Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Økonomisk Bæredygtighed

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Økonomisk Bæredygtighed"— Præsentationens transcript:

1 Økonomisk Bæredygtighed
Samfundet Borgeren Skolerne Virksom-hederne

2 Økonomisk Bæredygtighed
Samfundet Individet Skolerne Virksomhederne De mange milliarder, der årligt investeres i voksen- og efteruddannelse, skal gerne Sikre at alle nuværende og fremtidige medarbejdere, har nem adgang til løbende opkvalificering. Sikre højest mulig beskæftigelse og dermed høj produktion hos virksomhederne. Sikre højest mulig skatteindtægtsgrundlag fra borgere og virksomheder, til gavn for velfærdssamfundet.

3 Økonomisk Bæredygtighed
Samfundet Individet Skolerne Virksomhederne De mange milliarder, der årligt investeres i voksen- og efteruddannelse, skal gerne Sikre høj fleksibilitet på det dansk arbejdsmarked. Sikre at arbejdsgiverne har adgang til kvalificeret arbejdskraft i Danmark. Sikre at arbejdsgiverne har nem adgang til at opkvalificere/efteruddanne deres medarbejdere.

4 Økonomisk Bæredygtighed
Samfundet Borgeren Skolerne Virksomhederne De mange milliarder, der årligt investeres i voksen- og efteruddannelse, skal gerne Sikre mulighederne for nemt at kunne opkvalificere/efteruddanne sig hele livet – livslang læring. Sikre at borgeren herved kan fastholde/skifte job – eller komme i beskæftigelse.

5 Skolerne Økonomisk Bæredygtighed Økonomisk Bæredygtighed
Samfundet Individet Skolerne Virksomhederne Økonomisk bæredygtighed for samfundet, virksomhederne og borgeren sikres gennem sund konkurrence skolerne i mellem, således at det Sikres at skolerne nemt har mulighed for at udvikle og afholde aktiviteter i takt med arbejdsmarkedets behov. Sikres at skolerne afholder relevante kurser på rette sted, tid og i rette kvalitet Frekvens. Geografisk placering uafhængig af regionsgrænser. Dag/weekend/aften. Afholdelsesgaranti. Forsyningssikkerhed.

6 Aktiviteten i Transport- uddannelserne er stigende i perioden.
Økonomisk Bæredygtighed Udvikling i årselever fordelt på de største efteruddannelsesudvalg. Aktiviteten i Transport- uddannelserne er stigende i perioden. Lovpligtige kurser har været der i hele perioden og dette kan ikke forklare stigningen. Antal årselever 2011: 9.500 Antal årselever i 2017: 7.600 Fald på 20%. Kilde:

7 Økonomisk Bæredygtighed
Transportuddannelser er det område, der er mest konkurrenceudsat. Her ses vækst i årselever både hos private og offentlige udbyder pga. konkurrencen. Udviklingen i årselever i (TUR/Transport) Kilde:

8 Data baggrund

9 Økonomisk Bæredygtighed
Samfundet Borgeren Skolerne Virksom-hederne


Download ppt "Økonomisk Bæredygtighed"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google