Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Klimavenlig mad Rasmus Fredslund.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Klimavenlig mad Rasmus Fredslund."— Præsentationens transcript:

1 Klimavenlig mad Rasmus Fredslund

2 Praktisk køkken Kort oplæg PP Praktisk køkken. Spise og reflektere
Tak for i dag. Min baggrund. Tips og tricks til mad i hverdagen. Træning hvorfor – hvad - hvordan

3 Hvorfor…… ? Nytter det noget !
CO2 Mad spild Motion

4 Hvad….. Kan jeg gøre…. Spis mindre kød
Spis rigeligt af årstidens frugt og grøntsager Spis kartofler og pasta frem for ris Drik vand fra hanen Tilbered ikke mere mad, end du skal bruge Brug lokale varer

5 Hvordan……

6 Hvad er vigtigst…… ?

7 Udledning af CO2 i hele værdikæden..

8 Økologi og Klimavenlighed…..
Pesticider CO2 Tomater

9 Opskrifter i klimaets navn
Bruge madpyramiden. Tænke i energiforbrug ved tilberedning. Spise i og efter sæsonen. I forbindelse med sæson benytte lokale råvarer. Bruge få råvarer. Korte tilberedningstider. IKKE FRELST HOLDNING.

10 Praktisk køkken Fremstille 3 retter(4 – 6 couverter):
1 x aftensmad – 1 x frokost – 1 x dessert. Aflevering og rengjort køkken kl ½ times arbejde (10 min til planlægning før I går i køkkenet). Kig råvarerne godt igennem og stil spørgsmål. Max tage 1/6 del af råvarerne. Bælgfrugter skal være hovedingrediens i alle retter. 2 min fremlæggelse af det positive klimavenlige ved retterne, samt begrundelse for valg af smag etc.


Download ppt "Klimavenlig mad Rasmus Fredslund."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google