Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Crystalwave Generation II

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Crystalwave Generation II"— Præsentationens transcript:

1 Crystalwave Generation II

2 Content Crystalwave Generation II Nøglefunktioner og fordele Sådan bruges Crystalwave Muligheder Tips og pleje Sikkerhed og forholdsregler Kort fortalt

3 Crystalwave Generation II
The next Wave… CrystalWave Generation II er en ny mikroovnsserie til genopvarmning. Crystalwave har nye former og bedre teknologi, som opfylder nutidens kunders ønsker og behov. Med Crystalwave kan man tage mad med on-the-go samt genopvarme i mikroovnen.

4 Nøglefunktioner og fordele
Med CrystalWave Generation II kan man medbringe en hjemmelavet ret eller suppe og varme den op på stedet. Serien kan også bruges direkte fra køleskabet til mikroovnen, hvorved man sparer værdigfuld tid. CrystalWave Generation II består af: Rektangulært sæt: Nye størrelser: 1L, 1.7L, 2.3L, Nye låg med ventil. Suppe Krus: Eksisterende beholder 460ml, Nyt låg med ventil.

5 Nøglefunktioner og fordele
Lille Rundt sæt: Eksisterende beholdere 400ml, 600ml, 800ml, Nye låg med ventil. Medium Rundt sæt: Eksisterende beholdere 1L, 1.5L, 2L, Nye låg med ventil.

6 Nøglefunktioner og fordele
Både beholderen og låget er lavet af CrystalWave materiale som kan tåle temperaturer mellem 0°C to 120°C derved kan CrystalWave seriens produkter bruges til genopvarmning i mikroovn og er derved tidsbesparende. CrystalWaves nye teknologi indebærer følgende fordele: Forbedret ventil: Class I runde låg og Class II rektangulære låg med en væsketæt ventil som kan vippes. Ventilen bør stå i åben position under genopvarmningen så dampen lukkes ud. Ventilens skindende markering gør det nemt at se hvor man skal trykke ventilen ned for at åbne den. Ved opbevaringen i køleskabet bør ventilen være helt lukket så fødevarernes friskhed bibeholdes. Hjemmelavet mad kan tilberedes i forvejen og være klar til genopvarmningen. Forbedret låg: Lågene har større håndtag så det er nemmere at åbne beholderne selv når de er fyldte. Lågene er alle forsynet med en kant så de kan stilles oven på hinanden uden at de glider af. Lågene har samme størrelse så de kan bruges uafhængigt af hinanden.

7 Nøglefunktioner og fordele
Minimering af farveafsmitning: Den innovative Color ControlTM overfladebehandling på indersiden af beholderne reducerer farveafsmitning på lang sigt. Pladsbesparende: De tomme beholdere kan sættes ned i hinanden for at spare plads i skabe og skuffer. Sat oven i hinanden bliver de kompakte og fylder lidt. Modulerbare: Hver sæts beholder kan stå ovenpå hinanden i køleskabet. Forskellige kombinationer stables til samme højde. Forbedret firkantet form til on-the-go. Updateret design. Gennemsigtige beholdere(*) så du kan se indholdet når de står I køleskabet og under genopvarmningen i mikroovnen.

8 Sådan bruges CrystalWave
For at lukke låget: Sæt låget på beholderen og glid med tommelfingrene hele vejen rundt samtidig med at du trykker ned. Før Crystalwave sættes i mikroovnen for genopvarmning, luk ventil op ved at trykke på ventilens skindende markering, så dampen kan slippe ud. Genopvarmning må kun ske ved medium styrke (max. 600W) for en kort stund. Skal der genopvarmes i mere end 3 minutter, er det vigtigt at stoppe med jævne mellemrum, tage låget af og røre i maden for at sikre en jævn genopvarmning. Efter at have rørt i maden er det vigtigt at huske at sætte låget tilbage på beholderen før genopvarmningen fortsættes. Efter genopvarmning, tag CrystalWave ud af mikroovnen, stil det på køkkenbordet og lad det stå i 1 til 2 minuter så varmen bliver jævnt fordelt. Låget har en stor flap så det nem kan tages af. Placer dine fingre under flap’en og træk låget af, væk fra dig selv så dampen ikke brænder dig. For at lukke ventilen, trykkes ned på bagsiden af ventilen, på den skindende markering. Luk altid ventilen når maden er fuldstændig afkølet.

9 Muligheder Med CrystalWave Generation II kan du både opbevare, transportere, genopvarme og servere – alt i én og samme beholder. CrystalWave Suppekrus er ideal til at tage supper med dig så du kan genopvarme dem for eks. på arbejdet, med venner og ethvert sted med en mikroovn. CrystalWave Rektangulære sæt, Lille Runde sæt og Medium Runde sæt er perfekte til individuelle og familie portioner af alle dine favorit retter både ris, pasta, kyllingebryst, grøntsager, sammenkogte retter, fisk, frugt, desserter og alle former for flydende retter.

10 Muligheder Perfekt til frokost i skolen, på arbejdet eller i fitnesscentret; Du kan have din favorit ret med dig i en beholder som beskytter din mad men også din taske. Familie måltider – spar tid ved at opbevare, genopvarme og servere i den samme beholder. Varm mad til dem som kommer sent hjem – Nu venter der en dejlig hjemmelavet ret i køleskabet, til alle dem som kommer sent hjem fra skole eller arbejde - Klar til at blive genopvarmet og nydt. Natmad – Efter en hyggelig tur i byen, kan du nyde en hurtig natmad.

11 Tips & Pleje Rengør og aftør dit product før du tager det i brug første gang. Alle delene af CrystalWave kan vaskes i opvaskemaskinen. Ved brug af et lav-temperatur program på din opvaskemaskine sparer du både energi og beskytter miljøet. Ventilen kan tages af for rengøring. Hvis madrester hænger ved, stilles produktet kortvarigt i blød i varmt sæbevand. Brug ikke skurepulver eller skuresvampe da disse vil ridse produktet. Ved påfyldning bør der altid være 2 cm. til den øverste kan af beholderen. Den innovative Color ControlTM belægning på indersiden af beholderne minimere farveafsmitning over længere tid. Det er dog muligt at der kan ske farveafsmitning ved genopvarmning af mad med krydderier eller af farvet mad såsom karry eller tomater. Dette vil dog ikke influere på brugen af produktet. Rens altid dit produkt i koldt vand efter brug for at undgå stærke dufte eller farveafsmitning. CrystalWave er ikke beregnet til brug i fryseren, grill eller ovn. Crystalwave er kun beregnet på genopvarmning i mikroovn ved medium styrke ( 600 watts ) og for en kort stund.

12 Sikkerhed og forholdsregler
Vær sikker på at grill eller “brunning”sfukntionen på din mikroovn er slået fra. Der er bedst at bruge ovnhandsker når beholderne skal tages ud af mikroovnen. Løft altid låget af på en måde så varm damp ledes væk fra dig og dine hænder. Lad mad køle ned før låget sættes på og ventilen lukkes før den sættes i køleskab eller før transport. Vær sikker på at både låget og ventilen er ordentlig lukkede før produktet transporteres. Vær sikker på at der under transport ikke er noget som kan trykke ventilen ned, da dette ville kunne åbne ventilen. Når der er mad i CrystalWave skal disse altid transporteres i en opretstående position. CrystalWave er ikke beregnet til transport af varm mad, men til genopvarmning på stedet Det anbefales at bruge plastik bestik så CrystalWave ikke bliver ødelagt. Læs altid din mikroovns brugsvejledningen for korrekt brug af din mikroovn. Hvis mikroovnen har en roterende tallerken skal denne kunne dreje uhindret rundt under genopvarmningen.

13 Kort fortalt… Beregnet til transport af portioner for nem genopvarmning i mikroovn. Låg med forbedret ventil. Kompakt opbevaring - både ovenpå og indeni hinanden. ColorControlTM overfladebehandling indeni for at minimere farveafsmitning.


Download ppt "Crystalwave Generation II"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google