrækning økonomi og teknisk robusthed gør det attraktivt.

12 Vi skal være endnu mere grønne- og det bliver vi.

13 Føns Nærvarme og omverdnen.

14 Vi har i fællesskab sparet atmosfæren for 280 tons CO2 om året.

15 Dagsorden: Indledning og valg af dirigent. Beretning for det forløbne regnskabsår. Fremlæggelse til godkendelse af den reviderede årsrapport. Orientering om budget for igangværende regnskabsår. Forslag fra bestyrelsen, herunder fremlæggelse af investeringsplan for det kommende år. Indkomne forslag fra andelshavere/energiaftagere. Valg af bestyrelsesmedlemmer: Michael og Per er på valg. – De modtager gerne genvalg Valg af suppleanter til bestyrelsen: Alex og Torben er på valg. Valg af ekstern revisor. Eventuelt.

16 Dagsorden: Indledning og valg af dirigent. Beretning for det forløbne regnskabsår. Fremlæggelse til godkendelse af den reviderede årsrapport. Orientering om budget for igangværende regnskabsår. Forslag fra bestyrelsen, herunder fremlæggelse af investeringsplan for det kommende år. Indkomne forslag fra andelshavere/energiaftagere. Valg af bestyrelsesmedlemmer: Michael og Per er på valg. – De modtager gerne genvalg Valg af suppleanter til bestyrelsen: Alex og Torben er på valg. Valg af ekstern revisor. Eventuelt.

17 Dagsorden: Indledning og valg af dirigent. Beretning for det forløbne regnskabsår. Fremlæggelse til godkendelse af den reviderede årsrapport. Orientering om budget for igangværende regnskabsår. Forslag fra bestyrelsen, herunder fremlæggelse af investeringsplan for det kommende år. Indkomne forslag fra andelshavere/energiaftagere. Valg af bestyrelsesmedlemmer: Michael og Per er på valg. – De modtager gerne genvalg Valg af suppleanter til bestyrelsen: Alex og Torben er på valg. Valg af ekstern revisor. Eventuelt.

18 Føns Nærvarme - Investeringsbudget 2019. Kr. ekskl. moms
Transportør til flis/træpiller kr I alt kr Eventuel etablering af nye stik

19 Dagsorden: Indledning og valg af dirigent. Beretning for det forløbne regnskabsår. Fremlæggelse til godkendelse af den reviderede årsrapport. Orientering om budget for igangværende regnskabsår. Forslag fra bestyrelsen, herunder fremlæggelse af investeringsplan for det kommende år. Indkomne forslag fra andelshavere/energiaftagere. Valg af bestyrelsesmedlemmer: Michael og Per er på valg. – De modtager gerne genvalg Valg af suppleanter til bestyrelsen: Alex og Torben er på valg. Valg af ekstern revisor. Eventuelt.

20 Forslag fra andelshaver:
”Varsel om ændringer af tariffer skal udsendes mindst 3 måneder før de træder i kraft”

21 Dagsorden: Indledning og valg af dirigent. Beretning for det forløbne regnskabsår. Fremlæggelse til godkendelse af den reviderede årsrapport. Orientering om budget for igangværende regnskabsår. Forslag fra bestyrelsen, herunder fremlæggelse af investeringsplan for det kommende år. Indkomne forslag fra andelshavere/energiaftagere. Valg af bestyrelsesmedlemmer: Michael og Per er på valg. – De modtager gerne genvalg Valg af suppleanter til bestyrelsen: Alex og Torben er på valg. Valg af ekstern revisor. Eventuelt.

22 Dagsorden: Indledning og valg af dirigent. Beretning for det forløbne regnskabsår. Fremlæggelse til godkendelse af den reviderede årsrapport. Orientering om budget for igangværende regnskabsår. Forslag fra bestyrelsen, herunder fremlæggelse af investeringsplan for det kommende år. Indkomne forslag fra andelshavere/energiaftagere. Valg af bestyrelsesmedlemmer: Michael og Per er på valg. – De modtager gerne genvalg Valg af suppleanter til bestyrelsen: Alex og Torben er på valg. Valg af ekstern revisor. Eventuelt.

23 Dagsorden: Indledning og valg af dirigent. Beretning for det forløbne regnskabsår. Fremlæggelse til godkendelse af den reviderede årsrapport. Orientering om budget for igangværende regnskabsår. Forslag fra bestyrelsen, herunder fremlæggelse af investeringsplan for det kommende år. Indkomne forslag fra andelshavere/energiaftagere. Valg af bestyrelsesmedlemmer: Michael og Per er på valg. – De modtager genvalg Valg af suppleanter til bestyrelsen: Alex og Torben er på valg. Valg af ekstern revisor. Eventuelt.

24 Dagsorden: Indledning og valg af dirigent. Beretning for det forløbne regnskabsår. Fremlæggelse til godkendelse af den reviderede årsrapport. Orientering om budget for igangværende regnskabsår. Forslag fra bestyrelsen, herunder fremlæggelse af investeringsplan for det kommende år. Indkomne forslag fra andelshavere/energiaftagere. Valg af bestyrelsesmedlemmer: Michael og Per er på valg. – De modtager gerne genvalg Valg af suppleanter til bestyrelsen: Alex og Torben er på valg. Valg af ekstern revisor. Eventuelt.


Download ppt "Føns Nærvarme Generalforsamling d. 24 april 2019"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google