Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
1
HOTDOG
2
Køkkenarbejde Blommeketchup Pickles Syltede græskar Ristede løg
3
Blommeketchup 1 løg Skræl løgene, halver dem, og skær dem i tynde strimler 4 spsk. koldpresset rapsolie Steg løgene møre i olie i en gryde ved svag varme 1 kg sveskeblommer 2 tørrede lakridsrødder Skyl og halver blommer og fjern stenene fra blommerne. 3 dl blommeeddike Kom blommer i gryden til løgene, tilsæt lakridsrod, eddike, sirup og peber, og lad det koge i 25 minutter. 1-2 dl mørk sukker Peber Kasser lakridsroden, og blend det resterende til en cremet glat puré. Kom ketchuppen tilbage i gryden, og lad den simrekoge i yderligere 10 minutter, til den har en god, tyk ketchup-konsistens. Opbevar ketchuppen på køl indtil servering
4
Pickles 100 g blandede grøntsager
Skyl grøntsagerne og skær dem i små stykker 10 g fint salt Salt grøntsagerne i min. 1 time 60 g sukker Blancher grøntsagerne og tør dem godt 10 g mel ½ dl eddike Kog en lage på resten af ingredienserne ½ tsk. sennep(-spulver) Bland grøntsager i sennepslagen og smag til ½ tsk. knust peber ½ tsk. gurkemeje Hæld pickles på skoldede glas mens det stadig er varm 1 tsk. karry Luk straks glassene og lad dem køle
5
Syltede græskar 100 g græskar Skyl græskar i koldt vand ½ dl sukker
Del græskaret og fjern kerner ½ dl eddike Skær græskar i tynde skiver evt. hele krydderier Læg skiverne i skoldede glas Kog lage med krydderier Luk straks glassene og afkøl
6
Ristede løg 1 løg Skræl løget og skær det i tynde skiver 2 spsk. mel
Vend skiverne med mel og drys dem rene Olie til stegning Fint salt Steg de melvendte løgskiver ved middel til lav temperatur i olien Tag løgene op når de ikke længere bobler Drys med salt
7
Tak for i dag Simon Milwertz Philipsen simp@via.dk 51 24 93 31
8
Varer Sukker Salt Eddike Pektin Kartoffelmel Grøntsager Hvidkål Beder
Agurker Gulerod Løg Frugt Æbler Appelsiner Bær Rabarber
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.