Præsentation af partnerskab

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Nye strukturer i ledelse: Pædagogisk ledelse som holdsport Ungdomsringen 25. oktober 2012.
Advertisements

Vejledning og sociale medier Jan Gaardboe Jensen.
Inklusion Helhedssyn på børn Anerkendelse, ressourcesyn og arbejdsfællesskaber Psykolog Jakob Freil,
Tema A – et fagligt løft af folkeskolen. Formål Udarbejde konkrete modeller for hvordan skoledagens rammer bliver for eleverne og medarbejderne efter.
Specialiseringsforløb MSP – Mennesker med sociale problemer.
Brugerinddragelse i sundhedsvæsenet HVAD SKAL VI MED ET BRUGERRÅD? Alexandra B. R. Jønsson Videnscenter for Brugerinddragelse i Sundhedsvæsenet.
STRATEGIEN FOR SOCIALT UDSATTE GRØNLÆNDERE Afsluttende konference Onsdag den 8. juni 2016.
Kommunernes understøttelse af kulturinstitutionernes undervisning - modeller for skoletjenester v/Marie Damsgaard Andersen.
Mangfoldighed og Inklusion i efterskolen Konsulent Maren Ottar Hessner
Fælles Service Center for telesundhed Klyngestyregruppemøde i Vestklyngen Herning d. 9/9/
”Dansk Skoleidræt har en særlig rolle i forhold til implementering af folkeskolereformen, idet det er den eneste organisation, som både har kontakt til.
Morgendagens Børne- og Ungeliv MEDARBEJDERE Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 12:5 Powered.
Tværfaglig tænkning i opgaveløsningen Bente Nissen, seniorkonsulent Cabi Korsør d hvordan spiller vi hinanden gode?
S perleder Sammen om sport Et 3-årigt projekt støttet af Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold ʊ.
Center for Kvalitetsudvikling KVIS 22. september 2009 Pilotundersøgelse af Patientoplevet Kvalitet i Speciallægepraksis 2009 Design, resultater og udviklingsmuligheder.
Forebyggelse og tidlig opsporing af overgreb mod børn og unge i dagtilbud, på skoler og anbringelsessteder NFBO konferencen, Nuuk, august 2014 Merete Bonde.
Helhedsorienteret indsats. Kolding kommune. Bettina Beyer, projektleder af projekt helhedsorienteret indsats Kolding kommune.
Kvalitet i Dagplejen Christina Barfoed-Høj, specialkonsulent, Socialministeriet. 18. maj 2010.
Kampagne 3 Tiltrække og anerkende frivillige Navn Navnesen.
Koncept for åbent værksted, materialebank og kompetence- pakke Tilbud om kursus for ledere i virksomheder om deres rolle i medarbejdernes uddannelse og.
Undervisningsdag om borgere med svære spiseforstyrrelser Formål Baggrund Program.
Forældre er en aktiv ressource i inklusionsopgaven i børnehuse og skoler.
SAPA Præsentation til chefer og mellemledere i kommunen April 2016.
Fakta om skilsmisse Ca. 1/3 af alle danske børn oplever, at deres mor og far går fra hinanden, inden de bliver 18 år Der er pt. ca delebørn i.
AULA.
Høje-Taastrup Kommune er kendt for sine stærke lokalsamfund, hvor det er attraktivt at være frivillig, og hvor borgerne er aktivt engagerede, har indflydelse.
Modul 6: Personlig salgscoaching
Præsentation Maren Bach, 56 år Socialpædagog 1987
Velfærdskommunen under forandring – kultur, kompetencer og komplekse problemer Kommunens (næst)største arbejdsplads.
Et fælles grundlag for forældresamarbejde Et godt samspil mellem forældrene og de ansatte i dagtilbud og på skolerne er en styrke i den lokale indsats.
DUBU Superbrugerrollen
Mine spilområder Faglig og kompetencemæssig koordination og synergi
Arbejdsmiljø og ledelse går hånd i hånd
Velkommen til NLS Ledarforum Faglig ledelse er nødvendigt
Kortlægning af børn og unge i risiko for at indgå i problemskabende ungegrupperinger. Videns- og rådgivningsenheden til forebyggelse af rekruttering til.
Organisation Pædagogik Teknologi
Kommuneplanstrategier Status, temaer og regionalt samarbejde
Koncept for systematisk
BØRNE- og UNGEKULTURKONSULENTER MED FAGLIGHED OG SAGLIGHED
Samrådet september 2012.
Tværfagligt samarbejde om udsatte unge
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
VELKOMMEN Informationsmøde Skole & Fritid
Styregruppemøde 25. maj 2018 Charlotte Holmberg Ph.d.-arbejdsgruppen
Kvalitet i dagtilbud Pointer fra forskning Juni 2017
Direktør Lars Kunov Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
Netværksmøder - Drejebog
Sund Mund til Byens børn
PROJEKTLEDERENS PERSPEKTIV
SUMO - analyse.
Tendenser i forældresamarbejdet
Hvad lærte vi af projektet?
Implementering af den styrkede pædagogiske læreplan på PAU
Skolereformen Trivsel Faglighed Læring.
Dialog mod Vold som business-case
Dialogspil om lærerarbejdsliv
Børn som vores vigtigste ressource – fra dokumentation til relation
Dialogen med klubben SPØRGEGUIDE UNDERVISNINGSMETODER
Godt du kom - et Fælles Ansvar Udviklingsindsatser
Ønske om sammenhængende uddannelsespolitik
Lær med Familien - et projekt om forældreinvolvering i folkeskolen
Udvikling af centralbiblioteket
Sammenhængende Unge Indsats i Vallensbæk Kommune
Uddannelsesudvalgsmøde Institut for Læreruddannelse
Nye muligheder og potentialer
NÅR DIT BARN SKAL HAVE ET TILBUD OM SKOLEFLEX, TILBAGESLUSNINGSFLEX
Børne og ungepolitikken blev vedtaget i december 2015 og er byrådets fælles vision for børn og unge, som vokser op i Aarhus – og dermed også det fælles.
Børne og ungepolitikken blev vedtaget i december 2015 og er byrådets fælles vision for børn og unge, som vokser op i Aarhus – og dermed også det fælles.
Børne og ungepolitikken blev vedtaget i december 2015 og er byrådets fælles vision for børn og unge, som vokser op i Aarhus – og dermed også det fælles.
Præsentation af fælles proces myndighed og Familiehus
Præsentationens transcript:

Præsentation af partnerskab Ungdomsringens og Copenhagen Business School, Institut f. ledelse, politik og filosofi

Ungdomsringens Akademi Fornyet fokus på kompetenceudvikling målrettet ledelse og pædagogisk praksisudvikling. Udvikling af aktivitetskoncepter, der kan hjælpe fritids- og ungdomsklubberne og ungdomsskolerne til at blive en vigtig partner i den åbne skole og den varierede skoledag. Retningen ”partnerskabelse om en form for videnscenter” Ungdomsringens Lederkonference 2016

Spørgsmålet Hvilke former for ledelse kan placere fritids- og ungdomsklubberne og ungdomsskolerne og deres medarbejdere i en central rolle i de nye netværk og partnerskaber? Succeskriterier: At give sprog til fritidspædagogikkens bidrag til den åben skole. Genere viden om ledelsespraksisser, der kan informere og kvalificere ledelsesarbejdet. Ungdomsringens Lederkonference 2016

Relationen forskning og udvikling Copenhagen Business School /Metropol Nyt sprog for ledelse i nye pædagogiske landdskaber Konference Ungdomsringens lederkonference og netværk Tværkommunalt ledernetværk med afsæt i forskningsprogrammet Team Ledergruppen som reflekterende team Støtte for udvikling af next practice Fælles ”ydelseskatalog” PLUP Personligt interview, optages på medie. Udformning af personligt lederudviklingsprojekt Individuel identifikation af next practice Sparring med konsulent

Hvorfor ikke best-practice Specifikke betingelser og muligheder Drift vs strategi - strategisk drift Blik for egen ledelse Ledelseseksperimenter Ungdomsringens Lederkonference 2016

Synergi Løbende dialog, formulering og afprøvning af teser Katalysere udviklingsarbejde (indspark af viden) Tilbyde blikke på udviklingsarbejde, strategisk kontekst og praksis Kvalificere nye ledelsespraksisser Fleksibilitet, åbenhed, løbende tilpasning Ungdomsringens Lederkonference 2016

Metoder Interview, gruppeinterview Observationer Kortlægning af strategisk bane Log-bøger, leder-leder interview Ledelseseksperimenter Ungdomsringens Lederkonference 2016

Forskning Delprojekt 1: Strategisk ledelse af samarbejde om børn og unges trivsel Partnerskabsledelse Tværprofessionelt samarbejde Fjernledelse Netværksledelse Ledelse i emergerende organisatoriske landskaber Ungdomsringens Lederkonference 2016

Forskning Delprojekt 2: Inklusion på tværs af folkeskole og klub. Forandringsledelse ift. at fremme et nyt børnesyn og opbygge en professionel praksis, der kan skabe deltagelsesmuligheder for det enkelte barn. Øget samarbejde på tværs af klubber/ungdomsskoler og skole i forbindelse med vidensdeling og særlige interventioner omkring enkelte børn eller specielt designede inklusionsforløb. Efterår 2016 – efterår 2017. Ungdomsringens Lederkonference 2016

Forskning Delprojekt 3: På kanten af organisering Selv-organiseret ungdomskultur Ledelse af ustyrlighed Nye fritidspædagogiske muligheder Ungdomsringens Lederkonference 2016

I kan risikere at møde Ungdomsringens Lederkonference 2016

Tidsplan Forår 2016: opstart Efterår 2016: udviklingsforløb, empiriindsamling Forår 2017: udviklingsforløb, analyser Efterår 2017: afrunding, formidling Ungdomsringens Lederkonference 2016

Åben invitation Ungdomsringens Lederkonference 2016