Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Whiskysmagning 2. Sept. 2011. I aften skal vi koncentrere os om Highland.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Whiskysmagning 2. Sept. 2011. I aften skal vi koncentrere os om Highland."— Præsentationens transcript:

1 Whiskysmagning 2. Sept. 2011

2

3 I aften skal vi koncentrere os om Highland

4 Blair Athol, 12 år, 43 % Blair Athol Single Malt Distillery ligger ved indgangen til Highland i en nydelig (pitoresque) mindre by, Pitlochry ved hovedvej A9. Det blev etableret i 1798, så Blair Athol et af de ældste funktionsduelige distillerier i Scotland. Hovedproduktet er en 12 år Single Malt Whisky med en blød og fyldig dyb aroma, en stærk frugtagtig smag og en blød finish. Blair Athol indgår også i blended whisky fra Bell’s

5 Dette er smagning nr. 1

6 Sanselig nydelse Den epikuræiske, effektive, stemningsvækkende og indbegrebet af elegance af den fineste og helt ærligt førende Single Malt Scotch Whisky

7 Et formidabel produkt for leverandører og ejere af ærlighed med en absolut sans for overdådighed. Den gløder af varig godkendelse med sin helt fantastiske vidunderlige glæde fra det herlige destillat.

8 Og hvor er vi?

9 A single barrel bottling, 13 år, 46 % En af 468 håndfyldte ”karafler” fra et (sherry)fad (der er 2 af 8 fade tilbage. Disse kan købes for 18 £ pr flaske ved køb af 1 fad)

10 Efter 2 vidt forskellige smagninger fra samme destilleri er der nu: Fri Leg!

11 Whisky sLAUGsang Mel.: Om lidt er kaffen klar • Se - hvilken aftenstund - solen var rød og rund. Væsken er gylden og klar når vi en smagning har. Glæden og livet er helt uden skår når en whiskytår vi får. • Mærk hvilken herlig duft - revling og højfjeldsluft - eller en græstørv med røg gør vores stemning høj. Glasset bli'r vugget og ganen får fugt til en liflig whiskylugt. • Nyd drikkens kryddersmag på denne smagedag. Prøv hvor en vanddråbes kraft ændrer den ædle saft. Klukken og pludren og skylning i mund gi'r en salig smagestund. • Hør englesangens lyd til næste mundfulds fryd. Single Malt prises i kor om dette glade bord. Tungen får fyldige indtryk af sprit når en maltstrøm flyder frit. • Tænk på den fremtidsplan hvor vores danske "klan" rejser til landet mod nord hvor skotske skotter bor. Glæden og livet er helt uden skår når en Skotlandstur vi får!


Download ppt "Whiskysmagning 2. Sept. 2011. I aften skal vi koncentrere os om Highland."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google