Præsentation af fælles proces myndighed og Familiehus

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Helhedsorienteret indsats Møde i økonomiudvalget 8. februar 2016.
Advertisements

SPOT på dansk v/ Uddannelsesleder Helle Rasmussen Sundhed og Omsorg – Aarhus Kommune.
Titeldias med kant Indsæt TITEL og EMNE 1. Klik på fanen INDSÆT i topmenuen 2. Klik på Sidehoved og Sidefod 3. Dobbeltklik i feltet med INDSÆT TITEL og.
Velfærdseksperimentarium, Odense Samarbejdsforum for frivilligt socialt arbejde Den 14. marts 2013.
Socialtilsyn Midt SL februar Socialtilsyn Midt – hvorfor er vi her? Vi gør en forskel for de mest udsatte borgere i Danmark! Vi garanterer, at der.
24. November 2014 Ved Arbejdsmarkedschef Torben Bahn Petersen.
Henvendelse om bekymring -evt. som underretning Iværksættelse Afslutning Afklaring Undersøgelse § 50 el. psykologfaglig Handleplan udarbejdes Afgørelse.
Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Erfaringer med klinisk enhed og visitation til rehabiliteringsteam Tirsdag den 22. oktober 2013.
Socialpsykiatri og Udsatte Voksne Sociale Forhold og Beskæftigelse Når de unge er psykisk syge Det regionale beskæftigelsesråd 4. april 2011 v/ Niels Schwartz,
ERFARINGER MED AT STØTTE DET TVÆRSEKTORIELLE SAMARBEJDE MELLEM DANSKE KOMMUNER OG POLITI Oplæg NFBO 22 – 25 maj 2016 Birgitte Roth Hansen, specialkonsulent.
Albertslund Kommune Nordmarks Allé 2620 Albertslund T F Temamøde om underretninger.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Netværksmøde for Teamledere aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere Onsdag den 10. december 2014.
Tværfaglig tænkning i opgaveløsningen Bente Nissen, seniorkonsulent Cabi Korsør d hvordan spiller vi hinanden gode?
Indsæt billede i vinge: Gå ind under Indsæt > Billede > Fra fil Placer billedet, så det ønskede udsnit dækker vingen. (Det kan være nødvendigt at forstørre.
NETVÆRKSMØDE 19. MAJ 2016 BRITT JENSEN. FÆLLES SAMTALERNE ”3 DELTAGERE OG 3 VINDERE”
Det regionale Beskæftigelsesråd Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Velkommen til netværksmøde om virksomhedsindsatsen.
Det regionale projekt ”Bristede Drømme-Nyt håb” - Status november 2013.
Ny chance til alle. ”Den gode histories dag” Kort præsentation: Karen Breumsø teamkoordinator i team 4-5 Jobcenter Varde. Team 4-5 består af 8 rådgivere,
Forebyggelse og tidlig opsporing af overgreb mod børn og unge i dagtilbud, på skoler og anbringelsessteder NFBO konferencen, Nuuk, august 2014 Merete Bonde.
TOBS Indførelse af Tidlig Opsporing af Begyndende Sygdom i primærsektoren. Mette Unger Gravgaard Sygeplejerske i specialteamet Favrskov Kommune Lene Gravgaard.
Helhedsorienteret indsats. Kolding kommune. Bettina Beyer, projektleder af projekt helhedsorienteret indsats Kolding kommune.
”Brug for alle” Temamøde den 18. juni Hvor var det vi startede?  Stor stigning i antallet af personer i målgruppen på passiv offentlig forsørgelse.
IT understøttelse af tidlig opsporing Jacob Fisker, Konsulent i Digitalisering, Magistratsafdelingen for Sundhed & Omsorg, Aarhus Kommune.
Temadag om ungdomskriminalitet 11. december 2008 Eigtveds Pakhus Opponering om principper for forebyggelse Ved formand for Børne- og Kulturchefforeningen.
Handleplansarbejde Opstart af udarbejdelse af handleplan 2 2 Borger 1 1 henvender sig til kommunen Deltagelse i handleplansmøde
Modelprojekterne KVIS og KVIK KVIS Koordineret virksomhedsrettet indsats for sygedagpengemodtagere match 2 KVIK Koordineret virksomhedsrettet indsats for.
SERVICESTYRELSEN 9.DECEMBER 2009 Faglighed og metoder i håndteringen af unges brug af rusmidler.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Brug for alle – elementerne i indsatsen v/ kontorchef Marianne Sumborg.
Brug for alle - Økonomi, ansøgning og evaluering.
Udfold talenterne! - og vind ekstra ressourcer Et dialogværktøj til ledelsesgruppen.
Paradokser og Dilemmaer
Forslag fra arbejdsgrupperne
Høje-Taastrup Kommune er kendt for sine stærke lokalsamfund, hvor det er attraktivt at være frivillig, og hvor borgerne er aktivt engagerede, har indflydelse.
Hvordan ved MUS? Anvend uddybende redskaber i RMUK og e. dok FØR
Hvor gør du af din bekymring for dit barns skolegang?
Program for Netværksdage onsdag d. 23.november 2016
Præsentation af metodehåndbog for virksomhedsservice
Et fælles grundlag for forældresamarbejde Et godt samspil mellem forældrene og de ansatte i dagtilbud og på skolerne er en styrke i den lokale indsats.
THY Business Breakfast.
På job i samskabelsessamfundet -Udfordringer og muligheder
Mine spilområder Faglig og kompetencemæssig koordination og synergi
Frivilligheden i Vordingborg
Oplæg på Det Centrale Handicapråds årsmøde 2017
Hvorfor et FUEL projekt? Hvad indeholder det? Hvad er målene? Planen?
Pædagogisk praksis Østerhåbskolen
Kvalitetspolitik i Natur og Miljø:
(s. 1) De projekterende og udførende sammen med bygherren gennemgår grundigt og udfordrer projektet i overgangen fra projektering til udførelse. Ved projektoptimering.
Samrådet september 2012.
- Spot på snusepraktikker
Tværfagligt samarbejde om udsatte unge
Etablering af en Socialstyrelse
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
Rammer for bedre hverdagsrehabilitering
Inklusion i Folkeskolen
- Fælles forståelse af kerneopgaven
Kvalitet i dagtilbud Pointer fra forskning Juni 2017
Hvilke punkter vil jeg komme ind på?
- Fokus på hvordan vi sammen kan styrke løsningen af kerneopgaven.
PROJEKTLEDERENS PERSPEKTIV
Tendenser i forældresamarbejdet
samarbejdsaftalen for traumatiserede flygtninge og krigsveteraner
Skolebestyrelsesmøde
Tværfagligdag 7. November 2018                                                                                                                     
Afdækning og forhandlinger med BUF og SKK
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Udvikling af centralbiblioteket
Elevtrivsel Gymnasier og VUC'er 2018
Sammenhængende borgerforløb i Furesø Styring på tværs
NÅR DIT BARN SKAL HAVE ET TILBUD OM SKOLEFLEX, TILBAGESLUSNINGSFLEX
Præsentationens transcript:

Præsentation af fælles proces myndighed og Familiehus

27. august 2019 Særlig fokus på sårbare og udsatte børn, unge og familier – organisatoriske og borgerrettede mål Styrke et endnu tættere samarbejde mellem ressourceområderne og almenområdet Styrke tidligere opsporing og rettidige og matchende indsatser Styrke kontakt til og inddragelse samt aktivering af familie og netværk Understøtte familiernes potentiale som beslutningsdygtige, selvhjulpne og selvforsørgende familier Understøtte og fastholde børn og unge i skolegang, uddannelse og job Ambition Understøtte alle børn og unges muligheder for at leve et normalt, trygt og meningsfyldt hverdagsliv med skolegang, uddannelse og job, med tilknytning til familie, netværk og nærmiljø.

27. august 2019 Forventet effekt Ved at placere myndighed og udfører i samme teams, er der et langt bedre fundament for samarbejdet om handleplanen, med familien og det fagprofessionelle felt Et bedre flow og progression, da alle arbejder sammen om fastsatte mål, vurderer progressionen og justerer indsatsen, så hurtigt som nødvendigt Et tværfagligt team mellem myndighed og udfører sikrer en bedre helhedsorienteret og tværfaglig proces, fordi teamet er hinandens daglige kollegaer og samarbejdspartnere, og fordi sagen nu deles i teamet som vores sag Familien skal være i centrum og arbejdet tager udgangspunkt i familiens drømme og ønsker for fremtiden / at få skabt et bedre grundlag for reel samskabelse med familien og netværket Teamstrukturen giver en bedre udnyttelse af ressourcer og mindre sårbarhed ved medarbejderskift og sygdom Familien har altid en livline – og alle er informeret og kan tage over (dog ikke myndighedsafgørelser)

Fælles afsæt og inddragelse Ny organisering 27. august 2019 Processen frem til jul September Oktober November December Forarbejdet - Analyse af kapacitet, behov, økonomi og kompetencer - Strateginotatet udbredes, kerneopgaven highlightes - Processen gøres klar - Fælles start MED processen Fælles afsæt og inddragelse - MED om præsentation af indhold på temadage - Fælles start på et fælles afdelingsmøde - Arbejdsgrupper nedsættes, hvad tager vi med ind i den nye organisering - To temadage a. Rammerne og kerneopgaven, kultur, samarbejde og definition af kompetencer b. Opsamling fra arbejdsgrupperne til beslutningen om organiseringen Ny organisering - MED møde med drøftelse af konturerne til en organisering - Lokaler kortlægges - Ny organisering meldes ud - Medinddragelse til fysisk indretning i teams

Fortsat løbende visitationer Score på indsatser Proces Familiehuset 27. august 2019 Processen i Familiehuset har helt naturligt betyder en kapacitetsnedgang Fortsat løbende visitationer Score på indsatser Køb af familieindsatser ved behov Ansættelser afventer behovsafdækning og fælles proces