Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

2 sp.s. barbecuekrydderi el. lign.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "2 sp.s. barbecuekrydderi el. lign."— Præsentationens transcript:

1 2 sp.s. barbecuekrydderi el. lign.
Pulled Pork. Kød: 2 kg nakkefilet Krydderiblanding 5 sp.s. salt, 3 sp.s. rørsukker, 3 sp.s. paprika, 2 sp.s. barbecuekrydderi el. lign. 1 sp.s. cayennepeber, 1 sp.s. chilliflager, 1 sp.s. spidskommen

2 Pulled Pork. Dagen før Dagen før “rubbes” nakkefileten med krydderiblandingen. Herefter vikles den ind i vita-wrap og lægges på køl til dagen efter. På dagen Ca timer før forventet spisetid lægges de to stege i ovn eller grill ved grader. Grillen eller ovnen holdes omkring de grader (brug et ekstra digitalt stegetermometer til at holde øje med temperaturen) efterfyld evt. med et par briketter med ca. 1 times mellemrum. Efter timer når kødet en temperatur på mellem 84 og 94 grader, og alle sener og fedt smeltet væk, er det møreste kød tilbage!

3 Pulled Pork. Kødet trækkes herefter fra hinanden med et par gafler. Prøvesmag evt. det trukne kød –du kan med fordel hælde lidt æblejuice eller noget af nedenstående hjemmeblandet æbleeddike på kødet. Sauce 4 dl æbleeddike 3 spsk. ketchup 2 spsk. brun farin eller rørsukker. 4 tsk. salt 1 spsk. tabasco 2 tsk. chiliflager (eller efter smag) 2 tsk. Cayennepeber Salat: 1 snittet iceberg salat, 4 revne gulerødder, et halv hakket løg. Halv liter creme fraiche med 4 fed revne hvidløg.

4 Krydderierne blandes

5 Grisen er krydret…

6 Der hældes vand i smokeren.

7 Kul og rødbøg er tilsat.

8 De varme kul lægges ovenpå.

9 På grillristen med fisken.

10 Det er begyndt at ryge. Så er vi klar til fisken.

11 Så er vi endelig igang

12 Det ryger som det skal og temperatuen er 66 grader.

13 Det ryger som det skal, og efter ca. 40 min er fisken klar.

14 Så er det blevet tid til at grisen skal på risten…..

15 3 timer i grillen, kødets kerne temperatur er 70 grader, så nu kunne det spises som steg. MEN NEJ…….

16 5 timer, 73 grader, nyt rygetræ lægges på, vand efterfyldes.

17 7 timer, 77 grader, barken er begyndt at ses….. Mmmmhhhh.

18 16 timer, 90 grader. Så er der dømt PULLED PORK…..

19 Grisen bliver trukket.

20 Så kan der laves burgere.


Download ppt "2 sp.s. barbecuekrydderi el. lign."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google