NORDVAND Får vi en vej igen?

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gammelheds-Philosophy
Advertisements

MÆRKELIGT ! Her er en lille matematisk øvelse, som helt sikkert
Forestil dig en landsby, hvor der bor 100 mennesker
Ansøgning om etablering af faskine
Ansøgning om etablering af faskine
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Kloakering af sommerhusområdet i Sømarken
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Klimasikring og nedsivning af regnvand på egen grund
PengeSpillet.
Kenneth Bøgh Andersen Hvis du skulle give et råd til en spirende forfatter, hvad ville det så være? Jeg kan give tre: Skriv, skriv og skriv! Det gamle.
Ansøgning om etablering af faskine
Regnvand og spildevand i Hellerup Maglegård grundejerforening
Hvad er VIP for noget? Projekt-VIP (Viden- og InnovationsPartnerskaber) handler om at skabe tværprofessionelle partnerskaber, der baner vejen for udvikling.
Trin 1: Vand ind i ’Kassen’
Skybrud i Kokkedal d. 18/ Iagttagelser af problemer med Oversvømmelser i foreningens område. Ved bestyrelsesmedlem: Torben Strange Jensen.
NORDVAND Regnvand og spildevand i Ordrup-Charlottenlund
Camp. Energizer: Hvornår fik du sidst en god ide? 10 min.
Det er trist at blive gammel
”MODEL SØPASSAGEN” - En model til hvordan også INDSÆT FORENINGSNAVN HER kan blive et CO2-neutralt sted Denne præsentation er tiltænkt initiativtagere.
Tekniske installationer Forsyningsledninger
Realtidsstyring af spildevandssystemer “Smart software solutions”
Hvorfor skal spildevand renses
NORDVAND Regnvand og spildevand i Gentofte sogn
NORDVAND Regnvand og spildevand i Klampenborg- Skovshoved
Asfaltering 2006 Forslag fra bestyrelsen. Fuldstændig asfaltering 2006  Bestyrelsen hyrede i oktober 2005 firmaet Hartvig Consult til at lave en uafhængig.
Mahvina Hvad kan vi gøre?
Hører byplanlægning og eksport sammen?
Klimatilpasningsplan
Fra planer til løsninger: Den politiske proces og dens aktører v. Lisbeth Winther (K) formand for Teknik- og Miljøudvalget i Gentofte Kommune.
Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto Muligheder for samfinansiering.
FC HUSET - et konferencesystem som First Class er li’som et hus, der arbejdes og samarbejdes i. Denne lille Power Point forsøger at beskrive First Class.
26.3 Variable omkostninger
Gråskala.
KLIMATILPASNING I KØBENHAVN - FRA PLAN TIL VIRKELIGHED
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Helle Ulrichsen Screening i et organisatorisk perspektiv Hvad er konsekvenserne af indførelse af screeningsprogrammer?
”MODEL SØPASSAGEN” - En model til hvordan også INDSÆT FORENINGSNAVN HER kan blive et CO2-neutralt sted.
Velkommen Til informationsmøde om
Erasmus-pladser - Hvad er det? Og hvordan kommer jeg afsted?
Prisen for efterfølgelse – vi du betale den?. Teksten til 3. søndag eft. Trinitatis v25 Store skarer fulgtes med Jesus, og han vendte sig om og sagde.
Kloakering i den spredte bebyggelse
Blødgøring nytænkning af forsyningskonceptet HOFOR
Lidt baggrund 1 Aars Varmeværk ano 2014 Etableret i Forsyner 5300 forbrugere i 4 byer. Affaldskapacitet: ton per år Alternative brændselstyper,
Juridiske udfordringer
VE til procesordningen Hjallerup Fjernvarme Temadag 11. december 2014
NORDVAND Klimatilpasnings projekt ved Gentofterenden Ved Carsten Nystrup, Direktør Nordvand a/s.
Klimaklar i Skibhus Bag om projektet
Kloakfornyelse i Thorsø Borgermøde 19. januar 2015
Forsyning Ballerup Vandspejlet. Forsyning Ballerup og Vandspejlet Vi har brug for jeres hjælp til at finde nye, sjove og brugbare løsninger.
Separatkloakering Kirke Hyllinge
Samfundsmæssige betydning af klimaændringer indenfor landbruget Brian H. Jacobsen, FOI, KU (KVL)
I dag er det sidste skoledag - hurra, hurra, hurra!
Regnvandshåndtering i dit område
Teglvænget, Dannebrogsvej m.fl. - Nu
Information om anlæggelse af Bassinledning langs Kystvejen
Informationsmøde Velkomst 2.Orientering om økonomi på baggrund af de valgte modeller for indbetaling. 3.Spørgsmål + svar 4.Pause 5.Orientering.
Klimatilpasning i København Jan Burgdorf Nielsen Center for Park og Natur Klimatilpasning i Københavns Kommune Amager Vest og Amager Øst Lokaludvalg den.
Kloakering af sommerhusområdet i Sømarken
Skab plads til regnvand … på de private fællesveje Kåre Press-Kristensen Chefkonsulent, PKP Regnvandsteknik Tlf /
Sygedagpenge og ferie Du kan ikke modtage sygedagpenge under ferie, uanset om ferien afholdes i ind- eller udland. Lav altid en aftale med din sagsbehandler.
Hovborg Borgermøde d. 16. marts 2017
Sommerhus kloakering Odsherred
Velkommen.
Kloakering og udskiftning af vandledninger
Hovborg Borgermøde d. 16. marts 2017
Kloakmesterdag, Herning Vand 8. februar 2019
Kloakfornyelse på Kirketoftvej og Skovbakkevej
Præsentationens transcript:

NORDVAND Får vi en vej igen? Ved Bo Brøndum Pedersen, projektleder Nordvand

Gyngemosens Østlige Opland Helt opland bestående af Gladsaxe Idrætspark, Marielyst og Grønnemosekvarteret Vandets vej, via åbent spildevandsbassin Oversvømmelser ved skybrud

Hvor er vi nu!!! Nedsivning af regnvand i gang I gang, bliver færdig til sommer Nye vandledninger færdige Nyt lukket spildevandsbassin i vej Færdigt Nye regnvands ledninger 50%, vi går snart i gang med fortove Bassin + cykelsti Åbner 8 maj Regnvands Søer klar i maj Anlæg af nyt bassin i 2014/15

Hvad sker der hos jer… Hovedledninger færdige: Nordtoftevej (95%) Grønnemosen (95%) Dalen (100%) Skolesvinget (100%) Daltoftevej (70%) Højvangen (40%) Holmevej (0%)

Hvad sker der hos jer… Stikledninger færdige: Nordtoftevej (60%) Grønnemosen (95%) Dalen (0%) Skolesvinget (100%) Daltoftevej (10%) Højvangen (20%) Holmevej (0%)

Hvide Kaniner… Mosen… Fortovene og vejene som forsvandt TDC kabler…

Tre muligheder for grundejerne  I gør ingenting, I bliver på den gamle kloak I separerer regnvand hos jer selv og enten Håndterer det på egen grund Leder det til den nye ledning i vejen

Hvis I bliver på det gamle system: Ingen udgifter, men I må leve med at vi stadigvæk roder og larmer  Jeres regnvand vil forsat blive blandet med spildevand og blive pumpet til Renseanlæg, hvorefter det ”renset” vil blive ledt til Øresund Ingen ekstra udgifter til afledning som reglerne er i øjeblikket hvor der kun betales efter hvor meget vand i køber…

Håndter selv  Nordtoftevej 57 Kræver at nedsivningsforhold er i orden Kræver ansøgning Miljømæssigt bedst Mulighed for tilbagebetaling af del af tilslutningsbidrag

”Økonomisk tilskud” til håndtering af regnvand på egen grund Nordvand tilbagebetaler en del af tilslutningsbidraget – som et engangsbeløb Mellem 50 og 100 % af regnvandet skal håndteres på egen grund Engangsbeløbet på godt 23.000 kr. i 2014 ved 100 % håndtering Under 100 % får man tilbagebetalt forholdsmæssigt

Kom på den nye ledning Skab mulighed for at sikre kælder m.m. med et højvandslukke Lad vandet løbe selv, eller pump det væk Lav en aftale nu om at du kobler på inden for 5 år, så gør vi alt klar til dig ude i vejen med det samme… Få evt. et privat tilbud fra vores entreprenør.

Hvad er husejerens eget ansvar? Der er dit ansvar at sikre en afledning af spildevand fra kælderen i dit hus. Nordvand er ansvarlig for afledning af spildevand fra stueplanen af dit hus. Der er derfor også dit ansvar som husejer at sikre din kælder mod oversvømmelser fra et overbelastet kloaksystem pga. skybrud. Du kan f. eks. etablere en højvandslukke.

Hvad sker der tilsidst? Efterfølgende renoverer vi den gamle ledning med en strømpe (2014/15)

Hvad sker der nu? Gladsaxe Kommune lægger sidste asfalt i 2015 så lapper og sætninger forsvinder

Tak for ordet!