Vintertjenesten 2007 – 2008 i Assens Kommune Vej- og trafikchef Poul-Henning Nielsen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Forståelsespapir Forståelsespapir - ikke en aftale, og så alligevel….. Rammer der er centralt udfyldte med KLF. Loven er gældende alle de steder, hvor.
Advertisements

Orientering om skolebestyrelsesarbejdet
Praktikcentre – en nyskabelse i erhvervsuddannelsesloven
Trin 1: Fællesmøder og høringsrunder Vigtigheden af at etablere mødet, for det finder ikke sted af sig selv. Vi tror vi ved hvad hinanden går og laver,
TRIOENS OPGAVER.
Kære forældre Hermed orientering om status i forbindelse med Pilehaveskolens udbygning og flytning til Verninge i skoleåret 2013/2014. I foråret 2013 har.
 Projektets ordinære målgruppe var ældreområdet  Efter at have foretaget interviews med ældrechefer i Vordingborg og Næstved, stod det klart, at projektet.
Spørgemøde Vinteren sæson Velkomst Vintertjenestens omfang
Vintertrafik og meldinger Hvem melder. SIDE 2 Meldingsskemaet Randers, januar 2010.
Budget og regnskab Stenmagle skole
Miljøvurdering – Slagelse Kommuneplan 2013 Identifikation af væsentlige miljøfaktorer Overskrifterne • Kommuneplan 2013 • Miljøvurdering.
Afslut Frem >>
Organisering af virksomhedernes interne AM-arbejde
Oplæg til fællesmøde om Ny skole 2013 Mandag d. 2. juni – 21: 30 på Søndergård Skole v/ skolechef Per Udesen og Børne- og Kulturdirektør Klaus.
Gefion Gymnasium – Fusion Susanne Rydahl Torp og Annegrete Larsen
Oplæg om 12-timersvagter, FOKUS, 31. januar 2007 Helsingør Hjemmepleje 12 timers vagter Helsingør Hjemmepleje.
Fælles vintercentral for HaderslevSønderborgTønderVejenAabenraa.
Vinterman seminar 2. Maj SIDE 2 Vinterman seminar 2. maj Ca. 85 personer: 34 kommuner (30 Vinterman, 2-Light og 2-Melding) Færøerne Vintercentralen.
Rådhusløsninger på ”den lange bane” Tre løsninger: 1. Nuværende rådhuse 2. Tilbygning Assens rådhus 3. Barmarksprojekt.
CO 2 -opgørelse Om CO 2 -opgørelsen CO 2 -opgørelsen dækker udelukkende kommunen som virksomhed og ikke kommunen som helhed med borgere, private.
Sundhedsaftaler og sundhedskoordinationsudvalg Specialkonsulent Andreas Jull Sørensen Indenrigs- og Sundhedsministeriet.
VINTERMAN. Ruter der er lagt ind i Vinterman Der er foretaget ruteoptimering på alle ruter der er lagt i vinterman 4 klasse 1 ruter saltruter længde 42.
Å RSBERETNING 2009/2010 Skolebestyrelsen i året, der gik.
Hvor dyrt har det været?. SIDE 2 En normal vinter… En normal vinter: 100 udkald til saltning – primært mod rim/frysende våde veje 170 timers snerydning.
Ny struktur for Vejdirektoratets vintertjeneste Freddy Knudsen.
Vinter-netværksmøde Kommuner og Vejdirektorat Maj 2016.
Alternative tømidler Udførelse i Vintertjenesten Københavns Kommune
Fremkommelighed, trafiksikkerhed, miljø og økonomi Strategi for vintertjeneste Freddy Knudsen, Vejdirektoratet.
Økonomiudvalgets møde den 12. august 2013 Formandens præsentation af driftsbudgettet for for Udvalget for Plan og Miljø Økonomiudvalget 12. august.
Mørdrupskolens ønsker til ”de 122 millioner” Udredning vedr. folkeskolen (forbedring af læringsmiljøet på folkeskoleområdet). I forbindelse med vedtagelsen.
Rammeaftale om samarbejde og medindflydelse. Formål: …at styrke medarbejdernes interesse for effektivitet i kommunens forvaltning og i dennes institutioner.
NVF Seminar 10. maj 2007 Sådan gør vi! Fremtidens vintertjeneste.
Fremtidens vintertjeneste Ny kommune, hvad nu. Ved Teknisk Chef Jens Kristian Fonnesbech
Nye arbejdsmiljøregler - fra sikkerhed til arbejdsmiljø august 2010.
Nyt setup for Vintertjenesten i Danmark Christian Sylvest August 2008.
Nyt om trafik ulykker, hvor Politiet har indberettet Glat føre Jens Kristian Fonnesbech September 2010.
Udvikling Af Vintertjeneste Jens Kristian Fonnesbech
Karakteristika i et projekt Kompleks, ny, unik konceptformulering
Vinterinformation, serviceniveauer mv. Maj 2017
Sneplovsbeslag Reglerne er nu ændret, så der kan anvendes sneplovsbeslag i perioden 15. september til den 15. maj: Bil kan i perioden fra den 15. september.
CO2-opgørelse 2008.
Overordnede bestemmelser
Assens Kommunes integrationsteam
Udbudsforskrifter (UF) Vintertjeneste
GPS styret Saltning af veje Jens Kristian Fonnesbech
Bedre trafikkort - vintertrafik
Årshjul for vintertjeneste Vej- og trafikteknisk ordbog
Udbud af bygning 44. Sådan blev opgaven stillet
Budget Alpint Kraftcenter Danmark (AKD) Inklusiv forslag om kontingent
Fremtidens Vintertjeneste Prognoser for Strækningsvejr
Nøgletal i vintertjenesten
Vintermodeller og servicekontrakter
Vintertjeneste på cykelstier
Vinterinformation.
Vintertjeneste på fortove
Intro til byggeområdet
Vintertrafik.dk Kommunenetværksmøder, foråret 2018
Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering
Møde i det danske udvalg D&V 9/ Aarhus, Danmark
Håndbog: Vintertjeneste på cykelstier Opgavebeskrivelse i overskrifter
Introduktion Økonomiudvalget 23. januar 2018
Markedsmodning, proces
Vejregler for vintertjeneste
Vintertjeneste på stier i Svendborg Kommune
Vintertjeneste i Københavns Kommune v. Torbjörn Häggquist
NVF – seminar sep Vejdirektoratets vintertjeneste på stier og fortove mv. ”Ændring fra specifikke ruter til arealer med planlægnings- og metodefrihed”
Status på vej og trafikområdet Ved direktør Tony Christensen
Opsætning.
Høring af forslag til Budget
Udbudslovens gråzoner i affaldssektoren Temadag om udbudsloven, 30
Præsentationens transcript:

Vintertjenesten 2007 – 2008 i Assens Kommune Vej- og trafikchef Poul-Henning Nielsen

Assens Kommunes veje  Assens kommune er sammenlagt af 6 små landkommuner med et samlet vejnet på 733 km.  Ved sammenlægningen overtog kommunen 168 km. Amtsveje. Assens Kommune 207 km. Glamsbjerg Kommune 116 km. Haarby Kommune 114 km. Tommerup Kommune 108 km. Vissenbjerg Kommune 84 km. Aarup Kommune 104 km. Fyns Amt 168 km. I altca. 900 km.

Vejvæsenets organisation i Assens Kommune Årsskiftet 2006/2007  7 materielgårde heraf 1 med saltlageanlæg  Ca. 75 medarbejdere

Vejvæsenets organisation i Assens Kommune 1. April 2007  3 materielgårde  1 saltlageanlæg  Ca. 70 medarbejdere reduktion alene ved naturlig afgang

Planlægningen af vintertjenesten Hovedopgaver  Vejregister  Vejklassificering  Fastlæggelse af samarbejdet med nabokommuner og VD  Valg af vejadministrationssystem  Optimering af salt- og snerydningsruter  Valg af grej og glatføre bekæmpelsesmetode  Regulativ for vintertjenesten  Udbud af vintertjenesten

Vejregister  Vejregistret forventes at ligge klart medio maj 2007  Vejregistret forventes godkendt af vejbestyrelsen primo juni 2007.

Vejklassificering  Assens Kommune deltager i en Samkomarbejdsgruppe med det formål at fastlægge det overordnede trafikvejnet på Fyn  Gennemfartsveje og fordelingsveje er fastlagt  Det forventes at Assens Kommunes veje opdeles i yderligere 4 klasser  Samme klassificering i vintertjenesten

Fastlæggelse af samarbejdet med nabokommuner og VD  Der er indgået aftale med Vejdirektoratet om levering af saltlage  VD skal udføre vintertjenesten på et par udvalgte vejstrækninger i Assens Kommune  Der er indgået aftale med 2 nabokommuner om levering af saltlage  Assens Kommune har aftale med nabokommuner om vintertjenesten på veje som krydser kommunegrænserne.

Valg af vejadministrationssystem  Assens Kommune har valgt vejman.dk inkl. vinterman.  2 af de 6 kommuner og amtet brugte vejadministrationssystem og vejene herfra er lagt i vejman.dk  I april- maj er de resterende ca. 400 km vejes arealer opmålt og lagt i vejman.dk

Optimering af salt- og snerydningsruter  Assens Kommune har valgt at indgå i samarbejde med COWI om ruteoptimering på glatførebekæmpelse og snerydning  Der forventes en effektiviseringsgevinst på ca. 10 %

Valg af grej og glatføre bekæmpelsesmetode  Glatførebekæmpelsen er hidtil udført meget forskelligt fra udelukkende grusning i en kommune til overvejende brug af væske i amtet.  Fra den kommende vinter vil der udelukkende blive glatførebekæmpet med væske og befugtet salt  Vintertjenesten styres centralt fra Aarup.  Vintervagten vil bestå af vagthavende formand og 2 tilsynsvagter

Valg af grej og glatføre bekæmpelsesmetode Assens Kommune råder i dag over  3 stk. 14 m³ væskespredere heraf 2 med EpoSat, GPS styret spredning  1 stk. 11 m³ væske spreder (reserve)  5 stk. 7 m³ saltspredere med befugtning, alle med EpoSat, GPS styret spredning  2 stk. 5 m³ saltspredere med befugtning, begge med EpoSat, GPS styret spredning Til glatførebekæmpelse på fortove og stier forventes indkøbt et mindre antal væskespredere

Regulativ for vintertjenesten  Arbejdet med regulativet er foregået sideløbende med de øvrige hovedopgaver og forventes afsluttet når resultatet af ruteoptimeringen er afsluttet.

Udbud af vintertjenesten  Vintertjenesten er planlagt udført som hidtil i en kombination med egne medarbejdere og eksterne entreprenører  Assens kommune er indgået i samarbejde med COWI om EU-udbud af den del af vintertjenesten som ikke udføres af eget personale.  De samlede udgifter til vintertjenesten er i budget 2007 sat til 6,6 mio. kr. 10. Maj 2007