Vision Det skal være let at etablere og udvikle sin virksomhed på HR-området i Mariagerfjord Kommune Det gør vi på følgende måde: Du får hurtig og effektiv.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Om kun 3 dage kan du sige goddag til 3 højt kvalificerede kandidater 18 SER Recruitment Østerbrogade 125, 5. sal 2100 København Ø Tlf
Advertisements

Hvad kan jobcentrene tilbyde?
Virksomhedsservice og mentorprojekt for unge. Virksomhederne kommer ind her Virksomheder ringer til vores callcenter på Virksomhedsservice sidder.
Et bredt samarbejde gør forskellen! Partnerskabsaftale ml. A-kasserne og Mariagerfjord Kommune om indsats på beskæftigelsesområdet Erfaringer der virker.
Projekt: Fælles indsats på psykiatriområdet i Haderslev Kommune og Region Syddanmark.
Matchningsprojektet Resultater og anbefalinger Den 20. november 2013.
Sænk fraværet i samarbejde med Jobcenteret Udviklingschef Ib Thieme Rasmussen, Jobcenter Odense.
24. November 2014 Ved Arbejdsmarkedschef Torben Bahn Petersen.
Erfaringer med RKV. Hvad er RKV? Real Kompetence Vurdering Alle kurser, uddannelser, erhvervserfaringer, frivilligt arbejde, foreningsarbejde osv. tæller.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Jobrotation - den bedste opfindelse siden skiveskåret rugbrød.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Nytteindsats V/ Anne Riis.
”Nye veje til at motivere og aktivere de unge på arbejds- markedet”
__________________________________________________________________________________________________________ Dok.nr Virksomhedstilfredshedsundersøgelse.
Ungeindsats via Unge og Uddannelsesenheden. Indsatser Frivilligt rollemodelkorps - Brobygningsforløb for unge (TEC/CPH West) - Erhvervsmentor -
Systematisk og opsøgende kontakt med virksomhederne v /Kirsten Thomsen Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland.
Workshop 1- hvad gjorde vi? Tryghed og støtte når man bor i egen bolig Hvilke udfordringer er der ved at bo i egen bolig, når man har psykiske problemer?
Udviklingen i bygge- og anlægsbranchen og strategi for indsatsen på området V. Palle Christiansen Beskæftigelsesregion Midtjylland.
Tværfaglig tænkning i opgaveløsningen Bente Nissen, seniorkonsulent Cabi Korsør d hvordan spiller vi hinanden gode?
Erhvervsstyrelsen lancerede den 10. november 2015 PrivacyKompasset – et on-line værktøj, der skal hjælpe virksomheder til bedre brug af data og håndtering.
Plancher til møde om Akutpakken og Akutjob Palle Christiansen – Regionsdirektør Beskæftigelsesregion Midtjylland.
NETVÆRKSMØDE 19. MAJ 2016 BRITT JENSEN. FÆLLES SAMTALERNE ”3 DELTAGERE OG 3 VINDERE”
Den virksomhedsrettede indsats i Midtjylland. 2 Hvorfor mere virksomhedskontakt?  Højt politisk prioriteret (ministermål i 2014).  De nye reformer stiller.
Ny chance til alle. ”Den gode histories dag” Kort præsentation: Karen Breumsø teamkoordinator i team 4-5 Jobcenter Varde. Team 4-5 består af 8 rådgivere,
Forebyggelse og tidlig opsporing af overgreb mod børn og unge i dagtilbud, på skoler og anbringelsessteder NFBO konferencen, Nuuk, august 2014 Merete Bonde.
Oplæg til økonomisk politik Tema i Økonomiudvalget den 8. februar 2011.
Virksomhedsservice Mariagerfjord. Hvorfor? Det skal være NEMT og OVERSKUELIGT. Vi gør det HURTIGT og EFFEKTIVT for din virksomhed at håndtere personalemæssige.
FORNYELSESFONDEN - Fond til grøn omstilling og erhvervsmæssig fornyelse Lone Rosen,
Psykisk arbejdsmiljø – en styrket indsats Indsatsen består af Ekspertrådgivning og inspiration Forskningsprojekt på de regionale arbejdspladser.
Den langtidsledige skal til roret En individuel og jobrettet indsats for langtidsledige Oplæg på temadag i Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland.
HOVEDSTADENS REKRUTTERINGSSERVICE. OM OS Hovedstadens Rekrutteringsservice (HRS) er et samarbejde mellem 18 kommuner (16 jobcentre) i Hovedstadsområdet.
Projektcenter Sønderjylland Jobcentre, virksomheder og a-kassers rolle på sygefraværsområdet Workshop 1: Sygefravær Mandag d. 14. april 2008, Odense Congress.
Koncept for åbent værksted, materialebank og kompetence- pakke Tilbud om kursus for ledere i virksomheder om deres rolle i medarbejdernes uddannelse og.
Velkommen til cv-møde i MA. Dagens program Fælles information ca. 45 min. (slides på ma-kasse.dk) Medlemstilbud Rådighed og jobsøgning MA, jobcenter og.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Brug for alle – elementerne i indsatsen v/ kontorchef Marianne Sumborg.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Hvordan er den gode virksomhedsservice i centrum i Beskæftigelsesindsatsen? v/ Kontorchef Kirsten Thomsen,
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Velkommen til fælles temadag om opfølgning på akutindsatsen og det fremtidige samarbejde d. 28. august 2013.
- Inspiration til ledere i jobcentret
Hvad kan Jobcenter Thisted gøre for virksomhederne?
Fest for fleksjobbere 
Præsentation af resultaterne fra
Modul 6: Personlig salgscoaching
Præsentation af metodehåndbog for virksomhedsservice
Efterskoleforeningen
Arbejdsmiljø og ledelse går hånd i hånd
Frivilligheden i Vordingborg
Lokale strategier i kommuner for borgere, ansatte og beslutningstagere
Strukturovervågning og jobkartotek
Er din klinik klar til surveyorbesøg?
En forenklet beskæftigelsesindsats
Central kontra decentral
optimering af ejendomsdriften
Virksomhedsservice Mariagerfjord
UDDANNELSE OG JOB 8. klasse
Investeringsstrategien ”Flere i job og uddannelse”
Bettina Post, borgerrådgiver i Høje- Taastrup Kommune
Perspektivskifte Arbejdsmiljøloven Op
Velkomstmøde i MA
Kommunikationsområdet Styregruppemøde 25
Trends og tendenser i ledelse
Øvrige økonomistyrings-aktiviteter- og roller
Virksomhedspulje til bedre match
Region Midtjyllands opgave
Danmarks Vejlederforening
Social- og Sundhedsudvalget 1. april 2019
En forenklet beskæftigelsesindsats
Velkommen Dette ansøgningsskema er første skridt mod en deltagelse i projektet “Øget Vækst gennem cirkulære forretningsmodeller I SMV’er”, eller “CØ SMV”.
Kvalificeret arbejdskraft: Udmøntningsplan for Jobparate ledige
Strategi Til markedsføring
Ældre Sagens Distriktsdag, den
Økonomisk Bæredygtighed
Præsentationens transcript:

Vision Det skal være let at etablere og udvikle sin virksomhed på HR-området i Mariagerfjord Kommune Det gør vi på følgende måde: Du får hurtig og effektiv hjælp og rådgivning om personalemæssige udfordringer Vores produkter sparer dig tid og økonomi. Vi yder dig en professionel vejledning om dine mange muligheder indenfor lovgivningens rammer på området Vi servicerer dig ud fra netop din virksomheds konkrete behov nu og i fremtiden

Virksomhedsservice Mariagerfjord -Én indgang Ét telefonnummer Virksomhedslinjen 97 11 33 62 Direkte og uden ventetid Én virksomhedskonsulent Virksomhedens personlige konsulent Professionel og hurtig

Vi skaber sammenhæng mellem virksomhed og borger Virksomhedsservice Matchkontor Fastholdelsesteam Udbetaling virksomhed Borgerdel Infokanal Håndholdt konsulent Sags-behandler S K U B T R Æ K Jobs og opkvalificerende tilbud

Kerneydelser Rekruttering Uddannelse og opkvalificering Fastholdelse af medarbejdere Tilskud og refusion Rådgivning til truede virksomheder Gennemgået - Ulla

Rekruttering Rekruttering af nye medarbejdere fra ind- og udland Kortlægning af behovet for arbejdskraft nu og i fremtiden Hjælp til brug af jobnet.dk Vejledning om udarbejdelse af stillingsannoncer Udarbejdelse af stillingsannoncer Rekrutteringsproces Stillingsopslag på Jobnet Udsøgning af CV Formidling på efterspurgt arbejdskraft Gennemgået - Ulla Vi afstemmer forventninger til rekruttering Vi holder øje med balance – ubalance, så vi kan skubbe reservearbejdskraften til de områder der er i udvikling.

Uddannelse og opkvalificering - af dine medarbejdere Kortlægning og afklaring af din virksomheds behov Målrettet rådgivning i forhold til etablering af plan, herunder hjælp til at finde frem til rette uddannelsestilbud Tilrettelæggelse af plan for uddannelse og opkvalificering Økonomiske tilskudsmuligheder VEU SVU AUB Jobrotationsydelse For at sikre din virksomhed vækst og konkurrencedygtighed er det vigtigt, at dine medarbejdere uddannes og opkvalificeres, så de til enhver tid har de kompetencer, som din virksomhed har brug for både nu og i fremtiden. Vi efteruddanner reserve arbejdskraft til de områder, der er i udvikling

Uddannelse og opkvalificering - af ledige Vi ser det som et fælles ansvar, at din virksomhed kan få kvalificeret arbejdskraft nu og på sigt. Derfor har vi brug for din virksomheds hjælp til at opkvalificere ledige. Vi opkvalificere og efteruddanner reserve arbejdskraften til de områder, der er i udvikling: Uddannelser og brancherettede kurser Løntilskud Virksomhedspraktik Voksenlærling Jobrotation Fagpilot opkvalificeringsjob For at sikre din virksomhed vækst og konkurrencedygtighed er det vigtigt, at du til enhver tid kan skaffe de kompetencer, som din virksomhed har brug for både nu og i fremtiden. Slå på at virksomheden skal opkvalificere i denne periode Vi opkvalificerer og efteruddanner reserve arbejdskraft til de områder, der er i udvikling Uddannelsesløft med fokus på virksomheders behov

Fastholdelse Fastholdelse af medarbejdere på arbejdspladsen Undervisning i udarbejdelse af fraværs- og fastholdelsespolitik Undervisning i lovgivning på området Håndtering af sygefravær – hvordan gribes det an herunder sygesamtaler, fastholdelsesplan, brug af mulighedserklæringer og friattester, hvilke muligheder der er for hjælp Hjælp til ”hands on” håndtering og sparring på specifikke medarbejdere Hjælpen kan ydes før, under og efter sygemelding

Refusion Hurtig refusion af arbejdsmarkedsrettede tilskud (løntilskud, rotationsydelse, voksenlærlingetilskud m.m.) Vejledning i digitale systemer på området

Krisehjælp Hjælp til virksomheder, der er i krise eller lukningstruet Rådgivning om mulige hjælpeforanstaltninger til truede virksomheder Rådgivning og hjælp i forhold til arbejdsfordeling Assistance ved større afskedigelser

Hold dig løbende opdateret Besøg vores hjemmeside På vores hjemmeside finder du gode informationer og praktisk hjælp Tryk vilkårligt på denne slide og der er hyperlinket til hjemmeside. Du kan herefter guide dem rundt i brugen af funktionerne på hjemmesiden. Jeg tænker det er godt at vise virksomhederne de hjælpeværktøjer der er til rådighed, nyhedsbrev, bookingfunktion m.v. Webadresse virksomhedsservice.mariagerfjord.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet Du vil herefter modtage nyhedsbrevet 4 gange årligt.

Samarbejde skal sikre den bedste service Vi samarbejder med flere parter for at kunne yde vores lokale virksomheder den bedste service: Mariagerfjord Erhvervskontor Uddannelsesinstitutioner Faglige organisationer De omkringliggende kommuner KKR og RAR