SIMONS KOGESKOLE MADKAMP ”MÆLK I KØKKENET”. TILBEREDNINGEN Koge, pochere, dampe, blanchere Stege, fritere, grydestege (en cocotte) Bage, braisere Grill.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Husk også, at du kan være med i konkurrencen om fede KU-hoodies
Advertisements

Whiskysmagning 2. Sept I aften skal vi koncentrere os om Highland.
”Smag og behag er forskellig”.
Bevidst undervisning i billeder
Slagterkurvens sensorik
Energi- & Vandværkstedet
INDHOLD: VÆRDIER REGLER RUTINER PRAKSIS PÆDAGOGIK
Sexologisk behandling
Tilberednings - metoderne.
VELKOMMEN TIL FOF & KREATIV FOTO LANDSKAB OG MENNESKER 6. SEP. – 11. OKT
Udstillingsprincipper Opfølgning på studieturen
OPGAVE Lav en opskrift til 5 personer: Kødsovs med pasta
Mad til unge på høj- og efterskoler
Viden, læring og progression
Tilberednings - metoderne.
Tips & tricks Lærings-stile og it – den helt rigtige kobling Ny PIXI
Fagdidaktisk kursus i religion
Chokolade Hvad er chokolade Chokoladens historie Ord
5 psykologiske dimensioner af lyd
Den æstetiske krop Opgave Billedanalyse.
Vilje, Engagement, Nysgerrighed, Innovativ. Overblik, Social Kompetent Mad til mennesker Talenttræning.
- et bedre sted at lære ”EUD-banditten… …..en kommende studerende”
Sund og velsmagende mad til voksne ”Velsmag”.
MAJ WITTE AARHUS UNIVERSITY OBSERVATIONER FRA ET FELTSTUDIE SOM BARTENDER.
Systematisk problemløsning i kriminalitetsbekæmpende funktioner
Sensorik Struktur: Møde på midten. Opgaven er :”Hvad er sensorik ?”
Udstillingsprincipper. Kunsten at læse et museum Skrevet på ”portugisisk” Ør i hovedet og tung i benene.
Haver til maver – KICK OFF dag Tårnby kommune Tirsdag d
Forældre- og fødselsforberedelse
DE-L Årsmøde, Workshop: ”De voksnes vej ind i de erhvervsrettede uddannelser ” Kirsten Holmgaard, direktør Mercantec Tirsdag den 29. april.
Det brede kvalitetsbegreb
Erhvervsrettet innovation - elektrikeruddannelsen Uge 26 – Aalborg Dag 2 1.
Tamfjerkræ vi anvender i køkkenet
Session 7 – Livsstil Undervisere:
Læremidler til MADKAMP Kirsten Marie Pedersen UC Lillebælt/ Læreruddannelsen på Fyn.
Læremidler til MADKAMP Connie Greffel Frerks UC Syd/ Læreruddannelsen, Esbjerg.
Blanchering. Kim & Mikkel. Regler for tilberedning samt hvordan man gør i praksis ch?v=CU6jnNtcsQk At blanchere er at sænke.
1 Randers Sundhedscenter - Hvad har mad med sex at gøre? - 1 Hvad har mad med sex at gøre?
Regeringens konference om kvalitetsreformen Bella Centret, torsdag d. 2. oktober 2008 Et sundt måltid mad - tilrettelæggelsen af madordninger v./ Børne-
Som mennesker og ledere udvikler vi os kun ved at sætte os selv og vores selvforståelse på spil – vi må lukke tvivlen ind, for at lære noget nyt. Vi vil.
Madkamp og madkundskab Kursus Madkamp – DM i madkundskab september 2014 Kirsten Marie Pedersen UC Lillebælt/ Læreruddannelsen på Fyn.
Konflikthåndterende kultur på SOSU-Silkeborg. Educating Tommorrow´s Professionals Find ro og styr dig selv med meditation Den indre og ydre verden Det.
Underoverskrift 17 pkt bold hvid MAX 4 linjer Overskrift her Størrelse 49 pkt hvid MAX 2 linjer Landbrug & Fødevarer Mørt eller tørt?
Forældremøde om motorik og sprog. PROGRAM Velkommen Sammenhængen mellem motorik og sprog Cafésamtaler Fælles afrunding.
Læring og Evaluering i Madkamp og madkundskab Merete Vial Oktober
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod KØD & SMAG Mørt ikke tørt – stegning.
Etablering og drift af faciliteter – sammen med frivillige Friluftsrådet V/Julia Bjerre Hunt, Ingerfair.
Formidling i Madkundskab Connie Greffel Frerks UC Syd/ Læreruddannelsen, Esbjerg.
COCIO MIKKEL – RASMUS - WILLIAM. Bilag 2 - Markedsdata Mål: Bibeholde og udvikle deres danske markedsandel. De vil gerne udvikle og udfolde sig på det.
Mette, Karina og Zarah GRILLSTEGNING. Grillstegning Ved grillstegning eller spidsstegning (også kaldt tørstegning) anvendes så lidt fedtstof så muligt.
Teaterselskabet William Rystespyd Teater Langsigtet mål Kundeønsker Opfylde Kundebehov Omkostningsanalyse Styrker og fordele Næste skridt Næste skridt.
Crystalwave Generation II
Klimavenlig mad Rasmus Fredslund.
Madkamp - DM i madkundskab
FKA LOFT og VÆG FKA Byg har agenturet på den unikke væg- og loftsløsning Stretch Ceiling fra DPS.
Butiksindretning afsætning.
2 sp.s. barbecuekrydderi el. lign.
HOTDOG.
Den gode, den onde og den grusomme
”Konservering af din køkkenhave”
Tema 2, Workshop 2 – opgave 3:
Læremidler til MADKAMP Årets fokus: Konservere din køkkenhave
Lille Messias En stjerne på himlen 2. Maria skal føde
Sæsonbetonet Menuplanlægning
En rejse ind I smagens verden
Professionelle opskrifter og Svindberegning: 2 skoleperiode
Sidste nyt om tilberedning
Lav dit eget brød.
Et spørgsmål om håndelag
HVAD KAN MAN BRUGE SVINEKØD TIL
Præsentationens transcript:

SIMONS KOGESKOLE MADKAMP ”MÆLK I KØKKENET”

TILBEREDNINGEN Koge, pochere, dampe, blanchere Stege, fritere, grydestege (en cocotte) Bage, braisere Grill Marinere, salte, røge Hakke, snitte, mekanisk bearbejdning Simons Kogeskole

SANSERNE Se - form og farve Høre - madens melodi Føle - tekstur, temperatur og smerte Dufte - orthonasal og retronasal Smage - grundsmage Simons Kogeskole

MÅLTIDET Produktet - mad og drikke Rummet - indretning, temperatur, lyd, lys Mødet - selskabet og de andre mennesker Kontrolsystemet - tillid til fødevaresikkerheden Helheden - atmosfære, forventning og stemning Simons Kogeskole

INNOVATIV MÆLKEFROKOST Innovationsdidaktik - Kreativ fase - Entreprenant fase - Innovativ fase Sparring og dialog Simons Kogeskole

DAGENS OPGAVE Planlæg 1 frokostret med 3 tilberedninger af mælk Bliv enig om retten ned til mindste detalje Fordel arbejdsopgaver Tilbered retten Server retten Organiser præsentation af retten – kort og informativt Simons Kogeskole

TAK FOR FROKOST Simon Milwertz Philipsen Kok og underviser i Kogekundskab Simons Kogeskole