Rammesætning for dagen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
De kommende 4 år – udfordringer for samarbejdet • Konference om samarbejde om psykisk syge den 16. juni 2010 Martin Lund – direktør i Region Hovedstadens.
Advertisements

Projekt: Fælles indsats på psykiatriområdet i Haderslev Kommune og Region Syddanmark.
Tema A – et fagligt løft af folkeskolen. Formål Udarbejde konkrete modeller for hvordan skoledagens rammer bliver for eleverne og medarbejderne efter.
Ledelses overvejelser i forbindelse med implementering af forbedringstavler.
Når sammenhæng er bundlinje. Det glade budskab! Driftstal fra Sherpa 0-2 års ledighed Sammenlignelige tal fra andre forskningsdesign 1 år39 %4-12 % 2.
Titeldias med kant Indsæt TITEL og EMNE 1. Klik på fanen INDSÆT i topmenuen 2. Klik på Sidehoved og Sidefod 3. Dobbeltklik i feltet med INDSÆT TITEL og.
Fælles Service Center for telesundhed Klyngestyregruppemøde i Vestklyngen Herning d. 9/9/
Kvalitet og Udvikling Velkommen til patientens hospital.
Sundheds- og Forebyggelsesudvalgets høring om sektorovergange og samarbejdet mellem regioner, kommuner og almen praksis Hvordan skaber vi sammenhængende.
Tværfaglig tænkning i opgaveløsningen Bente Nissen, seniorkonsulent Cabi Korsør d hvordan spiller vi hinanden gode?
Bo Christensen professor praktiserende læge ph.d 2011 KVALITET I ET SAMMENHÆNGENDE SUNDHEDSVÆSEN – HVORDAN KAN DET LADE SIG GØRE?
17. Januar 2007 Karine Bech Dialyse ved kronisk nyresvigt Perspektivering Karine Bech Overlæge, dr.med. Hvidovre Hospital Formand for projektgruppen.
Projekt : ”Styrket samarbejde mellem borgeren, myndighed og udførende virksomheder ” Deltagere er Ledere og medarbejdere indenfor Handicap og Socialpsykiatriområdet.
Forebyggelse og tidlig opsporing af overgreb mod børn og unge i dagtilbud, på skoler og anbringelsessteder NFBO konferencen, Nuuk, august 2014 Merete Bonde.
Plan for den ældre medicinske patient Seminar om fremtidens indsats for ældre medicinske patienter Danske Regioner maj 2009 Pernille Slebsager.
SATSPULJEPROJEKTET Baggrund og bevillingsmæssigt grundlag for de regionale familieambulatorier.
Helhedsorienteret indsats. Kolding kommune. Bettina Beyer, projektleder af projekt helhedsorienteret indsats Kolding kommune.
Reorganisering af samarbejdet mellem Aarhus Universitet og Region Midtjylland Ole Thomsen, Sundhedsdirektør i Region Midtjylland.
Forældre er en aktiv ressource i inklusionsopgaven i børnehuse og skoler.
1 INDSATSEN FOR PERSONER MED KRONISK SYGDOM I REGION SYDDANMARK - ET SAMARBEJDE MELLEM REGION SYDDANMARK, REGIONENS KOMMUNER OG ALMEN PRAKSIS Charlotte.
Forslag fra arbejdsgrupperne
AULA.
Præsentation af resultaterne fra
Hvordan ved MUS? Anvend uddybende redskaber i RMUK og e. dok FØR
Aldring og tværfaglighed DGS 7-8 nov. 2016
Et fælles grundlag for forældresamarbejde Et godt samspil mellem forældrene og de ansatte i dagtilbud og på skolerne er en styrke i den lokale indsats.
FOKUS OG FORENKLING – Apotekets lokale strategikort
Akutteamets målgruppe
Tænketankens vision i en skolekontekst
Vi fletter sammen om hjerterehabilitering
Den gode læge Yngre Lægers politik
Hvorfor almen praksis? Relationen til patienten (personligt kendskab)
Ønsket fra Byrådet…. Værdierne skal afspejle, hvordan vi gerne vil have, at alle i organisationen skal arbejde/tilgå sine opgaver og mødet med borgerne.
JOBFIRST Seminar om virksomhedsrettet indsats 30. marts 2016
Tværfagligt samarbejde om udsatte unge
Oplæg infodag dec 2017 AKN.
Ekspertudvalgets anbefalinger - et forsøg på overblik set med UU øjne
Social ulighed i sundhed i Københavns Kommune
Shared Care platformen Allan Nasser, Syddansk Sundhedsinnovation
Rammer for bedre hverdagsrehabilitering
Fremtidens sundhedsvæsen – nyeste udspil fra Danske Regioner

Addiktiv sygepleje. Landskursus 2016
En vision for almen praksis
Kvalitet i dagtilbud Pointer fra forskning Juni 2017
PROJEKTLEDERENS PERSPEKTIV
(Strategispor og strategiske indsatser)
Informationsmøde 23. april Særlige pladser
Det rette tilbud fra første kontakt.
Hånden på hjertet. Skal de danske landdistrikter afvikles eller udvikles og hvorfor? Hvordan ser du landdistrikternes fremtidige rolle i et større.
Landskonference for reumatologiske sygeplejersker
samarbejdsaftalen for traumatiserede flygtninge og krigsveteraner
Tværsektorielt patientsikkerhedsforum Syd Status på UTH
Implementering af den styrkede pædagogiske læreplan på PAU
Ledelsesevaluering.
Tværsektorielt samarbejde: Hvad virker integrativt, hvordan og hvorfor? Ninna Meier, Anne Lyngby Pedersen, Maja Boelsmand Østergaard og Janne Seemann Forskningsgruppen.
Sundheds- og omsorgsforvaltningen Københavns Kommune og
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
På tværs af region og kommune – og med borgeren i centrum
Opsamling Sæt borgerne reelt i centrum - Vær nysgerrige på, hvad der er vigtigt for borgeren - Brug det antropologiske blik Tag kompleksiteten alvorligt.
På tværs af region og kommune – og med borgeren i centrum
Vejen til plejebolig - en sammenhængende digital brugerrejse
Mental sundhed Beskrivelse: Da Socialtilsynet var på tilsyn i august. 2017, blev begrebet ‘mental sundhed’ drøftet. Vi blev optaget af at identificere.
Velkommen Ny Studieordning fra efteråret 2019 Kort introduktion og oversigt i forhold til studieordning Princip fordeling for kliniske undervisnings.
Forstærket indsats overfor storrygere på Vestegnen og Sydamager
Sammen forebygger vi (Gen) indlæggelser Healthcare innovation Leadership d. 14.marts 2019 Samarbejdsprojekt mellem Aalborg Universitetshospital, Region.
AMU og trepartsaftalen - et perspektiv
Sammenhængende borgerforløb i Furesø Styring på tværs
Sundhedsfaglig udredning Funktionsmæssig afklaring Egen læge Diagnose
Ældre Sagens Distriktsdag, den
Præsentationens transcript:

Rammesætning for dagen Dagens tema Borgernes stemme og perspektiver God koordinering med Almen Praksis Hvordan påvirkes patient og almen praksis af indsatserne? Baggrund Projekterne er forankret i kommunerne og hospitalsenhederne Inddragelse af Almen Praksis og patenter/borgere og pårørende sker i de enkelte klyngeprojekter og er afhængig af den konkrete organisering og indsats I det samlede satspuljeprojekts ramme indgår mål om at opkvalificere fagpersonalets kompetencer og viden om sammenhængende indsats ud fra borgernes behov skabe informationsudveksling på tværs af hospital, kommune og praktiserende læge inddrage borgere / patienter / pårørende i en fælles beslutningstagen Dagens formål At støtte op om delprojekternes arbejde med at inddrage patientperspektiv og almen praksis At sætte ord på de udfordringer, der i delprojektet kan være med at ”inddrage borgeren” / se indsatsen fra borgerens perspektiv og med den rette inddragelse af almen praksis At indarbejde læringen i de fem delprojekter