Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ønsket fra Byrådet…. Værdierne skal afspejle, hvordan vi gerne vil have, at alle i organisationen skal arbejde/tilgå sine opgaver og mødet med borgerne.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ønsket fra Byrådet…. Værdierne skal afspejle, hvordan vi gerne vil have, at alle i organisationen skal arbejde/tilgå sine opgaver og mødet med borgerne."— Præsentationens transcript:

1 De nye værdier skal støtte op om: ”Brønderslev Kommune – I samspil med borgerne”

2 Ønsket fra Byrådet…. Værdierne skal afspejle, hvordan vi gerne vil have, at alle i organisationen skal arbejde/tilgå sine opgaver og mødet med borgerne Værdierne er udtryk for en bevægelse – hvor vil vi gerne hen! Værdierne må gerne skille sig ud fra andre kommuners værdier Højst 3-5 værdier. 3 er bedre end 5 Vi skal kunne huske værdierne, og de skal give mening bredt i organisationen

3 Processen….. Formulering af forslag til værdier på lederforums møde 12/1-2016 Trykprøvning af værdier sammen med en række medarbejdere på tværs af organisationen Trykprøvning af værdier i Lederforum i 8/3-2016 Forelæggelse på temamøde i Byrådet 27/4-2016 Politisk behandling af værdier i maj/juni

4 De nye værdier….. Brønderslev Kommune er en organisation, der er kendetegnet ved at; …være modig …være nysgerrig …være fællesskabende

5 ….at være modig Vi har fokus på udvikling, vækst og fremdrift.
Vi tør tage chancer og et opgør med 0-fejlskultur og vanetænkning. Vi har tilgang, som er præget af kreative løsninger og udvidelse af muligheds-rummet.

6 …at være nysgerrig Vi er nysgerrige i forhold til at undersøge andre og nye perspektiver og muligheder Vi ønsker at løse opgaverne sammen med borgerne. Vi vil gå nye veje indenfor de givne rammer og ressourcer. Vi har en tilgang, der er løsningsfokuseret og dialogorienteret.

7 …..at være fællesskabende
Vi skal i høj grad inddrage borgeren (den enkelte), borgerne (civilsamfundet) og det tværfaglige fokus i opgaveløsningen. Vi har en tilgang, som er præget af et gensidigt engagement og medansvar.


Download ppt "Ønsket fra Byrådet…. Værdierne skal afspejle, hvordan vi gerne vil have, at alle i organisationen skal arbejde/tilgå sine opgaver og mødet med borgerne."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google