Allerslev Skole, SFO: Valhal, Bifrost og Lageret Allerslev skolebestyrelses Møde med BU Ved formand Michael Brixtofte.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolereform august 2014………………
Advertisements

Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Møde om Folkeskolereformen og idrætsforeningerne 4. December 2013.
Partnerskabsdag: Skolereform Tirsdag d. 10
Læringsreformen En stor forandringsproces er i gang i folkeskolen. Det handler ikke blot om implementering af en ny lov. Det handler om omstilling og udvikling.
Forældrearrangement om folkeskolereform
Folkeskolereform 2014 Mål 1) Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2) Folkeskolen skal mindske betydningen af social.
Tre klare mål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan –Mindst 80 pct. af eleverne skal være gode til at læse og regne.
Skolereformen i Greve - lad os sammen gøre en god skole bedre Møde i Samfund & Skole 30. oktober 2013.
Fremtidens folkeskole i Aalborg
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
Folkeskolereformen - gør en god skole bedre MEN HVORDAN?
Ny folkeskolelov Ikrafttrædelse August Overordnede rammer En længere og varieret skoledag • 30 timer for børnehaveklassen til 3. klasse, • 33 timer.
Et væksthus for børn og voksne
Dialogmøde 16. maj 2013 Skolebestyrelser og Familie- og Kulturudvalget.
Udskoling Informationsmøder 30. januar og 3. februar 2014.
Folkeskole-reformen August 2014.
Randers Kommune Folkeskolereform 2013 Ungdomsskoleforeningens efterårskonference 2013.
Skolereformen Trivsel Faglighed Læring.
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Skolereformen Overordnede mål:
Reformmesse på Sofiendalskolen
Skolereform august 2014………………
Folkeskolereform 3 overordnede mål:
Velkommen til valgmøde
Bestyrelsesmøde 30. september 2013 Stavnsholtskolen Folkeskolereform – de helt overordnede rammer.
Skolereform & Arbejdstidsaftale Efterår: Processer og forhandlinger for skoleledere og TR 3. oktober: Stormøde for alle interesserede 16. januar: Skoleafdelingens.
Folkeskolereformen på Kirkebakkeskolen Anette Leonhard
Skemamøde 2014 den på Katrinebjergskolen.
Møde vedr. Ny Skolereform og Ny Struktur i SFO
0.-6. årg., Haderslevreformen og Folkeskolereformen Juni 2014
En længere og mere varieret skoledag
Invitation til skolebestyrelserne
Folkeskolereformen - generel information
Informationsaften om folkeskolereform og skolebestyrelsesvalg Allingåbro Børneby.
Skolebestyrelsens årsmøde for forældre på Hillerødsholmskolen
FOLKESKOLEREFORMEN Ellekærskolen.
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Tre klare nationale mål
Vibeholmskolen august 2014 Den nye skolereform Indskolingen.
Aftale om et fagligt løft af folkeskolereformen
Folkeskolereform Version 1.0
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
Den ny Folkeskolereform. MÅL 1) Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2) Folkeskolen skal mindske betydningen af social.
Folkeskolereformen Esbjerg kommune
Skolereform 2014 Hodsager Skole.
Velkommen - Informationsmøde om kommende skoleår.
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Forældremøde 15. september Vision En bæredygtig skole/SFO, som udvikler den praktiske del af fagenes indhold, for at fremme elevernes forståelse.
Folkeskolereform 2014.
Reformen på Stavnsholtskolen. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de udnytter deres potentialer optimalt Folkeskolen skal mindske betydningen af.
Skolereformen og ”FUF”
Folkeskolereformen – Hvordan udnytter I mulighederne?
 Andelen af elever i den almindelige undervisning skal i 2015 være 96% af det samlede elevtal i FSK – mod 94,4% i dag.  Det svarer til ca elever,
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. kl. Type Navn
Læringsreform i Hillerød. Tre overordnede mål: 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan 2.Folkeskolen skal mindske betydningen.
Velkommen til infomøde om Skolereformen
Velkommen til Fyraftensmøde 26.marts 2014 på Rosendalskolen
 1. Velkomst og præsentation  2. Kort gennemgang af reformen  3. Hvordan bliver reformen udmøntet på Byskolen  4. Skolebestyrelsen  5. Farvel Velkommen.
Folkeskolereform Politiske mål at udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan at mindske betydningen af social baggrund at øge elevernes trivsel.
Sædding/Ådalens lokalskole
Reform til Kærbyskolen Overordnede mål - Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige de kan. -Folkeskolen skal mindske betydningen af.
FOLKESKOLEREFORM FELDBORG SKOLE JUNI TRE MÅL  FOLKESKOLEN SKAL UDFORDRE ALLE ELEVER, SÅ DE BLIVER SÅ DYGTIGE, DE KAN  FOLKESKOLEN SKAL MINDSKE.
SKOLE- REFORM En ny retning – en ny skolevej. De gode intentioner Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Folkeskolen.
19. januar 2015 Sammenhængskraft - fra udskoling til ungdomsuddannelse.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Et fagligt.
Velkommen til orientering om folkeskolereformen 10.juni 2014 på Arden Skole Program: 1. Information om den nye folkeskolereform 2. Hvordan gennemfører.
Skolebestyrelsens arbejde Præsentation til forældremøde.
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV Type Navn
Præsentationens transcript:

Allerslev Skole, SFO: Valhal, Bifrost og Lageret Allerslev skolebestyrelses Møde med BU Ved formand Michael Brixtofte

Allerslev Skole, SFO: Valhal, Bifrost og Lageret Skolebestyrelsen 2015 Formand Michael Brixtofte Forældre valgte medlemmer Sami Stephan Boutaiba Ditte Frandsen Philip Greve Niels Rolf Jacobsen Malene Vandel Pernille Schimming Elev repræsentanter Wilhelm Oppelstrup Østrøm Noah Alexander Boutaiba Zeman Lærer og pædagog repræsentanter Berit Stokholm Marianne Gregersen Skoleledelsen Niels Berendsen Tommy Fredensborg

Allerslev Skole, SFO: Valhal, Bifrost og Lageret Folkeskolereformen De tre nationale mål er 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater. 3.Tilliden til og trivslen i folkeskolen skal styrkes blandt andet gennem respekt for professionel viden og praksis. De fire operationelle mål er 1.Mindst 80 procent af eleverne skal være gode til at læse og regne i de nationale test. 2.Andelen af de allerdygtigste elever i dansk og matematik skal stige år for år. 3.Andelen af elever med dårligere resultater i de nati- onale test for læsning og matematik skal reduceres år for år. 4.Elevernes trivsel skal øges.

Allerslev Skole, SFO: Valhal, Bifrost og Lageret SWOT for Allerslev skole

Allerslev Skole, SFO: Valhal, Bifrost og Lageret Skolebestyrelsens vision for Allerslev skole En suveræn skole med optimale rammer for god undervisning En åben skole med en synlig integration til lokal samfundet

Allerslev Skole, SFO: Valhal, Bifrost og Lageret Vores visioner og drømme Optimere rammerne for god undervisning – Sikre og styrke den faglig dygtighed. – Give de musisk - kreative fag bedre muligheder. – Ikke automatisk ses som en skole for gymnasie forberedelse. – Kunne arbejde bedre med små hold - holdundervisning så det rammer den enkelte elev. – Skabe bedre muligheder for at skærme de elever, der har brug for det. – Drømmer om at lærerne genfinder motivationen for at være lærer - kulturforandring – forandringsledelse. Skolen i lokal samfundet – Et sammenhængende liv - med bysamfundet - kulturelle og sportslige muligheder - flere og bedre faciliteter for de unge - bedre mulighed for at bruge skolen - hvis rammerne udvides. – De lokale kræfters indflydelse på den gode skole. Som eksempelvis: Det gode forslag til en spændende halløsning. Kvalitetsløft er en fælles opgave der nok kræver flere ressourcer.

Allerslev Skole, SFO: Valhal, Bifrost og Lageret Vores spørgsmål til jer De brændende platforme – Har børnetallene og de økonomiske rammer/forudsætninger ændret sig? Unge universer – Hvordan holder vi på de unge, så de ikke fravælger Vores sted? – Kan vi forbedre de ydre rammer for de unge på skolen/i byen i kontekst: Den åbne skole? Vi tiltrækker faktisk unge på de ældre årgange fordi vi her har et godt ungeunivers der appelerer til de unge, der gerne vil være flere sammen. Vores spørgsmål til jer – Er det frie skolevalg i 0 klasse med til at underminerer tankegangen i Vores sted? – Hvordan mener I, vi kommer i mål med skolereformen og visionerne i ”Suveræne Skoler”? – Hvilke tiltag vil I tage, og hvordan vil I følge op på f.eks. undervisningsdifferentierings implementering i de enkelte skoler?