Virksomhedsservice Mariagerfjord

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Virksomhedsservice og mentorprojekt for unge. Virksomhederne kommer ind her Virksomheder ringer til vores callcenter på Virksomhedsservice sidder.
Advertisements

HANDLING OG PLAN1 Udkast til bekendtgørelse om nedsættelse af midlertidige bestyrelser til forberedelse af erhvervsskolernes overgang til selveje.
Love, bekendtgørelser, og andre generelle retsregler Værdibaseret personalepolitik Værdier og direktionsbeslutninger Fx sygemeldinger, alkoholpolitik Byrådsbeslutninger.
Matchningsprojektet Resultater og anbefalinger Den 20. november 2013.
Sænk fraværet i samarbejde med Jobcenteret Udviklingschef Ib Thieme Rasmussen, Jobcenter Odense.
24. November 2014 Ved Arbejdsmarkedschef Torben Bahn Petersen.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Jobrotation - den bedste opfindelse siden skiveskåret rugbrød.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Nytteindsats V/ Anne Riis.
”Nye veje til at motivere og aktivere de unge på arbejds- markedet”
__________________________________________________________________________________________________________ Dok.nr Virksomhedstilfredshedsundersøgelse.
Systematisk og opsøgende kontakt med virksomhederne v /Kirsten Thomsen Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland.
HANDLING OG PLAN1 Kvalitetssystem – indsatser og selvevaluering Krav – ideer fra sidst: Kvalitetssystem udvikles i samarbejde mellem skoler og SIIP Systemet.
Online medicintilskudsansøgning Brug musen og klik – hvis du bruger piletaster eller scroll skiftes ikke altid til rette billede. klik Klik på et felt.
Emner: Store barrierer og lille erhvervsevne hvordan håndterer vi de situationer? Personlig assistance og fleksjob Hjælpemidler. LAB/SEL. - ligheder.
Indsæt billede i vinge: Gå ind under Indsæt > Billede > Fra fil Placer billedet, så det ønskede udsnit dækker vingen. (Det kan være nødvendigt at forstørre.
Erhvervsstyrelsen lancerede den 10. november 2015 PrivacyKompasset – et on-line værktøj, der skal hjælpe virksomheder til bedre brug af data og håndtering.
Kapitel 1. Målrettet vinkel Den personlige fortælling – fortalt og generaliseret som gode råd Tegn på at en virksomhed er i problemer – gule og røde lamper.
Forebyggelse og tidlig opsporing af overgreb mod børn og unge i dagtilbud, på skoler og anbringelsessteder NFBO konferencen, Nuuk, august 2014 Merete Bonde.
19.4 Grønne regnskaber 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo.
Virksomhedsservice Mariagerfjord. Hvorfor? Det skal være NEMT og OVERSKUELIGT. Vi gør det HURTIGT og EFFEKTIVT for din virksomhed at håndtere personalemæssige.
FORNYELSESFONDEN - Fond til grøn omstilling og erhvervsmæssig fornyelse Lone Rosen,
Projektcenter Sønderjylland Jobcentre, virksomheder og a-kassers rolle på sygefraværsområdet Workshop 1: Sygefravær Mandag d. 14. april 2008, Odense Congress.
Koncept for åbent værksted, materialebank og kompetence- pakke Tilbud om kursus for ledere i virksomheder om deres rolle i medarbejdernes uddannelse og.
Den virksomhedsrettede indsats - herunder anbefalinger fra Leo Larsen-udvalget og status på arbejdet v. Palle Christiansen, Beskæftigelsesregion Midtjylland.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Hvordan er den gode virksomhedsservice i centrum i Beskæftigelsesindsatsen? v/ Kontorchef Kirsten Thomsen,
Mulighederne i Jobcentret for unge med Aspergerdiagnose
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Velkommen til fælles temadag om opfølgning på akutindsatsen og det fremtidige samarbejde d. 28. august 2013.
Vejledningssamtale - rådgivning Skolens ledelse har en forpligtelse til at rådgive og vejlede ansatte, som har behov for det. Hvis skolens leder vurderer,
- Inspiration til ledere i jobcentret
Fest for fleksjobbere 
Høje-Taastrup Kommune er kendt for sine stærke lokalsamfund, hvor det er attraktivt at være frivillig, og hvor borgerne er aktivt engagerede, har indflydelse.
Præsentation af resultaterne fra
Modul 6: Personlig salgscoaching
Oplæg om fastholdelsesindsatsen i Glostrup Jobcenter
Hvorfor et FUEL projekt? Hvad indeholder det? Hvad er målene? Planen?
Bilag 1. Forandringsteori for projekt FVU fra A til Z
Er din klinik klar til surveyorbesøg?
Rekruttering til Nordfyns kommune – er der et problem?
En forenklet beskæftigelsesindsats
Netværksmøder - voksenlærlingeordningen
Investeringsstrategien ”Flere i job og uddannelse”
1. kontaktmøde Velkommen til Informationsmøde om dit samarbejde med Jobhuset Hils gerne på hinanden
Planens 4 hovedelementer 1. Et godt arbejdsmiljø kan være med til at
MASTER I MUSIKPÆDAGOGISK PRAKSIS
Målopfølgning – Økonomi og Planudvalget
1. kontaktmøde Velkommen til workshop om Kompetenceafklaring, CV og Netværk. Hils på hinanden, jeres networking starter nu
Vision Det skal være let at etablere og udvikle sin virksomhed på HR-området i Mariagerfjord Kommune Det gør vi på følgende måde: Du får hurtig og effektiv.
Dias om Følgende dias giver et overblik over, hvad hæftet indeholder og kan bruges til. Der findes også en række dias, der beskriver, hvad.
Bilag 1b Beskæftigelseskonsulent (BK) Care manager (CM)
Voksenvejledningsnetværk Delresultater fra evalueringen
Fastholdelseskaravanen
Perspektivskifte Arbejdsmiljøloven Op
Velkomstmøde i MA
Det gode arrangement Forklaringer og baggrunds-viden til konsulenter
Skolebestyrelsens principper
Kommunikationsområdet Styregruppemøde 25
Det gode arrangement Forklaringer og baggrunds-viden til konsulenter
Øvrige økonomistyrings-aktiviteter- og roller
Afdækning og forhandlinger med BUF og SKK
A-kasser Netværksmøde
SAM.I strategi proces
Danmarks Vejlederforening
SPS på ungdomsuddannelser
Mere ansvar til a-kasser Informationsmøde
En forenklet beskæftigelsesindsats
Udvikling af centralbiblioteket
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Velkommen Dette ansøgningsskema er første skridt mod en deltagelse i projektet “Øget Vækst gennem cirkulære forretningsmodeller I SMV’er”, eller “CØ SMV”.
Institut/afdelingssparring på AAU afdelings/institutnavn
Præsentation af partnerskab
Præsentationens transcript:

Virksomhedsservice Mariagerfjord

Hvorfor? Det skal være NEMT og OVERSKUELIGT. Vi gør det HURTIGT og EFFEKTIVT for din virksomhed at håndtere personalemæssige udfordringer.

Virksomhedsservice Mariagerfjord Én indgang ET TELEFONNUMMER Virksomhedslinjen 97 11 33 62 Direkte og uden ventetid EN VIRKSOMHEDSKONSULENT Virksomhedens personlige konsulent Professionel og hurtig

Efterspørgselsorienteret tilgang Forklaring af hvordan konceptet er skuet sammen og samspillet til virksomheder og den borgerrettede del. Husk at orientere om den vidensopsamling vi får fra virksomhederne som vi skubber over i borgerdelen.

Kerneydelser Rekruttering Fastholdelse Uddannelse og opkvalificering Refusion og tilskud Krisehjælp

Rekruttering Rekruttering af nye medarbejdere fra ind- og udland Hjælp til kortlægning af behovet for arbejdskraft nu og i fremtiden Hjælp til brug af jobnet.dk Vejledning om udarbejdelse af stillingsannoncer Udarbejdelse af stillingsannoncer Stillingsopslag Udsøgning af CV Formidling på efterspurgt arbejdskraft

Fastholdelse Fastholdelse af medarbejdere på arbejdspladsen Undervisning i udarbejdelse af fraværs- og fastholdelsespolitik Undervisning i lovgivning på området Håndtering af sygefravær – hvordan gribes det an herunder sygesamtaler, fastholdelsesplan, Brug af mulighedserklæringer og frigørelsesattester, Hvilke muligheder der er for hjælp Hjælp til ”hands on” håndtering og sparring på specifikke medarbejdere Hjælpen kan ydes før, under og efter sygemelding.

Uddannelse og opkvalificering Uddannelse og opkvalificering af medarbejdere Hjælp til kortlægning og tilrettelæggelse af virksomhedernes behov for uddannelse og opkvalificering af medarbejdere Målrettet rådgivning ift. etablering af plan for virksomhedens uddannelse og opkvalificering af medarbejdere, herunder hjælpe virksomhederne med et øget kendskab til uddannelsesinstitutioner Iværksættelse af jobrotation

Refusion og tilskud Hurtigere refusion af arbejdsmarkedsrettede tilskud (løntilskud, rotationsydelse, voksenlærlingetilskud m.m.) Vejledning i digitale systemer på området

Krisehjælp Hjælp til virksomheder, der er i krise eller lukningstruet Rådgivning om mulige hjælpeforanstaltninger til truede virksomheder Rådgivning og hjælp i forhold til arbejdsfordeling Assistance ved større afskedigelser

Elektronisk Nyhedsbrev Hjemmeside Elektronisk Nyhedsbrev Hjemmeside adresse: virksomhedsservice.mariagerfjord.dk Tilmeld dig nyhedsbrevet Du vil herefter modtage nyhedsbrevet 4 gange årligt.