Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Forsyning Ballerup Vandspejlet. Forsyning Ballerup og Vandspejlet Vi har brug for jeres hjælp til at finde nye, sjove og brugbare løsninger.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Forsyning Ballerup Vandspejlet. Forsyning Ballerup og Vandspejlet Vi har brug for jeres hjælp til at finde nye, sjove og brugbare løsninger."— Præsentationens transcript:

1 Forsyning Ballerup Vandspejlet

2 Forsyning Ballerup og Vandspejlet Vi har brug for jeres hjælp til at finde nye, sjove og brugbare løsninger.

3 Vand Ansvaret for rensning af spildevand ligger hos Måløv Renseanlæg, hvor undervisnings centeret Vandspejlet ligger. Hvor løber vandet hen når det regner? Forsyning Ballerup har ansvaret for forsyning af drikkevand og afledning af spildevand i Ballerup Kommune.

4 Rensning af spildevand Vandspejlet vil gerne fortælle jer, hvad vi gør for at rense spildevandet. Når I har hørt det, så er I klar til at hjælpe os med at løse en af vores store udfordringer.

5 Oversvømmelser I de sidste 10 år har regnvandet være mere ekstremt, hvilket har medført større risiko for oversvømmelser med spildevand fortyndet med regnvand. Det ser ud til at stigningen af regnskyl vil fortsætte fremover. Klimaændringerne forventes at medføre flere kraftige regnskyl. Under større regnskyl kommer der så meget vand, at kloakkerne ikke kan følge med. Dette kan blive en udfordring for renseanlægget.

6 Udfordringen Kom med et forslag til hvordan vi kan begrænse eller forsinke mængden af regnvand i kloakkerne.

7 Hjælp til udfordringen fra biblioteket vandspejlet.dk Faktalink.dk (Kræver unilogin) (søg på klimaforandring) På DMI’s hjemmeside http://www.dmi.dk/laer- om/temaer/vejr/ filmklip dr.dk/skole/Natur+og+teknik/Luft+og+ miljø/luft-og-miljo.htm (kræver unilogin).


Download ppt "Forsyning Ballerup Vandspejlet. Forsyning Ballerup og Vandspejlet Vi har brug for jeres hjælp til at finde nye, sjove og brugbare løsninger."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google