“Hvor er e-læring på vej hen?”

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vi præsenterer SLIDEPLAYER.DK
Advertisements

Mellemtrin EMU.
E-læremiddeler til brug for differentiering Undervisnings-
Om os  Skjoldholm Forlag er et nystartet forlag som er netbaseret.  Her udgives der bøger indenfor forskellige kategorier, projekter, undervisningsmaterialer.
Balanced Scorecard i Dansk Landbrugsrådgivning
PengeSpillet.
E-Læring Gruppe #3. Definition af E-læring Udgangspunktet med E-læring er, at læringsprocessen bliver individuel og der bliver taget højde for den enkeltes.
Statusrapport Statens Arkiver Danmark Nordisk ekspertseminar, Reykjavik den 2. december 2008.
1 Konsulentvirksomhed Økonomi og Ledelse Borgerinddragelse og udvikling af lokaldemokratiet i de ny kommuner Om udvikling af en demokratistrategi og eksempler.
Udvikling af BtB-salgsorganisationer
Beretning for år 2001 Fremtiden.
”E-LÆRINGSRESSOURCER” Anne-Grete Roelof René Virtuel læring lyd*tale*billeder*video*handling.
Folkeskolen - fagblad for undervisere
Gruppe 1 Mathias Hasselstrøm Rasmus Schnefeld Mikkel Larsen
Markedsvurdering.
iBøger og didaktisk design
Portfolio -hvordan man arbejder med portfolio i billedkunstundervisningen og til eksamen.
Kildekritik – kort fortalt
Præsentation af e-takeaway.dk
Oversigt over artikler
Tools og Clil4U er blevet oprettet med støtte fra EU. Denne publikation afspejler kun ophavsmandens synspunkter, og EU kan ikke blive holdt ansvarligt.
18. april 2002Q-udvikling af e-læring Kvalitetsudvikling af e-læring i Videregående Voksenuddannelse v. Centerchef Michael Lund-Larsen Århus
En ambition for skolerne i Hillerød SB formændene i Hillerød Materiale fra mødet
Brugernes kreativitet - Kreative processer i innovation med inddragelse af brugerne Ditte og Marianne Den 8. februar 2007.
Sammenhængskraft som dynamo i klasserummet
Ø90 Online service og uddannelse
Introduktion til Access (Access, del 1)
”5 skarpe” – om udvikling af løsningerne Spørg kun borgerne om det, der er behov for – og genbrug data Skriv så det kan forstås – men kun når det er nødvendigt.
Online markedsføring og e-handel Voxeværket – Uge21.
SpecialKøbmande n’s historie 40 år gammel butik Primære produkter var kaffe, te, krydderier og specialiteter “Gammeldags” butik med høj kvalitet og service.
Projekt e-læring & KVUC flex Oplæg VUC Storstrøm
Projekt e-læring E-fokus konference Stig Pedersen (KVUC)
Succesrige virksomeder
1 Vi har brug for mange virtuelle læringsfunktionaliteter – og når vi har dem kan vi tage dem for givet og glemme dem for en stund - først herefter kan.
State of the union INDKØB INFRASTRUKTUR FORMIDLING UDVIKLING.
RUMLO- arbejdsgruppen vedr. rettigheder og standarder Løsningskrav, scenarier og kommenterede links.
Kompetencekrav, Fase 1 Oversigt over kompetencekrav til deltagerne i Flipped Learning.
Bog & idé Af: Gruppe 4.
FORHANDLING.NET. Forhandling i individuelle arbejdsforhold FORHANDLING.NET Det handler om at skabe merværdi Interessebaseret forhandling handler om at.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Økonomi og Jura Ø90 Online Ø90-Opgørelse og arbejdsgange Kursus efterår 2005 Helle Hovgaard Ledende økonomikonsulent.
Velkommen til ”Billeder i publikumskatalogen” Søren Ærendahl Mikkelsen
Digitale læremidler som indkøbsområde Erik Schou, vicedirektør v
1 IBC EUROFORUM Introduktion til konferencen: Kravspecifikationer Grundlaget for succesfulde IT-projekter Otto Vinter SPI Projektleder, DELTA,
Introduktion til Access (Access, del 1). RHS – Informationsteknologi – Fra design til udvikling Vi ved nu, hvordan vi finder et design for en database,
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Design af KVIK-selvevaluering Tovholderens rolle og opgaver 17. januar 2007.
Produkt præsentation Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
Operativsystemer, processor og tråde. Disposition Operativsystem Kerne funktionalitet Presser og adresserum Tråde.
Client / Server teknologi Eksamensteori Anbefaling: Tag notater.
FTF FTF er danskere − FTF er hovedorganisation for offentligt og privat ansatte. − FTF har 81 medlemsorganisationer. − FTF er.
Forretnings innovation ! 1/15 Det overordnede mål er værdiskabelse i virksomheder Metoder til afklaring af hvilke veje der skal følges. Idé og Udviklingshuset.
Vejledning og undervisning UUV har som forsøg undervist i 6 moduler udviklet til Uddannelse og Job. I alt 46 lektioner, heraf fire lektioner som forlagt.
Med LADEGAARD Nordic A/S
Biblioteket Hvem er jeg? Michel Steen-Hansen –Direktør i Danmarks Biblioteksforening –Tidligere bibliotekschef i Slagelse og Ringsted –Fortidsforsker.
VI VIL GENBRUGEVI VIL DELEVÆRKTØJER Fortæl, hvordan I har brugt den oprindelig innovation Fejr gevinsterne med jeres egen organisation Spred den nye innovation.
©Projektstyring – Projektledelse i praksis (2.udg.) Steen Thorborg (red.) Hans Reitzels Forlag, 2013.
©Projektstyring – Projektledelse i praksis (2.udg.) Steen Thorborg (red.) Hans Reitzels Forlag, 2013.
Præsentation af Refurb
Arbejdsforhold Ansat hos Sanistål 2 Karrieremuligheder 3
© Pædagogik og skoleledelse. Anders Balle (red. )
©Projektstyring – Projektledelse i praksis (2.udg.)
Om Ny Læring - didaktik, oplevelseslitteratur og publicering v
© Pædagogik og skoleledelse. Anders Balle (red. )
STAGE TIME IS WEALTH TIME
Styregruppemøde 7. november 2011
Forbedringsmodellen Test og læring Hvad ønsker vi at opnå? Mål
Tools og Clil4U er blevet oprettet med støtte fra EU
Tilstedeværelsesundervisning
Modul 4: ”Tekstbehandling 2”
Projektet. Projektet Projektet Ålborg: (E-læringsprodukt) Øge de studerendes kendskab til bibliotekets kernedatabaser CBS: (E-læringsprodukt) Støtte.
Læringsmål og niveaubeskrivelser
Præsentationens transcript:

“Hvor er e-læring på vej hen?” Mikkel Dall, IT-redaktør

Disposition Kort om Systime E-læring målsætninger E-læring - hvor er Systime? (1. trin) Hvor er e-læring på vej hen? (2. trin)

Kort om Systime Forlag i Århus Udgiver undervisningsmateriale til ungdomsuddanelserne Udgiver og sæger bøger, e-bøger, websites, moduler Salg via egen online butik på www.systime.dk 22 ansatte Ejet af Gyldendal

E-læring målsætninger Bedste læringsressourcer online til brug på ungdomsuddannelserne (kvalitet/nytteværdi/nytænkning/læring) Dynamiske udgivelser med stort udvidelsespotentiale (fleksibilitet/ nyhedsværdi) Glade forfattere der brænder for indhold på nettet (begejstring/nytteværdi) Hurtig, billig og nem oprettelse og salg af nye online materialer (e-nøgle) (økonomi/genbrug) Bedre gennemsigtighed med forfatternes arbejde for red. (gennemsigtighed/projektledelse/proces)

E-læring - hvor er Systime? (1. trin) Fokus på udvikling af model for salg af online læringsmaterialer til brugerne (Systimes e-nøgle, Mit Systime) Enkeltbrugerlicenser (ikke skolelicenser) Undersøgelse og valg af forfatterværktøjer til udvikling af indhold (CMS) Primært webbaseret indhold - > ikke cd-rom Vinder af 3. plads ved årets e-handelspris i kategorien bedste e-service Lad os se nærmere på e-nøglekonceptet...

Hvor er e-læring på vej hen? (2. trin) Højere grad af brugerinddragelse Produkter = processer (blogs) Det kommunikerende forlag Viderudvikling af e-nøglen Bedre brug af video – videoforelæsninger E-nøglen, Mit Systime og LMS-systemer (SCORM?) E-læringsmateriale -> Kursusforløb/kursusudbyder? ...