Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Virksomhedsservice og mentorprojekt for unge. Virksomhederne kommer ind her Virksomheder ringer til vores callcenter på 8256 5682 Virksomhedsservice sidder.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Virksomhedsservice og mentorprojekt for unge. Virksomhederne kommer ind her Virksomheder ringer til vores callcenter på 8256 5682 Virksomhedsservice sidder."— Præsentationens transcript:

1 Virksomhedsservice og mentorprojekt for unge

2 Virksomhederne kommer ind her Virksomheder ringer til vores callcenter på 8256 5682 Virksomhedsservice sidder klar til at tage alle opkald – og svare på e-mails - fra virksomheder Faste telefonvagter afklarer virksomhedernes ønsker og tager aktion på basis af dem Vi har ensartede procedurer for håndtering af ordrer, virksomheds- besøg, rekruttering, løntilskud, praktik osv. Én fælles indgang Virksomheder går ind på vores hjemmeside på Jobnet.dk - og lægger job op - ser vores tilbud på www.jobnet.dk/københavn www.jobnet.dk/københavn Og kontakter os derfra på telefon 8256 5682 eller mail: virksomhedsservice@bif.kk.dk virksomhedsservice@bif.kk.dk

3 Jobcentret kommer ud sådan Vi arbejder proaktivt for, at virksomhederne kender vores tilbud Virksomhedsmappen er udarbejdet i tæt samarbejde på tværs af Jobcenter Københavns mange centre, adresser og afdelinger Vi bruger mappen og en folder til at køre kampagner over for virksomheder i København via –Direct mail –Virksomhedsbesøg 16 tilbud til virksomheder Vores digitale nyhedsbrev - Virksomhedsnyt – understøtter kampagnerne og sendes lige nu til 2.500 virksomheder hver 2. måned. - Virksomhedsnyt – Giv mig jeres visitkort, så melder jeg jer til!

4 Projekter holder fast i virksomhederne BIF iværksætter hele tiden nye tiltag for at styrke samarbejdet med virksomhederne –Partnerskaber –Kvikservice –Målrettede Uddannelsestilbud –Jobbus Virksomhedsservice tager også selv initiativ til projekter –Jobnetkampagne –Mentorprojekt Eksempler på projekter og kampagner Projekterne er noget, vi har sammen med virksomhederne – og den løbende kontakt kan styrke arbejdet med fastholdelse i virksomhederne

5 Mentorprojekt for unge MentorCompany og Jobcenter København fik midler fra LBR til at uddanne 30 mentorer Virksomheder inden for rengøring, detail, hotel service, restaurant og fast food har deltaget i to dages kursus og tre cafémøder Fokus på at jobcenter og virksomhed følger op sammen MÅL. Virksomhederne bliver bedre til at modtage og fastholde medarbejdere med udfordringer INDHOLD Coaching og vejledning Kommunikation med unge Anden etnisk baggrund Konfliktløsning Sygdom og fravær Motivation og fastholdelse Kulturforskelle Hvordan passer man på sig selv som mentor Dialog med jobcentret om samarbejde

6 Mentorprojektet er et udviklingsprojekt Repræsentanter fra virksomheder vil gerne opkvalificeres – det har ikke været svært at finde deltagere Forløb på ¾ år, hvor virksomhederne møder jobcentret fire gange er positivt Jobcentret har fået en indgang til virksomhederne, og vi forventer konkrete aftaler om unge i praktik Vi er blevet klogere på samarbejdet om borgere med særlige behov RESULTAT. Fælles sprog mellem jobcenter og virksomheder UDSAGN FRA PROJEKTET ”Dette kursus er et godt eksempel på ting, man ikke vidste, man har brug for at vide” ”Vil det sige, man kan få besøg af en konsulent fra jobcentret?” ”Tidligere ville vi ikke have kontaktet jobcentret om den slags problemer på vores virksomhed”

7 Vi kan ikke undvære virksomhederne Mentorprojektet viser, hvor vigtigt det er, at vi hele tiden kontakter virksomhederne Vores erfaringer viser også, at virksomhederne gerne VIL samarbejde med os Derfor skal vi blive ved med at ringe på døren, lave kampagner og informere digitalt Det skal være let at komme i kontakt – og at samarbejde – med os Jobcentret kan ikke noget uden virksomhederne Det er menneskene ude i virksomhederne, vi skal arbejde sammen med omkring borgere, som har særlige udfordringer – uanset om det er fastholdelse eller ledige, der skal modtages i virksomhederne.


Download ppt "Virksomhedsservice og mentorprojekt for unge. Virksomhederne kommer ind her Virksomheder ringer til vores callcenter på 8256 5682 Virksomhedsservice sidder."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google