Fastholdelseskaravanen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vælg layout på masteren: Højreklik på siden / Layout / Vælg mellem ”Fastholdelseskaravenen” eller ”Brug for unge” Overskrift MAX 2 linjer Underoverskrift.
Advertisements

GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
+ Hold af dig selv - en workshop om at finde styrken I sig selv. Marie-Louise Wegener.
Workshop 1- hvad gjorde vi? Spor: Livsstilsændringer og sundhed Tema 1: Lyst og energi til at deltage i fællesskabet Tema 2: Fokus på egen sundhed Tema.
Aftale om bedre og mere attraktive erhvervsuddannelser Mål 1: Flere unge skal vælge en erhvervsuddannelse direkte efter 9. eller 10. klasse Resultatmål.
Workshop 1- hvad gjorde vi? Tryghed og støtte når man bor i egen bolig Hvilke udfordringer er der ved at bo i egen bolig, når man har psykiske problemer?
Hvem -Fagligt dygtige elever, der vælger Gymnasialt -Musikken i centrum, derfor STX -Sociale udfordringer -Personlige udfordringer -Skolens vejledning.
Karrierelæring og karrierekompetencer ”Karrierekompetence er at vide, hvad man har lyst til i livet. Det handler om at kende de muligheder, der er, og.
Skole- og praktiksamarbejdets betydning for elevens læring - i skolen og i praktikken SUSANNE KAJBERG – TEAMLEDER SOSU FYN REILA FROST – UDDANNELSESKOORDINATOR.
Oplæg om DUKH - retssikkerhed Specialcenter Kornvangen 29. oktober 2014 Faglig leder og socialfaglig konsulent Hanne Petersen.
Integreret vejledning i efterskolen Vingsted, september 2012 Rie Thomsen (DPU) Lars Mouritzen (SKALs Efterskole)
EGU på bygge og anlæg Erfaringsseminar Korsør Produktionshøjskole, tirsdag d. 1 november 2011 Selandia EUC Sjælland Korsør ProduktionsHøjskole Byggeriets.
Kampagne 3 Tiltrække og anerkende frivillige Navn Navnesen.
Koncept for åbent værksted, materialebank og kompetence- pakke Tilbud om kursus for ledere i virksomheder om deres rolle i medarbejdernes uddannelse og.
Fremtidens matematik, marts 2015 Carl P. Knudsen Hvad er DASG ?
På vej mod synkrone læringsmiljøer - erfaringer, analyser og overvejelser Rene B Christiansen Lektor Education Lab Forskning og Innovation University College.
Evaluering i dansk - begreber og eksempler
Folkeskolereformen en god skole skal gøres endnu bedre Velkommen til et nyt spændende skoleår på Vibenshus Skole Forældreinformation om FSR – lærernes.
Direktør Lars Kunov Danske Erhvervsskoler Erhvervsskolerne September 2015.
Kursuspræsentation Arbejd effektivt og præcist. Introduktion  Definer emnet  Fortæl tilhørerne, hvad du vil tale om  Find ud af, om tilhørerne har.
SPS = specialpædagogisk støtte (Kilde.
Min Uddannelsesdagbog
Sourcing via Jobindex.dk
Præsentation af resultaterne fra
Fordybelse i et projekt
//Niveau 3-ledere Uge 50-5/Pakke 3 Lederpakke 3.
Studieretningsprojektet
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Læseløft Syd og ”Den sproglige Dimension”
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Præsentation Flakkebjerg Efterskole. Hvad er det for et sted?
Klippe og klistre.
Børne- og Uddannelsesudvalget Assens kommune
Dagens program Du skal have kendskab til:
Studieretningsprojektet
Skolernes kvalitetsrapport
Målet med at give nogle elever en transitmentor
Læseløft Syd Samarbejde mellem faglærer ved industriel produktion og mekanik og læsevejleder Aktionslæringsforløb KEND DIT VÆRKTØJ.
Flippedlearning Historie
Fremlæggelse af 1. deltagelsespligtigtopgave
GUIDE TIL BRUGEN AF FÆLLESMATERIALER (LÆRER)
”Tutor-aktivteter på Sosu-Syd”
Sammenhæng: Eleverne bliver ikke bedre til at skrive og arbejder ikke med deres fejl. Eleverne snyder: bruger oversættelsesmaskiner eller henter stile.
Anerkendende pædagogik
Skriv ansøgning 10 gode råd.
Virksomhedsservice Mariagerfjord
Handlingsplan for øget gennemførelse
Velkommen til brobygningsdage med Hands & Brains aktiviteter
Kvalitetsmål i uddannelsessektoren
Temadag Iværksættelse af talentudvikling
Erfaringer fra virksomhedsbanken
1. kontaktmøde Velkommen til workshop om Kompetenceafklaring, CV og Netværk. Hils på hinanden, jeres networking starter nu
Vejledning i validering
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Unge hørehæmmede i ungdomsuddannelser
Skoleudvikling i Praksis 1
STYRK KLUBBENS TRÆNINGSMILJØ
Workshop 1: ”Elevrettet formidling af praktikpladser samt coaching og vejledning om praktikpladssøgning”. Indsatsarbejde på Grundforløb 1.
Praktikpladssøgning Morten Jensen Flemming Trier Andersen.
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV
Dialogmøde d.9.april Samarbejde om læring – folkeskolen, ungdomsskolen og folkeskolereformen.
Uddannelsesstrategi 2014 – fokus på vejledning
Prøve Eksamen D. 7/ Varighed: 30 min
SPS på ungdomsuddannelser
Velkommen til brobygningsdage med Hands & Brains aktiviteter
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Information om Aula til forældre
Kære lærer Her har du undervisningsmaterialet til CAMPUS+ Denne vejledning er din guide til undervisningen til at få mest muligt ud af CAMPUS +. Opgaverne.
Forældremøde 2019/2020 Specialtilbud.
Præsentationens transcript:

Fastholdelseskaravanen WWW.GtilP.dk, Din nye Guide til Praktikplads v/ Ramanan Balasubramaniam og Svend Erik Sørensen

Formålet At udvikle et elektronisk interaktivt værktøj, som skolens praktikpladskonsulenter og eller lærere kan anvende når I gennemfører kurser for praktikpladssøgende elever At understøtte jeres arbejde med at hjælpe eleven med at finde praktikplads At hjælpe den praktikpladssøgende elev med at blive bedre til at søge og opnå praktikplads At udvikle et redskab, som er nemt anvendeligt og som har mange motiverende elementer

Formålet http://www.gtilp.dk/ praktikpladsøgning At give eleven let tilgængelig vejledning og redskaber til sin praktikpladsøgning At nedbryde fordomme som eleven kan have om, at det ikke kan betale sig at søge en praktikplads http://www.gtilp.dk/ 27. december 2018

Hvad kan hjemmesiden Eleven skal ikke oprette en profil for at bruge den Den henvender sig til alle praktikpladssøgende elever Den er en A til Z guide Den kan give eleven branchespecifik vejledning Den har en pædagogisk tilgang Du kan anvende den på skolen som undervisningsmateriale i klassen Men ! Eleven har brug for din introduktion og gennemgang for at blive bedre til at anvende værktøjets mange muligheder 27. december 2018

Hvad kan hjemmesiden Eleven kan efter vejledning anvende den som selvstudie / træning Eleven kan finde vejledning og skabeloner ved udarbejdelse af ansøgninger og CV Eleven kan finde videoer med arbejdsgivere, der fortæller om de krav de har til praktikelever Eleven kan finde videoer med unge, der både har meget gode og mindre gode erfaringer med at søge praktikplads Eleven kan finde videoer med praktikkonsulenter, der fortæller om hvad man skal lægge vægt på mv.

Vejledning til underviserne – Brugermanual til de professionelle 27. december 2018

Hvordan er brugermanualen bygget op? Pædagogisk vejledning Manualen følger den struktur, der er på hjemmesiden Formål Metode Find rundt Tips og gode råd Inspirationsvideoer 27. december 2018

Hvad kan du bruge den til? Manualen styrker din viden om værktøjet, så du bedre kan finde rundt på siden – en simpel og grundig guidning Manualen giver dig en pædagogisk og didaktisk tilgang til, hvordan du kan bruge www.gtilp.dk i din praktikpladsundervisning Med manualen i hånden bliver du bedre til at vejlede eleven og forklare eleven, hvordan vedkommende kan bruge de forskellige muligheder på www.gtilp.dk 27. december 2018

Linial til eleverne 27. december 2018

Virksomheden og oplærerne http://www.traenerguide.dk/ Et træningsprogram ! For virksomheder For oplærere Nemt at gå til, - ingen password ! 27. december 2018

Virksomheden og oplærerne De seks fokusområder: Ansættelse Arbejdspladsen Erhvervsuddannelsen Oplæring Elevens læring Kvalitetssikring 27. december 2018