Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Navn (Sidehoved/fod)Titel/beskrivelse (Sidehoved/fod) Inspirationsdag om kommunikation og patientinddragelse Enhedschef Marie Fuglsang.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Navn (Sidehoved/fod)Titel/beskrivelse (Sidehoved/fod) Inspirationsdag om kommunikation og patientinddragelse Enhedschef Marie Fuglsang."— Præsentationens transcript:

1 Navn (Sidehoved/fod)Titel/beskrivelse (Sidehoved/fod) Inspirationsdag om kommunikation og patientinddragelse Enhedschef Marie Fuglsang

2 Navn (Sidehoved/fod)Titel/beskrivelse (Sidehoved/fod) Program

3 Navn (Sidehoved/fod)Titel/beskrivelse (Sidehoved/fod) Program

4 Navn (Sidehoved/fod)Titel/beskrivelse (Sidehoved/fod) Organisationer, der arbejder patient- fokuserede er kendetegnet ved: En patient opfattes som er et individ, der skal drages omsorg for, ikke en diagnose, der skal behandles. Hver patient er en unik person, med egne behov. Patienter og pårørende har viden og ekspertise, som er nødvendig for deres behandling. Patienters pårørende opfattes som partnere. Patient-fokuserede organisationer tager ansvar for at tilbyde adgang forståelig informationsmateriale, der kan styrke patientens evne til at deltage aktivt i deres egen behandling Organisationen tager ansvar for at øge patienternes muligheder for at vælge behandling til og fra og respekterer deres valg. (Kilde: www.Planetree.org)

5 Navn (Sidehoved/fod)Titel/beskrivelse (Sidehoved/fod) Proklamation for Patient- Centered Care

6 Navn (Sidehoved/fod)Titel/beskrivelse (Sidehoved/fod) Selvevaluering – i forhold til Patient-Centered care Patienter og pårørende er repræsenteret i hospitalets råd og udvalg Input fra patienter og pårørende bruges ved fastlæggelse af hospitalets strategi Behandlingsplaner er skrevet i et sprog som patienter og pårørende forstår Patienter bliver gjort opmærksom på muligheden for at få gennemgået deres behandlingsplan med en fra personalet

7 Navn (Sidehoved/fod)Titel/beskrivelse (Sidehoved/fod)

8 Navn (Sidehoved/fod)Titel/beskrivelse (Sidehoved/fod) Hvad er dit første skridt til at gøre din afdeling mere patient-fokuseret?


Download ppt "Navn (Sidehoved/fod)Titel/beskrivelse (Sidehoved/fod) Inspirationsdag om kommunikation og patientinddragelse Enhedschef Marie Fuglsang."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google