Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Dialogen med klubben SPØRGEGUIDE UNDERVISNINGSMETODER

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Dialogen med klubben SPØRGEGUIDE UNDERVISNINGSMETODER"— Præsentationens transcript:

1 Dialogen med klubben SPØRGEGUIDE UNDERVISNINGSMETODER
SPORTSLIGT KLUBUDVIKLINGSFORLØB Lek 1 (1/2) 12,5 min Opmærksom på, at nogle svar fra kursisterne overlapper spørgsmålene. Spørgsmålene er derfor vejledende.

2 SPØRGEGUIDE Hvad er klubbens mål/drøm med ungdomstræningen
Hvordan er træningen organiseret (antal hold, træninger, fordeling: alder, niveau, køn) Hvilken spillergruppe ønskes forløbet målrettet mod (5-12 år / år) Antal trænere (alle trænere – hjælpetr; ansvarlige, cheftr. m.fl) Trænernes erfaringsgrundlag og evt. træneruddannelse Hvilke ressourcer og muligheder har klubben tidsmæssigt og økonomisk Lek 1 (1/2) 12,5 min Opmærksom på, at nogle svar fra kursisterne overlapper spørgsmålene. Spørgsmålene er derfor vejledende.

3 UNDERVISNINGSMETODER
Efter afklaring vha. spørgeguiden kan foreningen vælge mellem forskellige undervisningsmetoder til deres forløb Mesterlære – underviseren kommer ud i forbindelse med træningen og står for træningen. Der vil være et kort oplæg for trænerne før og efter træningen. Undervisersparring i forbindelse med træning – underviseren supporter trænerne i deres daglig træning. Der vil være et kort oplæg for trænerne før og efter træningen. Kursusdag - med udgangspunkt i et specifikt emne, valgt af klubben, afholder underviseren et kursus på 4-6 timer Ovenstående er de primære, men nedenfor bør også tages i betragtning: Fjerguide kursusdag – en dag med både teori og praktik baseret på Fjerguiden Individuel trænerudviklingsforløb – underviseren giver individuel sparring til en udvalgt træner fx cheftræner som skal inspirere og hjælpe med at udvikle klubbens andre trænere Lek 1 (1/2) 12,5 min Opmærksom på, at nogle svar fra kursisterne overlapper spørgsmålene. Spørgsmålene er derfor vejledende.

4 KLUBUDVIKLINGSFORLØB
Hvis den enkelte forening ønsker at arbejde med udvikling af deres træningsmiljø på et organisatorisk plan er det muligt med et sportsligt udviklingsforløb. Forløbet er et Bevæg dig for livet forløb og indeholder derfor samme faser, koster det samme, men har fokus på det sportslige. Forløbet kan have fokus på fx sportslig ledelse (overordnet), holddeling, indhold på de enkelte træningsgrupper, antal træninger, varighed af træning, hvordan USU og bestyrelsen understøtter udvikling af træningsmiljø m.fl. Forløbet afvikles i samarbejde mellem den lokale Badminton konsulent og en person som har erfaring med udvikling af træningsmiljø. Lek 1 (1/2) 12,5 min Opmærksom på, at nogle svar fra kursisterne overlapper spørgsmålene. Spørgsmålene er derfor vejledende.


Download ppt "Dialogen med klubben SPØRGEGUIDE UNDERVISNINGSMETODER"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google