AVA Vision og værdier ”En vision, der kommer indefra – fra medarbejdere, der dagligt leverer varen og håndterer måden at gøre det på troværdigt og individuelt,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
v/ afdelingsledelsen VELKOMMEN!
Advertisements

Finsenscentret den 25. marts 2014
Værdiseminar Af Katrine Soelberg, Ousbjerggaard 2012
Forældremøde Lærkebo. Mariagerfjord Kommune.
Ved egen kraft Marte Meo En udviklingsstøttende metode
Anerkendende refleksion
Souschef Jytte Husted Hospice Søholm
Psykoedukation til unge i OPUS
Produktion og Logistik
Værdibaseret ledelse i almen praksis
Patientsikkerhedsrunde - et ledelsesredskab
Patientsikkerhedsrunde - et ledelsesredskab
Kompetencebeskrivelser for ledelsesteamet Skolerne i Ullerslev
Jeg støtter barnet ved:
Introduktion Team Values Interweave ™. Når samarbejdet i et team skal styrkes, så er ord fra konsulenter eller ledere ikke nok.
feedbackmøder - En systematisk tilgang til patientinvolvering
Annette Kamp og Pernille Bottrup Nyborg Strand januar 2011
Hvordan passer jeg på mig selv ?
Psykoedukation for patienter med skizofreni
Psykoedukation for patienter med bipolar affektiv sindslidelse
P SYKISK ARBEJDSMILJØ På Det Alternative Plejehjem, Esbjerg.
… og hvad hvis krisen medfører opsigelser? HR kommunikation i.
Succeskriterier Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center Centerledelsen - Herning 6. marts 2007.
TEMA: KOMPETENCEVURDERING Målbeskrivelserne er ved at blive/er reviderede i alle specialer. Der lægges større vægt på kompetencevurdering Der lægges større.
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
Hvad er mål/resultat (output)?
Formulering af strategi ud fra analyse og ”Scenarier”
LEDEREN SOM FORANDRINGSAGENT OG STRATEGISK KOMMUNIKATOR
Etnisk konsulent Produktionsskolerne i Danmark Tværkulturelt seminar.
Dan Zielke og 1.
Værdisæt Hylleholt Skole Respekt Faglighed og udvikling Engagement
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
Opsummering af strategiske mål fra analysearbejdet Noter alle de strategiske mål, du/I er nået frem til i analysearbejdet Prioriter, sorter, saml og tilføj.
Nye sygeplejeetiske retningslinjer 2014 – hvad er nyt?
Navn (Sidehoved/fod)Titel/beskrivelse (Sidehoved/fod) Inspirationsdag om kommunikation og patientinddragelse Enhedschef Marie Fuglsang.
Dialog om voldsforebyggelse Spørgsmål til medarbejdere og ledere  4 spørgsmål til vores forebyggelse  4 spørgsmål til vores proces etsundtarbejdsliv.dk.
Ledelse i forskellige retninger
Lederkonferencen 9. juni 2010
Oplæg til 3. møde i udvalget vedr. professionsspor Formål og læringsmål.
Introduktion til KVIK Modellen Tovholderens rolle og opgaver
Rehabiliteringsbegrebet på Psykiatrisk Center Ballerup
Stenderup Kirke Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål.
Fundament: Ligeværdigt samarbejde LauRie’s Mening, Vision og Værdier At skabe glæde og trivsel for mennesker, som ikke kun har modelmålene At skabe glæde.
TEMA 2014: KOMPETENCEVURDERING Målbeskrivelserne er ved at blive/er reviderede i alle specialer Der lægges større vægt på kompetencevurdering Der lægges.
Styrk robustheden - forebyg stress Hvorfor og hvordan? Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse. Syd Nynne Lykke Christensen Chefkonsulent Yngre Læger.
1 Social kapital – én mulighed… Det handler om de skjulte velfærdsreserver.
Sådan oversætter du centrale budskaber. Dette værktøj er for dig, som vil Blive bedre til at kommunikere overordnede budskaber til egne medarbejdere,
Kerneopgaven i forandring XX arbejdspladse – den xx.xx.201x.
Program for eftermiddagen 29/ Mindfulness (psykolog) og intro til Sokratisk Dialog (Vibeke) Kort Sokratisk Dialog i grupper.
Det Regionale Beskæftigelsesråd Empowerment i praksis på beskæftigelsesområdet.
Mentors rolle og mentoropgaver. En mentor er... …en personlig sparringspartner, der stiller sig selv og sin viden, indsigt og erfaring til rådighed for.
Fælles pædagogisk og didaktisk grundlag. Ånden, ordet og hjertet Nysgerrighed. Så enkelt kan kimen til vores undervisning siges. Når man først er nysgerrig,
3-timersmøderne 2016 Initiativ * Konkrete uddannelsesinitiativer + dialog * Konkrete uddannelsesinitiativ er + dialog Årlig rapport 3-timersmødet Vision.
Den gode børnesamtale -handler om mere end barnets ret til at blive hørt Det handler om hvordan barnet bliver hørt.
KAB’s målsætningsprogram 2015 – en støtte til jeres lokale arbejde.
Inklusion i Åkanden Pædagogisk grundlag Åkandens pædagogik tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang. Anerkendelse er en ligeværdig relation mellem.
I mentor ordningen på elevmentor.dk
HVORDAN DEFINERER VI DET I BV 3
Børnene kommer til tiden og har det nødvendige udstyr med
Det er dyrt at være fattig
GEB (Guidet egen beslutning) til hæmodialysepatienter
3-timersmødet 2017.
EUC Syds værtskabsmanifest
Personalepolitiske værdier for Assens Kommune
Nærværende ledelse, personligt og ledelsesmæssigt.
Kommunikationskursus
Velkommen Pårørendekursus Livet med demens i eget hjem
Anerkendende tilgang Organisationer er levende systemer, og ledelse er en relation Ledelse handler om relationer og sociale systemer Vi kan ikke ændre.
Værktøj 10: Forandringer og stress - Arbejdsgruppen
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Præsentationens transcript:

AVA Vision og værdier ”En vision, der kommer indefra – fra medarbejdere, der dagligt leverer varen og håndterer måden at gøre det på troværdigt og individuelt, er en vision, der giver mening.”

Resumé For at vi på AVA kan sikre patienternes oplevelse og tryghed hos os, er det vigtigt, at vi internt hver i sær kender vores rolle i arbejdsmiljøet. Den udadgående og altafgørende kommunikation til patienter og pårørende og andre afdelinger starter derfor internt og kan kun understøttes ved, at vi alle har den forståelse. Derfor prioriterer vi nogle udvalgte værdier, som dækker de primære udfordringer og som sikrer os bedst mulig kvalitet, både i vores egne hverdage, men også som en del af en større helhed I bevidstheden om, at vi kun ved hjælp af samarbejde kan understøtte den fælles og overordnede vision, skal vi være bedre til at vise, at vi vil det her samarbejde. For det vil vi!

Resumé, del 2 Det naturlige valg På motivationsdagene var udgangspunktet også den overordnede vision og værdi på Sygehus Lillebælt, hvor i sær ”Det naturlige valg” er en primær statement. Derfor har vi arbejdet med de naturlige valg for at få dem implementeret i hverdagen. Vi har sat ord på det, der måske før var indforstået i os. Det er hensigten, at vi måler, synliggør og tager aktion på vores værdier, for at vi kan sikre os selv og patienterne den bedst mulige ekspertise i fremtiden.

Desuden…. Udgangspunktet for visionen er, at patienter på AVA kommer, fordi de er i nød, er syge, skal visiteres videre. Vi vil sørge for, at de vælger os hver gang, de selv kan vælge på grund af vores unikke ekspertise og måden, vi formidler den på.

Værdier & Visioner

Information Information gør vores hverdag nemmere og patientens oplevelse bedre. Vi skal tage ansvar for, at information modtages og forstås. Vi skal tage ansvar for både at overlevere og opsøge information.

Anerkendelse Vi anerkender hinanden, hinandens forskelligheder, patientens behov. Vi anerkender både den gode og den dårlige dag hos hinanden. For os er anerkendelse lig med respekt.

Nærvær Vi forholder os til hinanden, ser på hinanden, ser på patienten.

Positiv tilgang Vores tilgange gør hele forskellen. Både internt såvel som eksternt. Vi hjælper, fordi vi ikke kan lade være. Vi støtter hinanden og os selv ved at vælge den positive tilgang.

Dialog - Vi skal gå direkte i dialog for at undgå misforståelser. Vi skal afstemme og formulere forventninger med hinanden og med patienterne.

Professionalismen kommer indefra – vi kan ikke lade være. Vores rolle på AVA er altafgørende for alles oplevelse. Derfor er vi ikke kun effektive, men også professionelle. Professionalismen kommer indefra – vi kan ikke lade være.

Kollegaskab - DIN rolle er vigtig – husk at rose hinanden og ikke mindst TAG IMOD. - Du har brug for gode kolleger. Gør hinanden gode.